Eşimden hiç beklemezdim:(

Keşke eşiniz istedi diye değil de kendiniz istediğiniz için kapansaydınız.Kafanızdaki kuruntular giderdi en azından.Sürekli eski halim eski halim demeniz sizin bilinçaltınızda mevcut durumdan hoşlanmadığınızı,eski günlere özlem çektiğinizi gösteriyor..Gözü takılmış olabilir,benim de takılıyor gittiğim yerlerde ama kimse dikkatini,ilgisini çekmeyen birine birkaç kez bakmaz.Kılıf uydurmasın.

Son düzenleme:
Aslında bende bakımlıyım eşimde bana çok düşkündür evlendikten sonra eşiminde isteğiyle kapandım ama evde falan çok dikkat ederim kendime çalışan bir bayanım aynı zamanda saçımı boyatırım değişiklik yaparım makyajım vs dikkat ederim ama kız benim evlenmeden önceki açık halime çok benziyor acaba o yüzden mi baktı bilemedim.Bu seferde beni neden kapattı o zaman diye kızıyorum o akşamda sordum çok kıskanıyorum diyor.
Sen açık alsaydın bu mekandaki herkes sana bakardı kıskanırdım diyor.
O zaman neden böyle oldu çözemedim.Çok takılmakta istemiyorum ama kadınca hislerim diyorki sen onu kırma kapan o senin açık versiyonuna baksın offff

şu kırmızı ile isaretledigim yer ne kadar saçma sapan bir düşünce.
Açık kadınlara bakiyorlarmiymiş:53:

tıpkı eşin gibi adamlar bakıyor demekki.

hayır cidden merak ettim eşin neyin kafasını yaşıyor acaba?????:26:

edit:kapalıyım...

Son düzenleme:
güzel olan herşeye zaafımız vardır hepimizin,güzel bir bayan gördüğümde de bakarım,güzel bir bey gördüğümde de bakarım ,hatta eşimde beni kontrol eder, bakıyor muyum güzel adama diye,tıpkı biz kadınlarında yaptığı gibi..

çok hoş bulmuş hatta belki de sizden bişiler bulmuş ta olabilir dediğinize göre...sonuçta her insanın kendine göre ideal bir tipi vardır,bayanda o tipte ise ilgisini çekmiştir. evet,sinir bozucu bu durum her 2 taraf içinde ama bu böyle:17:

Hepinizin yorumlarına teşekkür ederim sonuçta olaylara daha objektif bakabiliyorum sayenizde.O zaman düşünmediğim açılardan bakmamı sağladınızaçıkcası.Biz eşimle herşeyi konuşabilen bir çiftiz ve evet baktım demeside o yüzden.Bende o da güzele ister istemez herkes gibi bakarız tabi burda dikkatini normalden fazla çekti hatun kişi o yüzden sorgulama ihtiyacı hissettim zaten.Yoksa dışarda gezerken güzel bir bayan yada üzerinde güzel bir şey görsem ne güzel değil mi diye gösteririm eşimde bakar geçer tekrar tekrar bakmaz nomalde.gece gezmesi olarak 2 yıldır ilk defa çıktık ama onun dışında normalde bensiz gezmez gezsede kimseye bakmaz o yüzden şaşırdım zaten.Yoksa fırsat oldukça dışarı çıkıyoruz bu sefer kız ilgisini çekti ama neden baktım onuda bilmiyorum diyor.Çok pişman bende konuyu büyütüp huzursuzluk çıkarmak istemiyorum.Ayrıca öküz gibi bakmadı kız önümüzden geçerken ister istemez baktı ama dikkatini çekti ben hissettim işte.
Sakın şimdi eşimi savunduğumu düşünmeyin kızlar ama 13 yıldır bereberiz biz ve 6 yıllık da evliyiz böyle birşeyi daha öncede yapıyor olsa kesin farkederdim.Bende önceki halimi evet özlüyor olabilirim ama bu halimede alıştım seviyorum.Saçım, kilom, bakımım olsun evlenmden önceki halimle çok bir fark yok evlendim çocuk sahibi oldum diye salmadım kendimi.Özgüvenimde yerinde o yüzden rahatça eşime sordum neden baktığını ama yinede tatmin olmadım demekki sizin fikirlerinizi almak istedim ve yorumlarınız benim için çok değerli esirgemediğiniz için teşekkürler:)

Back
X