Eşimden gizlediğim sırrım canımı sıkıyor yardım. Lohusayım lütfen :(

İçine bişyler sokmştm ve de zaten aynadan bakmıştım internettekilerdden araştırıyordum belli oluyordu
2 sene de gecmıs bence hıc açmayın mevzuyu pişman olursunuz gıbı belkı suan lohusalıktan dolayı boyle hassas dusunuyorsunuzdur. İnansa bıle neden evlenmeden önce soylemedın der yıne haklı çıkar huzurunuz kalmaz. Bosverın ugrasmayın bu mesele ile. Bebegınıze kendinize odaklanın hassas donemdesınız.

Öyle diyorum ben de geçiştiriyorum sonra bi anlık yine aklıma geliyor beni yiyiyp bititriyor bu konuda napıcam bilmiyorum

İntihar etme isteği mi oluyordu sizde de. Keşke kız dooğmasaymışım diyorum hep te diyordum ya da daha bilinçli bir aile de büyüseydim keşke
yani tam olarak intihar etme istegi mi bilmiyorumda cocugum oldugu icin sacma sapan bi pismanlik duyuyordum ancak ölürsem kurtulurum diye dusunup balkondan asagiya bakiyordum. Simdi ne kadar salakca oldugunu biliyorum. İnanin hepsi geciyor biraz sabretmeniz yeterli. O konuyu da esinize ister soyleyin ister soylemeyin ama sakin kendinizi suclamayin

Eşim zaten kanama gününe denk geldiğini biliyor içünden bana karşı ne düşündüğünü bilmiyorum ama sevgisinden zerre bir şey düşmedi hala çok seviyor değer veriyor bana ben de bi an anlatmak istiyorum sebebi kanama olmadıysa budur demek istiyorum. Bu oldu şu aptallığı yapmıştım ondan olabilir diye. Dün bi arkadaşının depresyon ptoblemi olduğunu terapi aldığını ve çocukluğuna indiğini ve orda anlatamadığınj nlatınca bana kötü oldum ben ben de anlatmak istedim aslınd a konuştum ben imde var sıkıntım su yüzğne çıktı şuan diye o da kendini bu psikolojiye sokma dedi

benim evlenmeden once herhangi bisey olmamasina ragmen kan gelmedi gelmek zorunda degil esimle aramizda da bu bir problem olmadi. Siz de atin kafanizdan eskilerin tabulari psikolojinizi bozmasin anlatinca rahatlayacaginizi dusunuyorsaniz anlatin ama dert etmeyin kendinize

Bu abartılı takıntılı halinin lohusalıkla alakası yok kendi kendine dert arıyor ama bulamıyorsun. Mis gibi kokan bir bebek var yanıbaşında millet hasret gezerken gidip çocugunla ilgilen. Sen burda saçma sapan şeylere kafa yorarken o bebeğin en güzel anlarını kaçırıyorsun. Zamanında ellemiş bozmuşsun hala genç kız olsan evlenememekten korkar depresyona girersin hadi anlat deriz sevgiline ama evlenmiş, sorgulanmadan (olması gereken) atlatmış birde doğum yapmışsın tee 14 yaşındaki hareketin için intihar mı düşünüyorsun? O kocan bakirmiydi? Eminim hiç ellememiştir bile şeyini.. Allah başka dert vermesin bunların hepsi boşluktan bilesin.

Ne kadar güzel anlatmışsınız gerçekten öyle olması gerrkitken ben aptalca şeylere takıyorum krşke biri olsada bana tokat atsa da kendime gelsem. O yüzden dayanamadım açtım buraya postu akla fikre ihtiyacım var çokça.

O yaşta şeyimin yerini zor bulurdum, siz maşallah, kendi kendinize zar bozmanız inandırıcı değil maalesef. Ne yaşadınızsa yaşadınız. Eşinize anlatmayın böyle şeyleri. Çok saçma olduğu için inanmayacaktır, boşu boşuna eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ondan öncesi sadece sizi ilgilendirir.

Siz cidden artık lohusa sendromu mudur nedir çıldırmışsınız. Biraz ağır konuşacağım ama kimse kusura bakmasın. Erkeklerin uydurduğu bir şeye kendinizi dayatıp hamileyken intiharı düşünecek kadar gözü kör olmayı başka türlü anlayamam.

