• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden hic beklemezdim

Forex piyasası yabancı para cinsine yatırım, dolar euro sterlin vb

canim benim esim bu foreks yeni turkiyeye gelmisken ilgilenen insandi kendisi maliye mezunu ama bilmiyenler ucin batak esimi bankalardan ararlar foreks danismasi olmasi icin evet kazandi foreksle fakat dedigim gibi tam analizci esin bir seyden anlamiyorsa girmesin bilmeden

Kızlar bilgilendirme için teşekkür ederim, gözüm korktu benim bu foreks olayından. Sonuçta bir analizci değil tabiiki de , ben girmemesi taraftarıyım ve sürekli foreksten aramalarına sinir oluyorum :sinirli::sinirli: bir de ne alaka neden şimdi aramaya başladı bunlar hayret ya. Nerden buldular yani eşimin numarasını, direkt ad soyad konuşuyorlar, önceden borsa foreks filan oynamışlığı da yok.

Forex müşterisiyle ne oluyor? Eşimi sürekli forexten aramaya başlamışlar, ve deneme parası vereceklermiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? En azından olabilecek kötü durumlara karşı bilinçli olayım önünü keseyim.
Foreks in cazip kısmı kaldıraç oranıdır. Basit şekilde anlatacak olursam 100 liranız var ise 1000 liralık işlem yapabilirsiniz. 24 saat açık bir piyasadır. Evet güzel kazançlar var. Ama kayıplar da çok. Bilinçsizce girmemek lazım bu işlere. Kısacası risk olmadan kazanç olmaz ama riski yüksek hamlelerin de kazanma olasılığı düşük olabilir.

Kızlar bilgilendirme için teşekkür ederim, gözüm korktu benim bu foreks olayından. Sonuçta bir analizci değil tabiiki de , ben girmemesi taraftarıyım ve sürekli foreksten aramalarına sinir oluyorum :sinirli::sinirli: bir de ne alaka neden şimdi aramaya başladı bunlar hayret ya. Nerden buldular yani eşimin numarasını, direkt ad soyad konuşuyorlar, önceden borsa foreks filan oynamışlığı da yok.
Nerden buluyorlar ;
Kargo firmalarından
Araç ve ev alım satım sitelerinden
Aslında isim soy isim ve telefonununuzu yazdığınız her yerden.
Ve Sizin forex ya da borsayla ilginize bakmadan arıyorlar ikna etmek için. Demo hesap açılır ki demo hesaptaki işler Piyasaya girdiğinizle alakasızdır. Olumsuz çok konuşmak istemiyorum ama konuya hakim değilseniz bulaşmayın.
Onun bunun eğitiyoruz yönlendiriyoruz demesine kanmayın. Size verdikleri bilgiler kendi istedikleri kadar. Uçsuz bucaksız bir kuyu ve kendileri ne kadar isterlerse kuyunun o kadarını aydınlatıp gösterirler size. Eğitim aldım diye biliyorum sanmayın.

Numaraları satıyorlar, beni de alakasız yerlerden ismimle arayan çok. Çünkü ben mağazalara vs telefon numaramı ve ismimi veriyorum, bu nedenle telefon üzerime kayıtlı olmamasına rağmen ismimle aranıyorum.

Nerden buluyorlar ;
Kargo firmalarından
Araç ve ev alım satım sitelerinden
Aslında isim soy isim ve telefonununuzu yazdığınız her yerden.
Ve Sizin forex ya da borsayla ilginize bakmadan arıyorlar ikna etmek için. Demo hesap açılır ki demo hesaptaki işler Piyasaya girdiğinizle alakasızdır. Olumsuz çok konuşmak istemiyorum ama konuya hakim değilseniz bulaşmayın.
Onun bunun eğitiyoruz yönlendiriyoruz demesine kanmayın. Size verdikleri bilgiler kendi istedikleri kadar. Uçsuz bucaksız bir kuyu ve kendileri ne kadar isterlerse kuyunun o kadarını aydınlatıp gösterirler size. Eğitim aldım diye biliyorum sanmayın.

Numaraları satıyorlar, beni de alakasız yerlerden ismimle arayan çok. Çünkü ben mağazalara vs telefon numaramı ve ismimi veriyorum, bu nedenle telefon üzerime kayıtlı olmamasına rağmen ismimle aranıyorum.

Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim kızlar:KK36:

insallah daha fazla kaybetmezsiniz. ap nin de kararından sonra borsa fena oynadı. bakalım simdi fed in acıklamasını bekliyorum ben de. allah yardım etsin

insallah daha fazla kaybetmezsiniz. ap nin de kararından sonra borsa fena oynadı. bakalım simdi fed in acıklamasını bekliyorum ben de. allah yardım etsin

Simdi bagirip cagirsam nekadar samimi olurki..

Oyle hic rolde yapamam.

