eşimden evliliğimizi çaba Yok

Empati yapmasını sağlayın. Bir sefer de siz çekip gidin 15 gün arayıp sormayın.

Şu bencillikler beni benden alıyor. Evde çocuklarla eşi bırakıp arayıp sormamak:110: bu rahatlıktan başka bir şeyle açıklanabilir de en kötüsünü düşünmek istemiyorum.
Çocuklarını arar sorar ama bu saatten sonra o görür O nasıl bukadar rahatsa bende rahat davranicam kusmicem ama merakta etmicem kiminledir napiyodur hiç umrumda olmicak açık öğretime yazilacam derslerimle meşgul olucam o karşı okul okumama ama hem istediğimden hemde inadından mesleğimi elime alicam bu süre içinde de kul köle olacak bana rahat olmasının sebebi nasılsa dışarı çıkamaz çocuklarla ilgileniyo evdedir hesabı yapıyo illaki dönecek evine bakalım eskisi gibimiyim eski halini aricak

Evet davranışlarınızı değiştirin zaten çatlayacak yanlış anlamayın da ergence davranışlarınızı biraz bırakıp olgun bir kadın gibi davranarak tlfda konuştuğunuzda inanın aramak için o uğraşıp duracak kendisini vazgeçilmez sanıyor
Evet hata bende kustugumuz zaman o haksız iken aramaz nasıl olsa beni arar sorar dayanamaz hesabı yapıyo hep ben alttan aldım ama artık o peşinden kosucak degistimi anlicak onu artık kiskanmadigimi merak etmediğimi anlayınca kul köle olacak sabırla beklicem zor olacak ama kendimi derslerle meşgul Edip beklicem bakalım ne olacak

15 gün boyunca sizi aramamasının hesabını soruyor musunuz? Sormalısınız bence. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil. O rahatlık olmamalı eşlerde. Sevgili olaanız bile 15 gün konuşmamak ilişkinin bitiş sebebi. Kaldı ki siz evlisiniz. Alın karşınıza adam gibi konuşun.inşallah anlar ne demek istediğinizi

15 gün boyunca sizi aramamasının hesabını soruyor musunuz? Sormalısınız bence. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil. O rahatlık olmamalı eşlerde. Sevgili olaanız bile 15 gün konuşmamak ilişkinin bitiş sebebi. Kaldı ki siz evlisiniz. Alın karşınıza adam gibi konuşun.inşallah anlar ne demek istediğinizi
İlk kavgamiz rızam olmadan gittiği için kendini haklı çıkarıyor ben çalışmam lazım para lazım diyo sanki başka iş kalmamış gibi.. o giderken bana sarılmak istedi izin vermedim senden ayrılacam dedim kapıyı çarpıp çıktı gitti msj attı niye böyle yapıyosun anla diye bende herşey bitti dedim bidaa arama sakın dedim 15 gün içinde her gün annesini arayıp çocukları soruyodu beni de soruyomus kayınvalidemin dedigine göre.. sonra Ben dayanamayıp mesaj attım neden beni hiç arayıp sormadın madem beni sevmiyorsan bitsin dedim O da dedi ki ben her elimi telefonu atıp sana mesaj atmak istediğim zaman biliyordum Sen yine ayrılma konularını açacaksın tekrar kalbimiz kırılacak diye O yüzden bekledim aramadım dedi.. ben şunu anladım artık onu takmayacam onu merak edip sormayacam o bu değişikliği Ben de gördüğü zaman şaşıracak anlayacak neyin ne olduğunu baktı değiştim ona karşı artık bir düşkünlüğüm olmadığını gorucek ve çıldıracak ozaman ben onu gorucem

boşanmak tek tarafın kararı ile de olur. kocanızın iznini almanıza gerek yok. boşanmak istiyorsanız boşanın.

boşanmak tek tarafın kararı ile de olur. kocanızın iznini almanıza gerek yok. boşanmak istiyorsanız boşanın.
Zaten Allah sonumuzu hayır etsin zaman gösterecek baktım olmuyor bitecek bitecekte tehditleri korkutuyo ki yapar da eminim

Sanki adamın hayatında başka biri varmış gibi duruyor. Canım sen kendini güvenceye almaya bak her anlamda. Ne yapacağı hiç belli olmaz. Bir adam durduk yere evinden uzaklaşmaz.