Birincisi o internette salakça şeyler araştıran kocan kim bilir kaç kızın üstünde terledi biraz da sen hayal et de senin miden bulansın. Hani kadın kısmı sorgulamıyor da kendi sorgulanır kabul edilmez diye dert yanıyor ya. Biraz da kocanın geçmiş ilişkilerini dert et sen de kan mana kafayı takacağına. Bebeğinin doğumuna 1 hafta kalan adamın böyle iğrenç bir şey araması hayvanlığını gösteriyor zaten.

Demişsin ya bilinçli bir ailede doğsaydım keşke diye umarım çocuğuna yaşatmazsın bu kustal kızlık olayını da kız da sizin gibi değerini, onurunu, hayatını, intiharını, erkeklere olan tavrını buna göre belirlemez.

Malesef keşke ben de sizin gibi olsaydım ama hangi kafayı yaşıyordum bilmiyorum sizde avrupa kanalları vs var mıydı acaba ben onları da görüyordum çocuktum ve çocukların bunları izlemesi ne kadar yanlışmış diyorum şuan çünkü yanlışlıkla açmıştım mal gibi ona da bakıyordum ne kadar salağım ama inanmak zorunda değilsiniz tabiki.

Çok güzel yazmışsınız. Bir tokada ihtiyacım var nedense. Psikolojikmen herkesi masum kendimi suçlu hissediyorum bu iğrenç histen ben de aşırı nefret ediyorum bir an önce kurtulmak istiyorum çok canımı sıkıyor. Gecen açtım konuyu ona ve yemin ettm inanıp inanmadığını sordum inanıyorum dedi ve öptü beni ama bu aptal kafam benden ne istiyor bilmiyorum sanki içime bir şeyler kaçmış benle uğraşıyor

Toplumun dayattığı düşüncelerin esiri olmuşsunuz. Aman inansa ne olur inanmasa ne olur. Evlenmişsiniz aile olmuşsunuz. Adam sizi yalancı bulsa çocuğunuzun anası yapmaz heralde.

Toplumun dayattığı düşüncelerin esiri olmuşsunuz. Aman inansa ne olur inanmasa ne olur. Evlenmişsiniz aile olmuşsunuz. Adam sizi yalancı bulsa çocuğunuzun anası yapmaz heralde.
Belki de öyle olurdu dediğiniz gibi. Ama öncesinde arama yapması ta iki yıl sonra inanın bunu gördükten sonra taktım diyebilirim sonra doğumum oldu ve aşırı derece de takmaya başladım bunu sordum geçen de zaten iki gün oluyor hayatım arama yapmıştın inanmıyorsun diye yok inanıyorum dedi. Ben de ona doğmuş bebeğimin üzerine yemin ettim gerçekten eğer varsa rabbim alsın onu ikimizden eğer biriyle ilişkim olduysa dedim daha büyük ne yapılır ki ne acı verir insana bundan başka. Ki bu kadar içten temizim dedim tamm inanıyorum konuyu hallettik dedi.

İçine bişyler sokmştm ve de zaten aynadan bakmıştım internettekilerdden araştırıyordum belli oluyordu
Ayyy allah aşkına şu aynadan baktım lafını bırakın jinekolog olmadiginiza göre çıplak gözle nasıl gördünüz sizin bedeniniz eşinizi ilgilendirmez ondan öncesi bebisine yogunlas keyfine bak

Son düzenleme:
Psikolojinizin normal olmadığı aşikar acilen bir doktora görünmelisiniz. Saçma sapan konulardaki yeminlerinize yeni doğmuş evladınızı karıştırmayın bari. Çocuğunuzun sağlıklı psikolojide bir annesi olması için tedavi olun.

Evet normal değil bir kaç gğn önce başka konu iki günde bu konu beynimi kemiriyor ama lohusa depresyonuna mı girdm bilmiyorum

Esiniz evlenmeden hic masturbasyon yapmamis mi mesela? Hadi bakir evlendi diyelim. Size acikladi mi hic iliskiye girmedm ama masturbasyon yaptim cok pismanim vallahi billahi diye yemin etti mi?

Esiniz evlenmeden hic masturbasyon yapmamis mi mesela? Hadi bakir evlendi diyelim. Size acikladi mi hic iliskiye girmedm ama masturbasyon yaptim cok pismanim vallahi billahi diye yemin etti mi?
Hayır ama ben niye takıyorum bilmiyorum. Eşimin telefonunda o internetten adetliyken ilişkiye girilir mi yazısını okuduğum günde n beri iyi değilim diye bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…