Eşimden Haber Alamıyorum!

umarım kötü birşey yoktur
bizi haberdar et..
içini ferah tut

belki içerde başka biri bi tatsızlık çıkarmış olabilir veya içeriye dışardan birşey sokulmaya çalışan bir olmuştur ne bileyim, kanun dışı bişeyler olmuş olabilir ve bu durumda sıkı bir teftiş edilmiş ve çoğu şey yasaklanmış olabilir...
aniden telefon kesildiyse büyük ihtimal sıkı bir teftiş sonunda yasaklar konumuş olabilir durum düzelene kadar..genelde bu tür yerlerde bi süreliğine ortam yatışana kadar irtibatlar kesiliyor...sonra yine devam ediyor umarım haber alır rahatlarsınız...

Allah yardımcın olsun canım bu mubarek gunde bol bol dua et ınsallah bır sorun olmadan duyarsın sesını ve kavusursun bıze de haber ver merak ederız

içini ferah tut.kötü haber tez duyulur derler.kötü bişey olsaydı haberin olurdu.belki rahat değildir ortamı.yada belki orda biriyle atıştıysa bi ceza almıştır.amma çok merak ediyorsan eşini de sıkıntıya düşürmeyecek bi bahane bulup ara.

Allah yardimcin olsun canim cok kötü bi durum. Insallah tez zamanda kavusursun esine.

Biraz daha bekle ve baktin aramiyor tekrar ara.

Esin nekadardir cezaevinde canim?

canımmm allah yardımcın olsun insan kafayı yıyo gerçekten. belkı dışarı ıletışımı yasaklamışlardır. bekle bakalım. bı ıkı gın daha beklersın olmadı gıdersın cnmm bı şekilde ögrenırsın inşş...

kızlar çok sağolun msjlarınızı okudum şimdi çok mutlu oldum verdiğiniz fikirlerden dolayı...
buraya ne zaman konu açsam ya beni güzel bilgilerinizle yönlendiriyorsunuz doğru yolu buluyorum yada kendiliğinden güzel gelişmeler oluyor,bu site tılsımlı gibi:)
eşim dün gece 11 de aradı,birde dün muhteşem yuzyıl vardı,haticenin kocasına ağlaması kaybetmesi filan bendede bayağı bi buhran etkisi yaptı üzülüp dururken aniden tel çaldı baktım eşim içerde iş bölümü yapmışlar eşimde dış kapıda bekliyormuş otomatik kapı gelen giden araçlara güvenliğe bakıyormuş,sabah 6,akşam 6 gün boyu nöbetteyim,çok yorgun olduğum için hep yattım seni bu yüzden arayamadım dedi...
ohhh çok şükür içim rahatladı,sizede haber veriyim dedim:13:

allah kimseyi eşinden evladından ayırmasın...sevdiklerimizin acısıyla hasretiyle imtihan etmesin inşallah...
hadi gözünüz aydın boş yere evham yapmışsınız...demiştik size bişey yoktur diye :) şunu unutma canım kötü haber tez duyulur derler ya..gerçekten tez duyulur kötü bişey olsaydı....

hadi gözünaydın canım
böyle bir durum olduğunda hemen aklına en kötü ihtimali getirme bazen hiç aklımıza gelmeyen durumlarda olabiliyor
biraz soğukkanlı olmakta her zaman fayda var senin adına sevindim canım

Çok sevindim aradığına. Bir gelişme var mı diye soracaktım ben de. Kötü düşünme hiçbir zaman, olumlu düşün. Karamsar olma.
En kısa zamanda kavuşursunuz umarım.

hakkınızda hayırlısı olur inşallah cnm..çocuğunuz var mı?? açtığın konuların ilkinde 9 aylık hamileyim demişsin sonraki konuda da hamile kalamadım kaynanam konuşuyor vs. şeyler demişsin ?? var mı çocuğunz??

Cok sukur canim gozun aydin Allah tez zamanda kavustursun

mahkumlara ya da tutuklululara güvenlikle ilgili bir görev mi veriliyormuş, hem de nöbet sizin eşiniz orda mahkum mu yoksa infaz koruma memuru mu?

mahkumlara ya da tutuklululara güvenlikle ilgili bir görev mi veriliyormuş, hem de nöbet sizin eşiniz orda mahkum mu yoksa infaz koruma memuru mu?

açık/ yarı açık cezaevinde çeşitli işlerde çalıştırılır mahkumlar. kapalı cezaevinden açık/yarı açık cezaevine çıkmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…