Ewet Allah kahretsin ben dayanamıyo arıyorum onun gibi rahat olsam keşke ama olmuyo çok takıntılıyım napiyo kimledir hep merak içerisindeyim ama o öyle değil kirilsam bile gönlümü almaz kapatır tlfnu güzel konusunca ara der en Ufak bişeyde kızıyo aslında 1 ay içerisinde daha çok değişti
Ya bacım bende de vardı böyle nişanlıyken küserdi aramazdı ben kavga etmek için arardım sonra barışırdık bende anlamazdım nasıl barıştığımızı. Bir gün kafama dank etti ben aradığım için aramıyor rahat gibi takılıyor diye. Yine kavgamızdan sonra aramadım 3 günün sonunda özür dileyerek yalvararak aradı. Evlendik küsme huyu vardı delirirdim ben konuşmadan rahatlayamam o öyle değildi ve bilerek küsüp konuşmazdı ağır konuşurdu. Şimdi de küsmeye korkuyor çünkü 2 hafta küsüp hiç konuşmadım laf attığında tersledim. Şimdi daha başka sorunlarımız var orası ayrı. Boşan demek çok kolay. Kimseye boşan diyemem. Yapacağın şey hiç aramamak çocuk hastalansa dahi küsmek konuşmamak ama öyle 1-2 sefer yaptım umursamadı deme devam et.

Ya bacım bende de vardı böyle nişanlıyken küserdi aramazdı ben kavga etmek için arardım sonra barışırdık bende anlamazdım nasıl barıştığımızı. Bir gün kafama dank etti ben aradığım için aramıyor rahat gibi takılıyor diye. Yine kavgamızdan sonra aramadım 3 günün sonunda özür dileyerek yalvararak aradı. Evlendik küsme huyu vardı delirirdim ben konuşmadan rahatlayamam o öyle değildi ve bilerek küsüp konuşmazdı ağır konuşurdu. Şimdi de küsmeye korkuyor çünkü 2 hafta küsüp hiç konuşmadım laf attığında tersledim. Şimdi daha başka sorunlarımız var orası ayrı. Boşan demek çok kolay. Kimseye boşan diyemem. Yapacağın şey hiç aramamak çocuk hastalansa dahi küsmek konuşmamak ama öyle 1-2 sefer yaptım umursamadı deme devam et.
Evde olsaydı ben ona küstugumde yine yanaşır gönlümü alırdı ama şimdi antalya'da çalışıyo banamisin demiyo aramasam merak etmez beni neler hissettiğim onun umrunda değil onun bu rahatlığı deli ediyor beni 1 ay oldu gideli sürekli haksız o iken ben ondan özür diledim o hiç aramaz aslında orda arkadaş çevresi oldugu için pek sıkılmıyor aklına bile gelmiyorum ama artık yeter karar verdim bende aramicsm takmicam kiminledir napiyodur hiç umrumda olmicak okul okumama karşı kendisi milletin garsonlugunu yapıp benim mesleğimi elime almamı tahammül edemez oyuzden beni aradıginda gayet mutlu bir şekilde derslerime çalışıyorum bugün yeni kişilerle tanıştım diyip onu cildirtacam anlicak ona değer vermedigimi

Ya aldatmak aklımın ucundan geçmez okadar haysiyetsiz değildir bana ihanet ederse çocuklarına da ihanet etmiş olur oda bunu söylerdi bazen.. kendimi övmüş gibi olmim 22 yaşında fizigi gayet güzel alımlı bir bayanım. Bı tane kızım bitanede 1 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın cümlemizin de. İkinci bebekte o çok istedi diye oldu çünkü beni çok kıskanıyordu herseyime karışirdi ama şimdi çocuk çocuğa karışınca hicbisey yapamicagimi biliyo evden başka nereye çıkacam bunları bildiği için umursamiyio
Adam 15 gun seni iki cocukla arayip sormuyo. Bence gayet haysiyetsiz ve gevşek.

