O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
bu sabah eşimden bana eve dön çağrısı geldi ihtarı yani. İçeriğinde "evlilik birliğinin başından itibaren olumsuz tavırlarınız nedeniyle sorunlar yaşadığımız aşikardır. bu tavirlarınıza karşılık evlilik birliğinin sürdürmek için elimden geleni yaptığımda malumunuzdur. buna rağmen08/03/2009 tarihinde müşterek ikametgahı haksız olarak terk etmiş bulunmaktasınız.Evlilik birliğinin henüz çok yeni olması itibari ile tavırlarınızın düzelebileceği düşüncesini taşıdığımdan, sorumlukluk duygum gereği eve dönmenizi ihtar ediyorum." diye bir yazı gönderip beni kayınvalidemin evine geri çaırıyor veya dava da hak kazanmak için terk ile dava açmak için bu ihtarı göndermiştir. şimdi benim sorum bu ihtara vereceğim cevap hakkında. O eve kesinlikle dönmem zaten hukuken de beni ailesinin konutuna geri çağıramaz. ben ayrı ev ve ailesinin uzak olması şartı ile mi cevap versem yoksa hayır dönmüyorum diye mi cevap versem. Ayrıca da 2,5 aydır hiç bir şekilde ne beni aradı ne de sordu . hiç bir şekilde benimle iletişime geçmedi. beni evden kovanda kendisidir ve kayınvalidemdir.