• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden hic beklemezdim

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Hemen konuya giriyorum. Evet esimden hic beklemezdim dogrusu..

Herseyimizi konusarak ortak karar alarak yaptigimiz adam gitmis elimizdeki uc kurus parayi borsaya yatirmis:KK43:

Sakin sakin guzel guzel anlatiyor birde.
Cok dusunmus bana soylerse musade etmeyecegimi biliyormus. Bir maasla ne uzuyor ne kisaliyormus risk almak istemis sirketi arastirmis suan dipteymis ama fena zipliycakmisiz.. Hic tepki veremedim sok oldum sadece sasirdigimi ve uzuldugumu soyleyebildim:KK43:

Simdiden 3bin lira kaybimiz var. Ben zaten anlamam bu islerden tek bildigim borsada batan insanlar:KK43:

Simdi napayim ben kizlar esimi cok seviyorum para yuzunden yuz goz olmak istemem. Ama parayi batirirsa da uzulurum:KK43:

Direkt parayi batirdim dese en fazla kizardim simdi hergun stresteyim:KK43:

Öyle bir tepki ver ki tekrarını düşünemesin :S
3 bin batsa bir şey değil yine.
İyi onunla uzuyorsan uza hadi.
Çünkü tekrarı olmayacak de alsın boyunun ölçüsünü.:KK14:

Ne denebilir ki bilemedim gerçekten umarım kazancınız olur. Benim dayım da bir yıl boyunca idda da yaklasık 16.000 tl kaybetmişti yengem bütün hesaplarıno maaşını kartları herşeyini üstüne yaptı şimdi harçlık alıyor. Belki sizde maaşına eş koysanız ?! :KK64:
Maasini eve harciyo zaten kenarda duran kucuk bi birikmisimiz vardi onu yatirmis

Böyle tepkisiz kalsan adam kaybederler mahcup bile olmaz
Ortaligi bir birine kaamanaa gerekiyo ki birdaha bir karar aldiginda solugu senin yaninda alsin.

Gercekten saskindim oyle buyuk tepki vermedim ama uzuldugumu anladi.
Birdaha benden habersiz birsey yapmayacagina soz verdi. Bilemiyorum..

Tepki göstermemenizi olumlu cevap olarak algılayabilir...
Tepkinizi açıkça ortaya koyun...
Bence şu an asıl korkmanız gereken bu durumun çok kez tekrarlanmaması.. ya ipin ucunu kaçırırsa eşiniz?

Öyle bir tepki ver ki tekrarını düşünemesin :S
3 bin batsa bir şey değil yine.
İyi onunla uzuyorsan uza hadi.
Çünkü tekrarı olmayacak de alsın boyunun ölçüsünü.:KK14:

Simdi bagirip cagirsam nekadar samimi olurki..

Oyle hic rolde yapamam.

Batarsam daha bulasmam zaten diyor. Kazanirsa egitimleri var bu ise egilicem diyor:KK43:

Aracı kurumda çalışıyorum. 3000 lik düşüş kurtarılmayacak bir kayıp değil strese girmeyin.
Günlük işlem yaparak toparlanabilir bir miktar. Ama tabiki doğru hamlelerle. Kurumlar müşteri talebine göre hareket eder. Kurumunda güvenebileceği bir dealer var ise kısa sürede toparlar. Ama ne yazık ki sektör farklı bir sektör. Müşteri kaybını umursamayan kurumda çok.
Eşiniz ne tarz işlem yapıyor bilemiyorum fakat bazı kağıtlar günlük olarak düşüşte gözüksede belirli vade de kazanç sağlar.
Bu ara piyasa çok güvenilir gözükmese de doğru hamlelerle kazançlı çıkan çok müşteri de var.
Güvenebileceğiniz kişilerden bilgi alın.
Tabi ben bistte ki durumu kast ediyorum. Eşiniz forex müşterisi ise durum biraz daha farklı.

haha :) benimde aklima o geldi internetten bolumlerini izliyorum suandada
Ne yazık ki borsada anlamayandan ziyade hırsına yenik düşen kaybediyor.
Kaybettikçe hırslanıyor. Kural basit risk alınan miktar belirlenip ona göre davranmalı , risk sınırında durmalı uygun anı beklemeli. Bunu yapan zaten her daim kazanıyor. Ama yapan var mı derseniz?
Bizim kurumdaki binlerce müşteri hesabı içinden 100 kadar anca çıkar.

