- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi Masalkentim
-
Bence hiç boşu boşuna kimsenin aklıma kuşku sokmayın durup durup neden şimdi söylüyorsun diyebilir eşiniz. O yüzden yani şuan lohusa olduğunuzdan bence hassas bir dönemdesinizKızlar öncelikle şuan lohudayım 10.gündeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi düşünüp bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece adetli değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Anlatmak istiyorum inanır mı inanmaz mı bilmiyorum Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki vbu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin
Hamileyken,emzirirken kullanilan ilaclar elbetteki var ama ilac vermeyedebilir.Bu kadar takinti yapmaniz noirmal degil,hepimiz hatalar yapabiliyoruz,bekarken ve cocukken olan bir seyi anlatmaniz yersiz olur.Kapatin olan olmus gecen zaman gecmis,geleceginizi etkilemesin bu durum.Psikiyatriye gidip ilaç mı alayım. Bebeğim 10 günlük dışarı da çıkamam ki
Peki esiniz neden bunu arastirmis sordunuz mu?Hayır ama ben niye takıyorum bilmiyorum. Eşimin telefonunda o internetten adetliyken ilişkiye girilir mi yazısını okuduğum günde n beri iyi değilim diye bilirim
ya gerçekten başka derdiniz mi yok? bunun için depresyona mı girdiniz? hayır madem bu kadar tabuların var neden oranı buranı kurcalıyorsun. merak etmişsin yapmışsın arkasında dur başkasıyla da sevişebilirdin bu da normal. burada anormal olan şey senin şu saçma olayda intiharı düşünmen ve dramaqueen tarzı yaklaşımın artı kocanın bunu 2 yıl sonra araştırmış olması. geçmiş geçmişte kalmış neyini hesabını vereceksiniz.Çok haklısın ben aptal gibi bozduktan sonra bunun acısını pişmanlığını yıllarca çektim depresyona girdim ilaç kullandım allahım ne yapmışım diye. bu lohusa sürecinde yeniden nüksetti o kadar sıkılıyorum ki sanki dünyanın en büyük suçlusu benmişim en katili benmişim en kötüsü brnmişim gibi. Sanki gidip eşimi aldatmış ım gibi bir hüzün var içimde.
Evet düğünden sonra adet oldum 2.gün onu merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaaPeki esiniz neden bunu arastirmis sordunuz mu?
Lohusalıktan olabilir zaten kaç gündür bu konuda taktım bir kaç gğn öncede başka şeye takmıştımİki yıl geçmiş çocuk doğmuş daha ne bekâret muhabbetibence ciddi bir psikolojik tedavi sürecine girmeniz lazım. İlaca gerek kalır mı bilmiyorum ama bir uzmanla bunu konuşmak belki size iyi gelecektir. Lohusasınız hormonlarınız dolayısıyla duygu durumunuz, psikolojiniz tepe taklak anlıyorum ama bunu eşinizle konuşmayın daha fazla. Hiçbir işe yaramaz çünkü. Ayrıca bebeğiniz ağlamıyor mu sizin? Uslu demek ki maşallah benimkiler hep canavar gibi ağladıklari için hiç iç muhasebe yapmaya fırsatım olmuyordu
Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa bi yük gibi geliyor önceden böyle değildi m zaten lohusalık mahfetti bniya gerçekten başka derdiniz mi yok? bunun için depresyona mı girdiniz? hayır madem bu kadar tabuların var neden oranı buranı kurcalıyorsun. merak etmişsin yapmışsın arkasında dur başkasıyla da sevişebilirdin bu da normal. burada anormal olan şey senin şu saçma olayda intiharı düşünmen ve dramaqueen tarzı yaklaşımın artı kocanın bunu 2 yıl sonra araştırmış olması. geçmiş geçmişte kalmış neyini hesabını vereceksiniz.
Fazla dürüstlüğün de sana ait olan bir özeli kocan dahi olsa bukadar açıklamanın da hiçbir manasi yok. Üstelik soran soruşturan bile yokken. İster biriyle ilişki sonucu bozmuş ol kime ne ? Bırak bunları hayatına bak.Çok güzel yazmışsınız. Bir tokada ihtiyacım var nedense. Psikolojikmen herkesi masum kendimi suçlu hissediyorum bu iğrenç histen ben de aşırı nefret ediyorum bir an önce kurtulmak istiyorum çok canımı sıkıyor. Gecen açtım konuyu ona ve yemin ettm inanıp inanmadığını sordum inanıyorum dedi ve öptü beni ama bu aptal kafam benden ne istiyor bilmiyorum sanki içime bir şeyler kaçmış benle uğraşıyor
Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa nedense anlatıp rahatlamak geliyor içimden. Bu şekilde canım sıkılıyor bilmiyorum hata mı ediyorumFazla dürüstlüğün de sana ait olan bir özeli kocan dahi olsa bukadar açıklamanın da hiçbir manasi yok. Üstelik soran soruşturan bile yokken. İster biriyle ilişki sonucu bozmuş ol kime ne ? Bırak bunları hayatına bak.
Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa içimde böyle garip bir yangın var lohusalıktan mı bilmem. Hiç böyle olmamıştımBu kadar önemli mi gerçekten? Kendi kendinizi yiyip durmayın. Artık aşalım şu konuları ne olur ya
Gerçek bir ilişki sonucu böyle birşey yaşamış olsan anlatır rahatlarsın ama sen kendi kendine birşeyler yaparken olan birşey için kendini hırpalıyorsun. Anlatmana gerek yok.Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa nedense anlatıp rahatlamak geliyor içimden. Bu şekilde canım sıkılıyor bilmiyorum hata mı ediyorum
Lohusalık değişik bir psikoloji gerçekten, bunu kabul ediyorum ama konu başka. Yani diyelim ki bakire değilsiniz, başkasıyla geçmişte ilişkiniz oldu ya da kendi kendinize bekaretinizi kaybettiniz. Bunun bir önemi yok, evliliğe karar verirken bu baz alınmamalı. Açıklama yapmanıza gerek yok, sizin iki bacağınızın arası bu kadar mühim bir konu değil. Cinsellik hem kadın hem de erkek için var, kadınlar evlenmeden seks yapamaz diye bir kural yok.Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa içimde böyle garip bir yangın var lohusalıktan mı bilmem. Hiç böyle olmamıştım
adam gerdek geceniz sebebiyle arastirmamis, suan sizi goturup goturemeyecegini merak ettigi icin arastirmis bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?