Eşimden gizlediğim sırrım canımı sıkıyor yardım. Lohusayım lütfen :(

Bence hiç boşu boşuna kimsenin aklıma kuşku sokmayın durup durup neden şimdi söylüyorsun diyebilir eşiniz. O yüzden yani şuan lohusa olduğunuzdan bence hassas bir dönemdesiniz

Psikiyatriye gidip ilaç mı alayım. Bebeğim 10 günlük dışarı da çıkamam ki
Hamileyken,emzirirken kullanilan ilaclar elbetteki var ama ilac vermeyedebilir.Bu kadar takinti yapmaniz noirmal degil,hepimiz hatalar yapabiliyoruz,bekarken ve cocukken olan bir seyi anlatmaniz yersiz olur.Kapatin olan olmus gecen zaman gecmis,geleceginizi etkilemesin bu durum.

ya gerçekten başka derdiniz mi yok? bunun için depresyona mı girdiniz? hayır madem bu kadar tabuların var neden oranı buranı kurcalıyorsun. merak etmişsin yapmışsın arkasında dur başkasıyla da sevişebilirdin bu da normal. burada anormal olan şey senin şu saçma olayda intiharı düşünmen ve dramaqueen tarzı yaklaşımın artı kocanın bunu 2 yıl sonra araştırmış olması. geçmiş geçmişte kalmış neyini hesabını vereceksiniz.

İki yıl geçmiş çocuk doğmuş daha ne bekâret muhabbeti bence ciddi bir psikolojik tedavi sürecine girmeniz lazım. İlaca gerek kalır mı bilmiyorum ama bir uzmanla bunu konuşmak belki size iyi gelecektir. Lohusasınız hormonlarınız dolayısıyla duygu durumunuz, psikolojiniz tepe taklak anlıyorum ama bunu eşinizle konuşmayın daha fazla. Hiçbir işe yaramaz çünkü. Ayrıca bebeğiniz ağlamıyor mu sizin? Uslu demek ki maşallah benimkiler hep canavar gibi ağladıklari için hiç iç muhasebe yapmaya fırsatım olmuyordu

Peki esiniz neden bunu arastirmis sordunuz mu?
Evet düğünden sonra adet oldum 2.gün onu merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa

Lohusalıktan olabilir zaten kaç gündür bu konuda taktım bir kaç gğn öncede başka şeye takmıştım

Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa bi yük gibi geliyor önceden böyle değildi m zaten lohusalık mahfetti bni

Kendi kendine bozmuş olman bakire olmana engelmi ki söyliceksij bakirelik zarla olmuyor

Fazla dürüstlüğün de sana ait olan bir özeli kocan dahi olsa bukadar açıklamanın da hiçbir manasi yok. Üstelik soran soruşturan bile yokken. İster biriyle ilişki sonucu bozmuş ol kime ne ? Bırak bunları hayatına bak.

Bu kadar önemli mi gerçekten? Kendi kendinizi yiyip durmayın. Artık aşalım şu konuları ne olur ya

Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa nedense anlatıp rahatlamak geliyor içimden. Bu şekilde canım sıkılıyor bilmiyorum hata mı ediyorum

Bu kadar önemli mi gerçekten? Kendi kendinizi yiyip durmayın. Artık aşalım şu konuları ne olur ya
Geçen merak etmiş araştırmış sanırım hala kafasında bu olay var ve beni rahatsız etti bu durum. O yüzden ben de canımı bu sebepten sıktım ama konuştum bana güvrnmesi gerektiğini asla kimseyle beraberlik yaşamadığımı vs söyledim ama bi yandanda söylemek istiyorum böyle bişy olmuştu ondan olabilir diye yanlış mı düşünüyorum acabaa içimde böyle garip bir yangın var lohusalıktan mı bilmem. Hiç böyle olmamıştım

Bir kendin bozmuşsun. Başkasıyla ilişki yok bir şey yok. Çoğu kişiye göre bakire evlenmişsin hala olmayan şeyin hesabını vermeye çalışıyorsun.

Bu devirde aksine biz milletin üstüne çıkmalıyız sen ne sorguluyorsun diye sizin kafa kalmış ortadoğu 1800lerde. Kocanız bile olgun adam inanıyorum demiş. Bunun ispatı dünyanın en zor tahlili falan olsa kendinizi kesip ona da girerdiniz yeter ki tasdiklensin diye. Ya kardeşim bakire olmayıp kanayanlar var bakire olup kanamayanlar var daha neyin hesabını yapıyorsun.

Çocuğunu bu kafada büyütme lütfen ya. Bu zihniyet sizin gibiler yüzünden devam ediyor. Tek tavsiyem psikolog

Kadınların kendini asagiladigi kadar erkekler asagilamiyor. Eşine ne ki bundan, senin geçmişin onu niye ilgilendirsin. Ilişkinizin başladığı andan itibaren eşine karşı sorumlusun. Bunu sorun etmen zaten tüm kadınlara hakaret. Hiçbir erkek penisimden kan gelmedi bekaretim bozuk diye düşünmüyor. Evlenmişsin, bebeğin olmuş hala düşündüğün şeylere bak ya.

Gerçek bir ilişki sonucu böyle birşey yaşamış olsan anlatır rahatlarsın ama sen kendi kendine birşeyler yaparken olan birşey için kendini hırpalıyorsun. Anlatmana gerek yok.

Lohusalık değişik bir psikoloji gerçekten, bunu kabul ediyorum ama konu başka. Yani diyelim ki bakire değilsiniz, başkasıyla geçmişte ilişkiniz oldu ya da kendi kendinize bekaretinizi kaybettiniz. Bunun bir önemi yok, evliliğe karar verirken bu baz alınmamalı. Açıklama yapmanıza gerek yok, sizin iki bacağınızın arası bu kadar mühim bir konu değil. Cinsellik hem kadın hem de erkek için var, kadınlar evlenmeden seks yapamaz diye bir kural yok.
Evleneli 2 sene olmuş, eşinizin bu garip konuyla ilgili bir derdi varsa gelsin size sorsun. Siz sanki yanlış bir şey yapmış gibi gidip açıklama yapmayın, tamamen benim fikrim.

Çocukken mast yapmanız gayet normal, aptallık değil. Normal insanlar kendini keşfeder zaten. Lütfen psikoloğa gidin hiç iyi görünmüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…