canımmm allah yardımcın olsun insan kafayı yıyo gerçekten. belkı dışarı ıletışımı yasaklamışlardır. bekle bakalım. bı ıkı gın daha beklersın olmadı gıdersın cnmm bı şekilde ögrenırsın inşş...Kızlar iyi ki varsınız bir derdim olsa burada paylaşıyorum sizden fikir almak beni her zaman doğru yola götürdü...
eşim cezaevinde hala ve en son pazar günü telde konuştuk,3 gündür haber alamıyorum:18: birşey mi oldu acaba çok korkuyorum içim hiç rahat değil
normalde günde 3 kez aradığı bile oluyor cünkü acıkcezaevine cıktı...
pazar gününden itibaren haber almadım en son çok iyi konuştuk kapattık teli, böyle yapmazdı bende bugun duramadım cezaevini aradım eşimi sordum mahkum hakkında bilgi veremeyiz dedilersonuçta eşiyim haber vermedi telde ki adam , bulunduğu ortam kötü bir ortam offf ya birşey olduysa uykularım kaçıyor yemek bile yiyemiyorum ,içimde korku var aramızda mesafe cok atlasam gitsem görüş günü olmadan görüştürmezler..
geçen hafta izni vardı aylardan sonra ilk defa görüşmüştük herşey çok güzeldi,herseferinde yanımdayken bile özlüyorum dedi cuma günü ayrıldık ayrılırken ağladı,pazar gününe kadar defalarca aradı ,şimdi ses yok çok mutsuzum ne yapıcam
Allaha şükür kuzum çok sevindim senin adına ne kadarı var eşinin
Cok sukur canim gozun aydin Allah tez zamanda kavustursunkızlar çok sağolun msjlarınızı okudum şimdi çok mutlu oldum verdiğiniz fikirlerden dolayı...
buraya ne zaman konu açsam ya beni güzel bilgilerinizle yönlendiriyorsunuz doğru yolu buluyorum yada kendiliğinden güzel gelişmeler oluyor,bu site tılsımlı gibi:)
eşim dün gece 11 de aradı,birde dün muhteşem yuzyıl vardı,haticenin kocasına ağlaması kaybetmesi filan bendede bayağı bi buhran etkisi yaptı üzülüp dururkenaniden tel çaldı baktım eşim içerde iş bölümü yapmışlar eşimde dış kapıda bekliyormuş otomatik kapı gelen giden araçlara güvenliğe bakıyormuş,sabah 6,akşam 6 gün boyu nöbetteyim,çok yorgun olduğum için hep yattım seni bu yüzden arayamadım dedi...
ohhh çok şükür içim rahatladı,sizede haber veriyim dedim:13:
kızlar çok sağolun msjlarınızı okudum şimdi çok mutlu oldum verdiğiniz fikirlerden dolayı...
buraya ne zaman konu açsam ya beni güzel bilgilerinizle yönlendiriyorsunuz doğru yolu buluyorum yada kendiliğinden güzel gelişmeler oluyor,bu site tılsımlı gibi:)
eşim dün gece 11 de aradı,birde dün muhteşem yuzyıl vardı,haticenin kocasına ağlaması kaybetmesi filan bendede bayağı bi buhran etkisi yaptı üzülüp dururkenaniden tel çaldı baktım eşim içerde iş bölümü yapmışlar eşimde dış kapıda bekliyormuş otomatik kapı gelen giden araçlara güvenliğe bakıyormuş,sabah 6,akşam 6 gün boyu nöbetteyim,çok yorgun olduğum için hep yattım seni bu yüzden arayamadım dedi...
ohhh çok şükür içim rahatladı,sizede haber veriyim dedim:13:
mahkumlara ya da tutuklululara güvenlikle ilgili bir görev mi veriliyormuş, hem de nöbetsizin eşiniz orda mahkum mu yoksa infaz koruma memuru mu?
mahkumlara ya da tutuklululara güvenlikle ilgili bir görev mi veriliyormuş, hem de nöbetsizin eşiniz orda mahkum mu yoksa infaz koruma memuru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?