Esimden istedigim sevgi ve alakayi göremiyorum

Eflin01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
83
53
88
Nerden baslasam bilmiyorum ki..
Üc gecedir ayri yatiyoruz ben istedim gerci onu görmeye tahammülüm bile yok. Cok sorumsuz davraniyor eve sadeece uyumaya geliyor

Son düzenleme:
Cocuk yokkende böyleydi varsa yoksa kendi annesi babasi arkadaslari.. yeminle kafayi yicem :@

of bi cocukla bunaliyorum. bide ikiz. Allah kolaylik versin. disarda rahat rahat takilirken vijdani hic mi sizlamiyor?
Sizlamiyor demekki. Bide ben ailemden uzak kaliyorum yardim edecek hickimsem yok. Cocuklarda bende evden disariya cikamiyoruz.

Allahım kolaylık versin erkeklerin vicdanları alınmış gibi nasıl soğukkanlı olabiliyorlar hidayet versin rabbbim ..siz iki meleğe bakıyorsunuz mükafatını alıcaksınız ellbet.
Amin insallah.. bakiyorum elimden geldigi kadar bakmaya calisiyorum ama cok yoruldum. Bittim resmen

Cocuklarin 2 benim 28 esim 30

kendi hayatini olustursan. huylu huyundan vazgecmez. misal esine yemek yapma sadece cocuklara odaklan. disari cikmaya alissaniz??? bol bol park bahce gezseniz tamam iki cocukla zor olur biri anja digeri konya kosarlar. ben oglumla köpüsümle ciktigimda öyle oluyorum ama bi sekil bas ediyoruz.

Anne olduktan sonra sorumluluklar paylasilip, annenin yükü hafifletilmedikçe araya soğukluk girebiliyor.Ayri yatmak çare degil.Öfkelenmeden konuşup hayatinizi kolaylastirmak ve huzurlu bir evlilik için çareler aramalisiniz.iyi bir baba mı mesela?

Allah her tükendiğinizde bir güç veriyor verecekte...ama şu arkadaş anne kardeş düşkünlüğü bu erkeklerin evlendikten sonra dank ediyor kafalarına heralde kadın evde beklesin aman arkadaşımı göreyim ben anlamyorum .

kendi hayatini olustursan. huylu huyundan vazgecmez. misal esine yemek yapma sadece cocuklara odaklan. disari cikmaya alissaniz??? bol bol park bahce gezseniz tamam iki cocukla zor olur biri anja digeri konya kosarlar. ben oglumla köpüsümle ciktigimda öyle oluyorum ama bi sekil bas ediyoruz.
Zaten öyle yapiyorum ayni evde kaliyoruz ama evli degil gibiyiz buda insani daha cok yipratiyor hani var ama yok. Oglum cok hareketli elde ayakta durmuyor arabasina oturtuyorum mahalle ayaga kalkiyor cocuk bagiriyor diye.

Zaten öyle yapiyorum ayni evde kaliyoruz ama evli degil gibiyiz buda insani daha cok yipratiyor hani var ama yok. Oglum cok hareketli elde ayakta durmuyor arabasina oturtuyorum mahalle ayaga kalkiyor cocuk bagiriyor diye.

Allah kolaylik versin? biraz annenlerde kalma imkanin var mi? kafani toplayip saglikli düsünüp gelecegine yök verirsin. belki oda özler

Allah her tükendiğinizde bir güç veriyor verecekte...ama şu arkadaş anne kardeş düşkünlüğü bu erkeklerin evlendikten sonra dank ediyor kafalarına heralde kadın evde beklesin aman arkadaşımı göreyim ben anlamyorum .
Aa sizde de mi öyle ben cok sasiriyorum etrafimdaki kadinlarin esleri hic öyle degil eslerinin mutlulugu icin bin dereden su getiriyorlar. Evlenmedeb önce hic aiöesine düskün degildi bende anlayamiyorum. Adamneve geliyor cocuklar baba baba diye pesinden agliyor o kadar az görüyorlar ki babalarini

arkadasim uzulme bugunler gececek.benimde 10 yasunda bir kizim ve 25 aylik ikizlerim var.gercekten isimiz cok zor.tek cocuk bakmakla ikiz bakmak ayni sey degil.benim esjmde seninki gibi anne babasi arkadaslari surekli.ilk baslarda cok takardim.artik takmiyorum cocuklarima odaklandim.cikin cocuklari gezdirin.o demiyosa sen de.benimkinede ilk baslarda zor geldi.ama artik kendi diyo sikildigimizi anlayinca.ufak ufak sorumluluklar ver kocana.ben boyle astim.baslarda hep uzulup uzulup otururdum.tadini cikarmaya calis.ikiz annesi olmak ayricalik bence.hem cok keyifli hemde cok zor

Aa sizde de mi öyle ben cok sasiriyorum etrafimdaki kadinlarin esleri hic öyle degil eslerinin mutlulugu icin bin dereden su getiriyorlar. Evlenmedeb önce hic aiöesine düskün degildi bende anlayamiyorum. Adamneve geliyor cocuklar baba baba diye pesinden agliyor o kadar az görüyorlar ki babalarini
bence sen oyle disardan mutluluk pozlari verenlerede cok inanma.kendi imkanlarindan keyif almaya calis derim

Back
X