Eşimden izinsiz Kürtaj / Yardım

Keeleebeek_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
12
0
1
30
Ben gecen Gebelik testi yapıp, hamile olduğumu öğrendim. Kürtaj'dan başka çare yok ama sorduğum doktor eşin Kimliğini ve imzasını istiyor. Kimliği neden istiyor ? Ne yapabilirim ? Yerdim edin lütfen ! Doktora gizli olduğunu söylemelimiyim ? Gizli kürtaj yapan doktor tanıyormusunuz ?

Eşinizin onayı şart işlem için, ondan gizli yapamazsınız.

Eşiniz bebek istemiyor mu? Neden gizliyorsunuz. Gerçi istemese oda kürtaja onay verir. Aklıma birşey geliyor ama neyse

Şiddet gördüğüm icin boşanmayı düşünüyorum ve bu çocuğu aldırmam gerekiyor ama gizli lütfen yardım edin

Yardım edin lütfen doktora gizli olduğunu söyliyim mi veya söylemiyim mi ama kimlik istiyor neden istiyor ? :KK43: ortaya çıkar mı napcam

Eşiniz ve siz ikinizde onay vermeden bu işlemi yasal olarak yaptıramazsınız. Ki şu dönemde çok sıkı takip edilen bir konu kürtaj. Heyet raporu bile istenebiliyor. Bebek sağlıklı mı, sağlıksız mı neden kürtaj yaptırıldığına dair tüm bilgiler isteniyor. Gayriresmi yöntemlerle bebekten kurtulmak isterken, sizde canınızdan olursanız orasını bilemem.

Belki de Rabbim problemlerinizin çözümü olarak göndermiştir o yavruyu, sizin huzurunuz onda saklıdır belki de.

Insanin aklina farkli farkli seyler sokuyorsunuz. Madem bosanacaksin niye korunmadan birlikte oluyosunuz?
Yoksa evli degil misiniz?
Ya tabi ki değil.bu arkadaşın diğer konusu istanbulda beni pendikten beşiktaşa götürecek birini arıyorum parasını veririm(???))
Allah ıslah etsin.

bizim yıllardır bebek sahibi olmak için yapmadığımız şey kalmadı siz bide gelmiş Rabbimin size emanet ettiği canı öldürmenin yolunu arıyorsunuz kusura bakmayın herkes istemeyebilir ama ben bu konuda biraz fazla hassasım. madem şiddet görüyodunuz bunu en başından düşünecektiniz ona göre tedbirini alıcaktınız. boşanmayı düşünüyorsanız bunu eşinize söyleyip ona göre bi karar alırsınız.

bu kadınları anlamıyorum yahu.. hem şiddet görüyor hem çocuk yapıyor.. hiçbir yolu yok bacım, haybeden kürtaj yapmaz kimse. düşük yapmadığın sürece.

Boşanmadan son bir kez sevişelim demişler anlaşılan. Allah'ım sen bilirsin ama nolur evlat sahibi olmak isteyene ver evladı

İnsanın kırk tane yorum yapası geliyor ama büyük konuşmaya Allah tan korkuyor. Eğer tüm yazılanlar gerçek ise bile bebeği aldırmak çok yanlış. Onu o bebek olmadan tedbir alıp yapmak lazımdı ve evet arkadaşlar haklı hicbir akıllı doktor bu işlemi yapmaz sende sağlıksız bir yerde yaptırırsan canından olursun hala iyi niyetle sana şunu tavsiye ederim yaa Rabbim kendi alsın da o da senin gibi acı çekmesin diye dualar et yada onunla birlikte baktın eşin de düzelmiyor çok daha güzel bir hayat kurmanın yollarını ara bizler karnımızda bebeğimiz bir gün oynamasa ona birşey mı oldu diye endişe duyururuz bir çok arkadaş burda bebek aşkıyla yanıp tutuşuyor burda hiç kimse senin sorunun cevabını veremez

Back
X