- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
o cift biz olabiliriz diye düşündüm bir anKisa sureli kusluk neyse de böyle ilgisizliğe hic tahammul edemem herhalde ben. Benim tanıdığım böyle evlilik yaşayan bi cift var adam kalabalikta sen sakrak karısıyla başbaşa put gibiymis cunku adam karısını sevmiyor. Zaten bu denli ilgisizligin baska aciklamasi da olmaz.
Çocukları genelde anneye verirler ve ayırmazlar.Neden öyle düşünüyorum çünkü calismiyorum bi gelirim yok ya diyorum Çocuğumun biri onda biri bnde olursa naparim ben
Cnm bnm burada hic cevrem yok arkasim yok kime gideyim çocuklarla kurs falan o tur birşeyler yapılmıyor hep elim kolum bağlı mecbur iletişim kurmak zorunda kalıyor yok sayilmiyi ki bi gelirin yok birşey yok olmuyor ama fikir güzeldi teşekkür ederimMadem o olmaz bu olmaz arkadasim o zaman yok say esini. Bi beklenti icine girme kendini cocuklarina ver kurslara git arkdslarinla vakit gecir. Bos kalma. Hobi edin kendine ona ilgi gösterme ilgide isteme. Bak o zaman nasil düzelecek. Senin onsuz var oldugunu fark edecek.
Aynen öyle cnm bu durumdan biktim artık ben onun hizmetçisi kölesi değilim beni öyle görmesin hic bi güzel söz yok hasta olsa çocuklar veya ben bi is yerindeyken arayıp nasıl oldu çocuklar sen nasılsın diye aramaz ben arasam üst üste ulaşamayınca ne var ne arayıp duruyin gibi cvb veriyo ters benm de o sırada kafam atiyo kızıp suratına kapatiyorum o bna bi atım atsa koscam ben ona ama yokkkİşi düşünce canım cicim, işi düşmeyince defol ?
Terbiyesiz...
Mahkeme ikisini vermez diye düşünüyorum ne bileyom eşim karşı çıkar yani çocuğun biri onda biri bnde olur diye korkuyorum ikisinde bnde olsun isterimBoşansan cocuklari sana niye vermesinler
Ailemin evine nasıl giderim iki çocukla böyle bi hayatta istemiyorum çoğu zmn eşime sinir olup cocuklarima kiziyirum nefret ettim artk
Zor bir durum ama ne olur eşine kızıp çocuklarına öfkelenme. şimdi devletin sağladığı bir çok imkan var . işkura kayıtlı işsizlere sağlanan teşvikler var. Kaydol . Bir adım at. Bu süreçte çocukların küçük ise ailenden yardım alamaz mısın ? ya da kazan iyiAynen öyle cnm bu durumdan biktim artık ben onun hizmetçisi kölesi değilim beni öyle görmesin hic bi güzel söz yok hasta olsa çocuklar veya ben bi is yerindeyken arayıp nasıl oldu çocuklar sen nasılsın diye aramaz ben arasam üst üste ulaşamayınca ne var ne arayıp duruyin gibi cvb veriyo ters benm de o sırada kafam atiyo kızıp suratına kapatiyorum o bna bi atım atsa koscam ben ona ama yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?