eşimden intikam alma yöntemim :)

bence ıkınızde aynı ata binmişsiniz ondan farkın kalmamış haıyrlısı ne dıyelım

valla eşimin tepkisi pek hoş olmazdı bende böyle yapsam ama ben herşeye rağmen aynısını yapardım , belki kendimi düşürmek belki kavga sebebi ama benim kadar neden oda düşünmüyor kızıcağım şeyi yapıyor ...

bız yaptıgımızda anormal olmasının tek sebebını soyleyeyeım mı sana hayatım cunku sen herseyden once kadınsın yetmez mi?

bence ıkınızde aynı ata binmişsiniz ondan farkın kalmamış haıyrlısı ne dıyelım

ben kadınım sen erkeksin diye diye bu hallere düştük ya zaten.bunun kadını erkeğimi var.bu benim fikrim sizin fikriniz ayrıdır bişey diyemem o zaman siz bildiğiniz yada doğru bulduğunuz gibi davranın..

Canım her erkek aynı tepkiyi vermez ki.. :)
Birde ben böyle bişey yapamam, çok utanırım valla :26:
Zaten izlemiyor, arada izlese de görmezden gelirdim

Canım her erkek aynı tepkiyi vermez ki.. :)
Birde ben böyle bişey yapamam, çok utanırım valla :26:
Zaten izlemiyor, arada izlese de görmezden gelirdim

evet kesinlikle her erkek aynı tepkiyi vermez,bende utangaç bir insanım ama sinirlendiğim zaman gözüm hiçbirşey görmüyo malesef :)

sen olumlu sonuç almışsan eşin akıllandıysa sözüm yok ama ben böyle birşeyi asla yapamam zaten aklıma bile gelmez ama gelsede eşim gördüğünde sonu böyle güzel bitmezdi eminim:26:bizim ülkemizde namus ayıp kadınlara erkeklere değil hep bir çifte standart var maalesefkadın bazı durumlara göz yummalı ama erkek asla bu zihniyet keşke değişse

Bence cok mantıklı:)
ben yapamazdim diyen bayanların ( Allah korusun ) başına gelse, ne yapacaklar cok merak ettim şimdi.
burda kk'de bir kaç kişi yorum yapmışdi, eşlerini daha önce uyarmalarına rağmen yine izlediklerinde yakalamişlardi.

siz ne yapacaksınız Yani,

• uyaracakmisiniz
• aynı hisleri duyup, anlamazsın için: intikam
• boşayacakmisiniz
• ne halı varsa görsün
?

yada daha iyi bir fikri olan varmi?

bana ne yaa o günaha giriyor diye ben de mi gireceğim.hiç işim olmaz.o kadar önemsemiyorum eşimi.

aynen öyle,şahsen ben herzaman intikamdan yanayım.ağlayıp sızlayıp ne halin varsa gör diyemiyorum,bana göre değil.
birazda kişilik meselesi tabi.ben üzülüyosam o neden üzülmesin,benim sürekli aklıma gelirken yaptıkları o gününü günmü edecek asla..

Yaptığınız kendinizce doğru ve intikamvari de olabilir ama erkekler genelde sinirlerini kontrol etme bakımından kadınlardan daha zayıftır.
Bu yaptığınız romantizm tadında değil de fiziksel şiddet modunda da bitebilirdi...
Oldukça cesaretlisiniz...

ayyy cok hossun:))) anlayısın ayrı sempatik canı gönülden kutluyorum! hahaha gercekten iyi yapmışsın

Tebrik ederim seni çok güzel yapmışsın :)
Ben de böyle bişey yapmış olsam sonu gürültülü olmazdı ..

kendinizce çözmüşsünüz durumu..ama sözkonusu evlilikse intikam kelimesi bile itici geliyor bana..sevginin olduğu yerde yadırgıyorum ben..

bence intikam demeyelim tatlı bir restleşme olmuş
iyi olmuş
karşındakini iyi tanımak çok önemli bu konuda

ayyy cok hossun:))) anlayısın ayrı sempatik canı gönülden kutluyorum! hahaha gercekten iyi yapmışsın

Tebrik ederim seni çok güzel yapmışsın :)
Ben de böyle bişey yapmış olsam sonu gürültülü olmazdı ..

sağolun kızlar

kendinizce çözmüşsünüz durumu..ama sözkonusu evlilikse intikam kelimesi bile itici geliyor bana..sevginin olduğu yerde yadırgıyorum ben..

evet canım ama zaten çok sevmekten kaynaklanıyo bazı şeyler,sevgi olmazsa umrumdada olmazdı açıkcası.hangi siteye girer ne yapar banane derdim :))

bence intikam demeyelim tatlı bir restleşme olmuş
iyi olmuş
karşındakini iyi tanımak çok önemli bu konuda

aynen öyle,o sinirle kimin ne yapacağını iyi kestirmek lazım hiç belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…