eşimden intikam alma yöntemim :)

Bende herzaman derim, ancak o kalın kafaları anlayıp, yaşayıp, hissederek adam oluyorlar bu Zadece bu konuda değil her konu için geçerlidir:) en ufak bir tartışma olsun, size hişlanmadigi şekilde davrandığı olsun, aynı tafri gösterin

cesaret bende de var da... işte sonu üstüme nasıl atlar o var .ay yok yok düşünmemek daha iyi korkuyorum ben benimkinden ama tabi ki yaparsa da farklı yöntemler deneyip baktım ki hala izliyor en son senin bulduğun çare olur zaten onu yapacak kadar sinirlendiysem sonunu düşünen kahraman olamaz der adımı atarım . evlendiğimizden beri izlemediğini biliyorum.nişanlıyken izlemiş olabilir bilemiycem her gün pc karıştıracak kadar evine gitmedim gitsem de siler bizim çakal.yani tebrik ederim deli cesaretinden ötürü

sağol canım,benim kızdığımda benden gizli yapması.çok gereksiz bir davranıştı yani,neyseki hatasını anladı.

ayyy süpersiniz yaa :) Ben de bi kere buna benzer bişey yapmıştım, bi kere eşim hiç huyu olmamasına rağmen at gibi bi kıza bakmıştı (ama bakılırdı yani o tip bişeydi ben bile baktım) ben de sinir olsam da ince ince,,, bi tepki vermemiştim. On dakika sonra da önümüzden taş gibi kaslı maslı boylu poslu playboy tipli biri geçti,,, olalalalala fırsat bu fırsat! Ben de şöyle baştan sonra inceledim dönüp bi de adamın kıçına baktım Eşim uyuz oldu tabi,, anladı o kıza bakarken ne kadar sinir olduğumu,, sonra sarım sarım sarılıyor tabi ehehehehe

bole durumlarda kimin ne tepki verecegi belli olmaz ama siz esinizi tanidiginiz icin cesaret etmissiniz ama bence intikam yontemi bu olmamaliydi.. bi bayan icin hos bi durum degil sakasi bile.. ama siz sorunu hallettiyseniz sorun yok :)

katılıyorum.. her erkeğe sökmez bu:)
tepkilerde farklı olabilir..

hahahaha çok tatlısısn ya iyi yapmışssıın

güzel olmuş canım walla iyi yapmışsın

süper yapmışsın valla bravo :)

üstüme atladı derken ? dövmedi değil mi ?

yok canım dövmedi

cok duzmece bı hıkaye olmuş bıdahakıne daha derınlemesıne bıseyler yazkı daha cok takıpçi gelsınn..

çok komiksiniz gerçekten,takipçi çekmek gibi bi amacım neden olsunki konuya reklam satın almıyorum yani.başımdan geçen komik bi anıydı paylaşmak istedim.burda bu konu yüzünden muğdarip olan birsürü kadın var.belki bir fikir olur dedim.inanırsınız inanmazsınız sizin kararınız yemin edecek değilim..

Eşim yapmaz demiyorum çünkü acaba yoktur beynımde hıcbır zaman erkek yapar ,fakat buyukte konuşmak istemiyorum yaptıgınız hıç cazip degil bır bayana yakıstıramadım bence onunla aynı kefeye dusmussunuz

eşin bunu nasıl eş geçti acaba cunku yarımızdan bırcogunun esı bu durumu farklı degerlendırır ,bunu yapan esım daha neler yapar diye gecirirdım içimden ,guven cumlesını sarsacak bir ceza olmuş

canım erkek yapınca normal diyoruz ama biz yapınca neden anormal oluyoki,beni anlaması gerekiyodu anladıda.zaten açtığım sayfalara bakmadım bile açıp açıp kapadım.maksadım neler hissettiğimi anlamasıydı..

Fatmagül'ü çok mu izledin , neden böyle oldun sen yavrucum

ne alaka fatmagül?

en iyisini yapmıssın hakketmıss boylelıkle dahada baglanmısss oldu baksana :) mutluluklar canım

eşin bunu nasıl eş geçti acaba cunku yarımızdan bırcogunun esı bu durumu farklı degerlendırır ,bunu yapan esım daha neler yapar diye gecirirdım içimden ,guven cumlesını sarsacak bir ceza olmuş

zaten güveni tam olduğu için es geçti,böyle bir şeyi gerçek hayatta asla yapmayacağımı bildiği için sorun çıkmadı.hatasını anladı amacımın bu olduğunuda anladı tabiki.ha bir başkasının eşi güvenini yitirir,yada döver onu bilemem ama benim eşim beni iyi tanır..

bız yaptıgımızda anormal olmasının tek sebebını soyleyeyeım mı sana hayatım cunku sen herseyden once kadınsın yetmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…