• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden hic beklemezdim

Tanıdığım bir arkadaşım var iyi de bilir,
ama gün içinde 9,30 dan 6 ya kadar o ekranın başından ayrılmaz
grafikleri detaylı inceler
ona rağmen kaybettiği çooook zaman oldu

dünya üzerinde dönen bütün olaylar etkiler bu durumu eşiniz gündemi takip ediyor mu, bazen kulak misafiri oluyorum bize sıradan gelen birçok olayı lehe çevirip para kazanabiliyor, şu hisse artar alayım yada bu hisse zarara uğrar hemen satayım diyor.

kısacası bilen adam bile tedirgin oluyorken, eşinizdeki iyi cesaret
Allah yardımcınız olsun

SANKİ BANA AVRUPALARDA ORTAK MASALARDA KARARLAR ALINAN EVLERDE BÜYÜMÜŞ HERKES. BABALARINIZ ANNENİZE ÜÇ KURUŞ PAZAR PARASININ LAFINI EDE EDE BÜYÜTMÜŞ GELMİŞ BURDA KIZCAĞIZIN EVLİLİĞİNE NİFHAK TOHUMLARI EKİYORSUNUZ. SONRA NEDEN BOŞANMA ORANLARI YÜKSELİR. İZLEDİKLERİNİZ DİZİLER KAFALARINIZI SULANDIRMIŞ HERALDE.
CANIM BENİM BEN İTALYADA PİSADA EKONOMİ MASTERI YAPIYORUM İSTEDİĞİNDE ÇEKİNME SOR. ELİMDEN GELENİ YAPARIM. BAK SENİ HİÇ TANIMAM ETMEM AMA YORUMLARINDAN İYİ KOCANI SEVEN TATLIŞ BİR KIZA BENZİYORSUN BELLİ Kİ PARA DA SENİN İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL. MAKSAT HUZURUN BOZULMASIN AĞZININ TADI KAÇMASIN.

Oncelikle cok tesekkur ederim.

Evet
SANKİ BANA AVRUPALARDA ORTAK MASALARDA KARARLAR ALINAN EVLERDE BÜYÜMÜŞ HERKES. BABALARINIZ ANNENİZE ÜÇ KURUŞ PAZAR PARASININ LAFINI EDE EDE BÜYÜTMÜŞ GELMİŞ BURDA KIZCAĞIZIN EVLİLİĞİNE NİFHAK TOHUMLARI EKİYORSUNUZ. SONRA NEDEN BOŞANMA ORANLARI YÜKSELİR. İZLEDİKLERİNİZ DİZİLER KAFALARINIZI SULANDIRMIŞ HERALDE.
CANIM BENİM BEN İTALYADA PİSADA EKONOMİ MASTERI YAPIYORUM İSTEDİĞİNDE ÇEKİNME SOR. ELİMDEN GELENİ YAPARIM. BAK SENİ HİÇ TANIMAM ETMEM AMA YORUMLARINDAN İYİ KOCANI SEVEN TATLIŞ BİR KIZA BENZİYORSUN BELLİ Kİ PARA DA SENİN İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL. MAKSAT HZURUN BOZULMASIN AĞZININ TADI KAÇMASIN.

Oncelikle cok tesekkur ediyorum.

Evet saglik ve huzur en onemlisi..

Esim cok umutlu ve istekli paranin pul olacagi ihtimaline ragmen yaninda olacagim. Normalde cok garantici bir adamdir. Kazanirsa ne ala batarsada agzi yanmis olur. Zaten habersiz boyle islere ihtimali kalmaz daha eminim..

Hakkimizda haylisi..

Yorum yapan fikrini paylasan herkese cok tesekkurler:KK68:

Back
X