Bu kadar şey daha 3 ay da mı oldu?3 aylık evliyim. Bu 2. Evliliğim kocam her şeyin hesabını yapan cimri biriymiş tanımadan evlendim ve şuan boşanmak istiyorum ama o çok büyük tepkiler verdi. Ağza alınmayacak kelimeler davranışlar tehditler ölümle tehdit etti eğer polisi çağırırsam diye eski eşimden de çocuk var korkuyorum çok büyük hata etmişim napacağım bilmiyorum depresyona girdim yemek yiyemiyorum onun da 2. Evliliği diye sırf elalem ne der diye istemiyor boşnmayı . Ailem arkmda ama sizce ne yapmalıyım sorun ben de mi geçimsiz olan ben miyim anlamadım. Depresyondan çıkmıyorum ölmek istiyorum anneme gönder diyorum slmıyo beni tutsk gibiyim..
Neden birileri için ölmeyi yada onlar için mutsuz olduğumuz hayatı seçmek zorunda gibi hissediyorsunuz? Kim ne derse desin siz yeterki mutlu olun.Kimse size ömrünüz tükendiğinde hastalandiginizda yaslandiginizda gelip size madalya takmayacak demi? Hem herkesten size ne? Siz kendi iç dünyanızda mutlu olun 2-3-4-5 farketmez rakamların sayısı bunuda tecrübe listenize ekler yolunuza devam edersiniz hem ailenizde arkanızdaymış ne güzel bir fırsat işte lütfen çocuğunuzu da alın çıkın o evden onuda düşünmek zorundasınız hem onunda öz babasından ayrilmadinizmi buna göre bu çileyi çekecekseniz neden çocuğunuzun babasinin çilesini çekemediniz yapmayin geçimsiz diye bir tabir zaten yoktur anlaşamamışsınız 1 sn bile beklemeyin lütfen..3 aylık evliyim. Bu 2. Evliliğim kocam her şeyin hesabını yapan cimri biriymiş tanımadan evlendim ve şuan boşanmak istiyorum ama o çok büyük tepkiler verdi. Ağza alınmayacak kelimeler davranışlar tehditler ölümle tehdit etti eğer polisi çağırırsam diye eski eşimden de çocuk var korkuyorum çok büyük hata etmişim napacağım bilmiyorum depresyona girdim yemek yiyemiyorum onun da 2. Evliliği diye sırf elalem ne der diye istemiyor boşnmayı . Ailem arkmda ama sizce ne yapmalıyım sorun ben de mi geçimsiz olan ben miyim anlamadım. Depresyondan çıkmıyorum ölmek istiyorum anneme gönder diyorum slmıyo beni tutsk gibiyim..
Ne yapmamız lazım mesela ? Ben gayet ayakları üzerinde duran bir kadın olarak soruyorum size.Yargılamak haddim değil ama 1. Evlilikten sonra evlenenlere şaşırıyorum yaşamadım evet ama mantıken baktığımda ilk evliliğinde neden boşanma olur atıyorum aldatma,anlaşamama,geçimsizlik,şiddet vs. Kendi hayatını kurmak varken daha özgür halde yaşamak varken neden ikinci evlilik. Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun
Ne yapmamız lazım mesela ? Ben gayet ayakları üzerinde duran bir kadın olarak soruyorum size.
İlk evliliklerimiz olmadı diye ömrümüzün sonuna kadar bir daha evlenmeyelim mi ?
Büyük konuşuyorsunuz. Başınıza gelirse boşanma olayı o zaman sanırım bizi anlarsınız.
Gerçekten şu kk da ki bu tarz yorumları okuyunca insana ne yaparsa dili ve düşünceleri yapar diyorum.
Konu sahibi havlayan köpek ısırmaz . En güzeli yanlıştan bir an evvel dönmek. Bu arada ne kadar bir süre tanıştınız acaba ?
Sizin şu an ki açıklamanız ve ilk yazdığınız mesajla arada dağlar kadar fark var.Burada büyük konuştuğumu düşünmüyorum yanlış anlaşıldım ya da siz anlayamadınız.
Herneyse
Söylemek istediğim ikinci evlilik yapılmasın değil ilk evlilik zaten geçimsizmiş ki boşanma olmuş ve ikinci evlilikte daha deneyimli,daha bilinçli olunması gerekmiyor mu mesela herşeyi her noktasını tartıp biçmek gibi yoksa neden evlenmesin veya aşık olmasın,hoşlanmasın
Benimde şuan boşanma durumlarım var ve dünyaya bir daha gelsem evlenmem modundayım. İşte bakın burda büyük konuşuyorum.
Söylediğiniz gibi kimin başına ne geleceği belli değil ama ben yine ilk evlilikten sonra tekrar ardından ikinci evliliğe ılımlı bakmıyorum,bakamıyorum.
Herkesin kendi fikri, kendi düşüncesi değil mi ??
Tam da öyle oldu şuan depresyon dönemimi ailemle geçiriryorum o ise sürekli benle konuşma telaşında yaklaşık 1 ay oldu düşündüğüm tek şey iş bulup kendi ayaklarımın üzerinde durmak boşanma işlerine de koşturmuyorum. O dava açsın açmassa ben bi ara açarım nasıl olsaAileniz sizi alcak olcak bitcek...
Niye insanlar ömür boyu tek başlarına yaşamak zorunda mı?Yargılamak haddim değil ama 1. Evlilikten sonra evlenenlere şaşırıyorum yaşamadım evet ama mantıken baktığımda ilk evliliğinde neden boşanma olur atıyorum aldatma,anlaşamama,geçimsizlik,şiddet vs. Kendi hayatını kurmak varken daha özgür halde yaşamak varken neden ikinci evlilik. Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun
Niye insanlar ömür boyu tek başlarına yaşamak zorunda mı?
Diyelim 2 birey anlaşamadı ayrıldı. Daha sonra kadın/erkek aşık oldu sevgi kendine uygun birini buldu. Evlenemeyecek mi? İnsanlar özgür olmak için değil mutsuz oldukları hayattan kurtulup mutlu olmak için boşanıyor.
Hemen ardından gelen evliliğe bende sıcak bakmam açıkçası. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi lazım.Tabiki değil en azından ne istediğini bilene kadar bir süre tek başına geçirebilir. Sonra sonuç tekrar boşanma,hayat sizce bu şekilde geçer mi ? Herkesin en doğal hakkı sevmek,evlenmek ama bu durumda boşanmanın hemen ardından gelen evliliğe olumlu bakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?