Ne yazık ki borsada anlamayandan ziyade hırsına yenik düşen kaybediyor.
Kaybettikçe hırslanıyor. Kural basit risk alınan miktar belirlenip ona göre davranmalı , risk sınırında durmalı uygun anı beklemeli. Bunu yapan zaten her daim kazanıyor. Ama yapan var mı derseniz?
Bizim kurumdaki binlerce müşteri hesabı içinden 100 kadar anca çıkar.

En basit haliyle bir sirket hissesine ortak oldum dedi.

Oda uzun vade diyor bilemiyorum benim icime hic sinmiyor

En basit haliyle bir sirket hissesine ortak oldum dedi.

Oda uzun vade diyor bilemiyorum benim icime hic sinmiyor

Şimdi güvenilir bir tahtaysa dönem içi düşüşleri olsa da dağıttığı kar payı zamanlarında da durumunu toparlar kişiyi kara geçirebilir.
Ama elinizde ki hisse senedinin hangi şirket olduğu önemli.
Çoğu kişi tüyo aldığına inanıp çokta getirisi olmayacak ki kagıtlarda kaybediyor. Bana güvenir misiniz bilemem ama özel mesajda aldığınız hisse senedini söylerseniz durumu konusunda bilgimi paylaşabilirim.

Yarın sabah 9.15 de çeksin parayı. 3bin zarar etmişsiniz, büyük ihtimal diğer parada gidecek. 3 bini 5 10 ayda tekrar yerine koyar. Ama paranın tamamı giderse çok üzülürsünüz. Parayı dolar yapsın, o 3bin 1 ayda geri getirir. ?......

Borsa kumar degildir, hisse senedi aldiysaiz surketin buyumesi durumunda paraniz artacaktir. Ulkenin durumu ortada, su zamanda bir sirketin buyumesi beklenir mi siz karar verin.
Kesinlikle haklısınız. Zaten kaybedenler kumar olarak görenler. Yatırım olduğunu fark edenler bilinçle hareket ettiği için riske göre davranıyor ve kazançlı yolu görüyor.
Yalnız şu noktada yanılıyorsunuz. Piyasa kötülüğü de ayrı bir fırsattır. Günlük işlemin getirisinden faydalanabilirsiniz. Uzun vadede her şirketin büyümesiyle kar kazanmak imkansız fakat bazı net kağıtlarında varlığı inkar edilemez.

Arkadaşlara katılıyorum. ben de bir şey bilmeden borsa kumar diyenlerdendim ancak tipki sizin eşiniz gibi benim eşim de zamanında merak saldı bu olaya. önce çekindim korktum ama eşimin hiçbir şeyi iyice tahlil etmeden yapmayacağını bildiğim için gözüm kapalı güvendim ve tek birikimimizi ki düşük de bir mebla sayılmazdi güvenerek eline teslim ettim. batarsak da birlikte batacagiz sana güveniyorum ama dedim o da güvenimi boşa çıkarmadı Allaha şükür...
Ama birincisi kesinlikle heyecanlı ve çabuk kazanmak isteyen biriyse sabirsizsa eşiniz uzak dursun benim eşim uzun vade yatırımcısı haliyle al sata bulasmiyor kaybedenler genelde al sattan kaybeder
İkincisi eşim seminerlere eğitimlere katılıyor çoğu da çok makul ücretli ayrıca kitaplar da okuyor durmadan kendini geliştirmeye çalışıyor bu konuda
Ve spekulasyonlara kulak asmadan sadece güvendiği sirketlere yatırım yapıyor
Borsa bilmeyenler körebe oynayanlar için evet bataklık ama adımlarınızı sağlam atarsanız kesinlikle en iyi yatırım aracı... Eşinize güveniyorsanız kendini geliştirmeye açıksa ve bu işin üzerine egilebilecekse hirslarina kapılmadan sabırla ilerleyebilecekse sakın olun korkmayın ve destekleyin derim.

Back
X