Batarsam daha bulasmam zaten diyor. Kazanirsa egitimleri var bu ise egilicem diyor:KK43:

Herkesin bir yapısı var
Bağırıp çağıran bir tip değilseniz bu işlere kalkışmayın
Her evliliğin şekli farklı, her eşin de yapısı farklı
Mesela azıcık yüzüm asılsa eşim üzülür, özür diler ama sert çıkarsam kavga büyür, kendisine ses yükseltilmesine hiç tahammülü yoktur. Buradaki yorumlarla gaza gelmeyin lütfen. Eşinizle konuşun, bir daha böyle bir risk almasını istemediğinizi, birikiminizi size sormadan kullanmasına kırıldığınızı anlatın, sizi anlayacaktır

Borsa gerçekten çok stresli bişey canım. Eşim şark görevini yaparken sıkıntıdan biz de sarmıştık bi ara. hergün ölüp ölüp diriliyordum. Bırak kara geçmeyi zararın birazını çıkarsak bari diye dua ederek geçiyordu her günümü. Bu işte çok tuhaf şeylerin döndüğünü anlıyorsun sonra. İnan bana mafya işi.. İstedikleri şirketi dibe vurduruyolar, istedikleri tavan yapıyo. Türkiyede siyasi bi durum oluyo hoooopppp düşüyosun falan filan. Tez vakitte zararsız çıkarsınız inşallah. Türkiye gibi her anı sürprizlerle dolu ülkede borsa ciddi anlamda risk.

Bir borsa uzmanı arkadaşımın dost tavsiyesidir. Asla paranın 3/1 inden fazlasını riskli işlere atma.. eğer kaybedersen kalanıyla başka iş kurarsın.. yahut yerine koyması kolay olur.. öyle demisti
Arkadaşınız doğru demiş, Borsa kumar değildir ama risk oranı yüksek bir yatırım aracıdır, hele de son 1 yıldır lokomotif hisselerde bile doğru dürüst kıpırdanma yokken, borsada eldekinin tamamıyla yatırım yapmak doğru bir karar değildir.

Konu sahibesi,
eşiniz borsadan anlamıyor, büyük ihtimalle borsa yapan arkadaşlarından biri X hisse dipte şimdiden alan ileride kazanacak demiş, eşinizde birçok yatırım aracından daha fazla kazanacağını düşünerek hisseye girmiştir, çoğu acemiler böyle yapıyor, çok dipten aldıysa, hisse sağlam bir hisseyse yani tahtası kapatılmazsa, spekülatif hareketlere kurban gitmezse vs uzun vadede belki kar edilebilir, şu sıra piyasanın kalbi durmuş gibi o yüzden epey beklemek gerekebilir.
Şu durumda tek çareniz sakince beklemek ama eşinize bilmediği denizde yüzmemesi gerektiğini anlatmalısınız, gerçekten çok acemi biri borsa da ağır kayıplara uğrar.

Son düzenleme:
Forex müşterisiyle ne oluyor? Eşimi sürekli forexten aramaya başlamışlar, ve deneme parası vereceklermiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? En azından olabilecek kötü durumlara karşı bilinçli olayım önünü keseyim.
Deneme parası verilmiyor, forex lisansı olan aracı kurumlar sanal hesap açıyorlar, orada hayali forex yapıyorsunuz ama sanal işlemle gerçek işlemler aynı olmaz yatırım piyasalarında, hele forex basit bir piyasa değildir.
Eşinize iyi düşünmesini söyleyin, forex hakkında en ufak bilgisi yoksa kendini riske atmasın.

Siz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz be?
Sabah sabah ayarlarimla oynandı yine.
Benim huzurum yok evet.
Tam da benzer konudan.
Bir ev parasini çatır çatır b.k yolunda yemiş bir adamın esiyim.

Konu sahibinin sonu benim gibi olmasın.
Bu kötü bir alışkanlığa dönüşmesin diye yaptım yorumumu da.

Size mi soracaktım?

Fazlasını yazardım da ban almaya değmezsin.
Çok bilmiş bayan.

Canım benim biraz fevri davranmış olabilirim yazdıklarını okuyunca ben de durumuna üzüldüm. Gerçekten de hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş. Keşke yapabileceğim bir şeyler olsa. Kaybın için üzüldüm. Öpüyorum çok. İyi niyetli bir kadınmışsın. <3

Siz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz be?
Sabah sabah ayarlarimla oynandı yine.
Benim huzurum yok evet.
Tam da benzer konudan.
Bir ev parasini çatır çatır b.k yolunda yemiş bir adamın esiyim.

Konu sahibinin sonu benim gibi olmasın.
Bu kötü bir alışkanlığa dönüşmesin diye yaptım yorumumu da.

Size mi soracaktım?

Fazlasını yazardım da ban almaya değmezsin.
Çok bilmiş bayan.

Canım benim biraz fevri davranmış olabilirim yazdıklarını okuyunca ben de durumuna üzüldüm. Gerçekten de hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş. Keşke yapabileceğim bir şeyler olsa. Kaybın için üzüldüm. Öpüyorum çok. İyi niyetli bir kadınmışsın. <3

Yıl oldu 2017 hala borsaya kumar diyen mi dersin mafya diyen mi dersin haram para diyen mi :bicak: hele şans oyunuyla aynı kefeye koymak:KK12:
En çokda bu koyuyor insana be
Sen yıllarını verirsin ama insanlar iki dkkda önyargılarını sıralar

Back
X