Sanki adamın hayatında başka biri varmış gibi duruyor. Canım sen kendini güvenceye almaya bak her anlamda. Ne yapacağı hiç belli olmaz. Bir adam durduk yere evinden uzaklaşmaz.
Evinden uzaklasmiyo mecbur çalışması lazım iki çocuklu kirada oturuyoruz tamam elhamdülillah herseyimiz eksiksiz ama para lazım sadece Antalya'da çalışmasını istemiyorum ama ordan çağırdılar parası iyi iş var diye oda çaresiz kaldı gitti ama beni düşünmeden gitti ondan önce herşey güzel gidiyordu yine dört dörtlük olmasa da idare ediyorduk birbirimizi ama bu Antalya' meselesi bizi yıprattı oda rahat olunca ben şuan acısını çekiyorum

Adam 15 gun seni iki cocukla arayip sormuyo. Bence gayet haysiyetsiz ve gevşek.
Benimle konuşmadığı süre içinde annesine Çocuklarını arayıp soruyodu bizim konuşmamamızın sebebi istemediğim bir şehire gidip çalışmak sanki başka yerde iş yokmuş gibi giderken ben ona beni arama dedim senden ayrılacam dedim oda ben haklıyım size bakmak için çalışıyorum dedi ben kıskanç biriyim istemiyorum eşimin o tarz yerlerde çalışmasını zaten 5 ay bı sure çalışacak.. herşeyi geçtim kalbimi kirdiginda beni aramiyo gönlümü bile almıyo sanki hicbisey olmamış gibi davranıyo okadar rahat kendisi alışmış tabyy haksız olduğu halde onun peşinden koşmama ama o bu saatten sonra görür ona karşı degisecegimi gördüğünde bakalım ozaman napacak illaki gelecek evine okul okumama karşı bende derslerimle ilgilenip tekmeyi vurdummu yalvaracak okulu bırak diye kendisi gururuna yediremez

Evinden uzaklasmiyo mecbur çalışması lazım iki çocuklu kirada oturuyoruz tamam elhamdülillah herseyimiz eksiksiz ama para lazım sadece Antalya'da çalışmasını istemiyorum ama ordan çağırdılar parası iyi iş var diye oda çaresiz kaldı gitti ama beni düşünmeden gitti ondan önce herşey güzel gidiyordu yine dört dörtlük olmasa da idare ediyorduk birbirimizi ama bu Antalya' meselesi bizi yıprattı oda rahat olunca ben şuan acısını çekiyorum
Sen eşini daha iyi tanırsın canım yıne de tedbiri elden bırakma iyi gözlemle bence. İnşallah düzelir herşey.

Ya aldatmak aklımın ucundan geçmez okadar haysiyetsiz değildir bana ihanet ederse çocuklarına da ihanet etmiş olur oda bunu söylerdi bazen.. kendimi övmüş gibi olmim 22 yaşında fizigi gayet güzel alımlı bir bayanım. Bı tane kızım bitanede 1 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın cümlemizin de. İkinci bebekte o çok istedi diye oldu çünkü beni çok kıskanıyordu herseyime karışirdi ama şimdi çocuk çocuğa karışınca hicbisey yapamicagimi biliyo evden başka nereye çıkacam bunları bildiği için umursamiyio
aldatilmadan önceki ben ı gördüm bu yazıda...

Evde boncuk dizme, mandal yapma gibi calisnayan bayankar icin para kazanma yollari var. Iskurdan sanirim basvuruluyor. Bu tip guvenilir bir firma ile evde hem cocuk buyutup hem para kazanirsin. Calistigin icin de adami dusunmezdin. Arayip sormazsin. Bu arada egitimini de tamamla. Seni umursamayani sen de umursana.

Back
X