Eşimden nefret ediyorum lütfen bana akıl verin

Bu kadar şey daha 3 ay da mı oldu?

Yargılamak haddim değil ama 1. Evlilikten sonra evlenenlere şaşırıyorum yaşamadım evet ama mantıken baktığımda ilk evliliğinde neden boşanma olur atıyorum aldatma,anlaşamama,geçimsizlik,şiddet vs. Kendi hayatını kurmak varken daha özgür halde yaşamak varken neden ikinci evlilik. Ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun

Ikinciye nasil olurda tombala muamelesi yaptiniz ya. Bisekilde boyun egmeyin bosanin uzak yerlere tasinin sosyal medya kullanmayin aklima hicbisey gelmiyor umarim kurtulursunuz.

Bende şu ‘anneme gidecem göndermiyor’ ‘şuraya gidecem salmıyor’ laflarına sinir oluyorum . Çocuk musun kardeşim sen ne demek salmıyor?göndermiyor ?
Al eline telefon ara ananı-babanı bak bakalım o oturduğu yerden erkekliği kadın ezmek sanan ‘koca’ öyle erkeklik yapabilecek mi ? E elalem ne der diye yap bi tanede çocuk , Çek o adamı. Çünkü elalem yakında ‘e hadi çocuk yok mu ‘ demeye başlar .. onun boşanmak isteyip istememesinin bir önemi olmamalı şu an . Önemli olan senin ne istediğin ailende arkandaymış, daha ne istiyorsun

1.evliliğini bitirdikten sonra insan karşısındakini tanımadan nasıl 2.kez evlenir?
İlk evliliğinizde mutlu olanakmışsınız, ondan sonrasında eşinizi seçerken daha dikkatli olmalıydınız.

18 yaşından büyüksünüzdür,yani kendiniz evden ayrılabilirsiniz diye düşünüyorum. Ailenizin yada polisin sizi almasına gerek yok, adam işteyken toplanıp gidin yada evi terk etmeyin davanızı açın. O gitsin evden.

Neden birileri için ölmeyi yada onlar için mutsuz olduğumuz hayatı seçmek zorunda gibi hissediyorsunuz? Kim ne derse desin siz yeterki mutlu olun.Kimse size ömrünüz tükendiğinde hastalandiginizda yaslandiginizda gelip size madalya takmayacak demi? Hem herkesten size ne? Siz kendi iç dünyanızda mutlu olun 2-3-4-5 farketmez rakamların sayısı bunuda tecrübe listenize ekler yolunuza devam edersiniz hem ailenizde arkanızdaymış ne güzel bir fırsat işte lütfen çocuğunuzu da alın çıkın o evden onuda düşünmek zorundasınız hem onunda öz babasından ayrilmadinizmi buna göre bu çileyi çekecekseniz neden çocuğunuzun babasinin çilesini çekemediniz yapmayin geçimsiz diye bir tabir zaten yoktur anlaşamamışsınız 1 sn bile beklemeyin lütfen..

Ne yapmamız lazım mesela ? Ben gayet ayakları üzerinde duran bir kadın olarak soruyorum size.
İlk evliliklerimiz olmadı diye ömrümüzün sonuna kadar bir daha evlenmeyelim mi ?
Büyük konuşuyorsunuz. Başınıza gelirse boşanma olayı o zaman sanırım bizi anlarsınız.
Gerçekten şu kk da ki bu tarz yorumları okuyunca insana ne yaparsa dili ve düşünceleri yapar diyorum.

Konu sahibi havlayan köpek ısırmaz . En güzeli yanlıştan bir an evvel dönmek. Bu arada ne kadar bir süre tanıştınız acaba ?

Burada büyük konuştuğumu düşünmüyorum yanlış anlaşıldım ya da siz anlayamadınız.

Herneyse

Söylemek istediğim ikinci evlilik yapılmasın değil ilk evlilik zaten geçimsizmiş ki boşanma olmuş ve ikinci evlilikte daha deneyimli,daha bilinçli olunması gerekmiyor mu mesela herşeyi her noktasını tartıp biçmek gibi yoksa neden evlenmesin veya aşık olmasın,hoşlanmasın

Benimde şuan boşanma durumlarım var ve dünyaya bir daha gelsem evlenmem modundayım. İşte bakın burda büyük konuşuyorum.
Söylediğiniz gibi kimin başına ne geleceği belli değil ama ben yine ilk evlilikten sonra tekrar ardından ikinci evliliğe ılımlı bakmıyorum,bakamıyorum.

Herkesin kendi fikri, kendi düşüncesi değil mi ??

Sizin şu an ki açıklamanız ve ilk yazdığınız mesajla arada dağlar kadar fark var.
Ben konunuzu biliyorum , sizin yaşadıklarınız çok zor şeyler.
Ama bir kere bir hata oldu diye insan kendini kapatmamalı.
Burada bir sürü kadın 2. Evliliğini yapıyor ya da boşanıyor.
Siz şu an içinde bulunduğunuz süreç yüzünden böyle yorumlamışta olabilirsiniz. Ama asla ,asla demeyin bence.
Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

Çocuklarınız da varmış keşke tanımadan evlenmeseydiniz.
Peki sadece cimri diye mi boşanmak istiyorsunuz yoksa başka sebepleri var mı?
Şimdi ki gibi size hep baskı kuruyor muydu?
Düzelmez mi sizce?

Aileniz sizi alcak olcak bitcek...
Tam da öyle oldu şuan depresyon dönemimi ailemle geçiriryorum o ise sürekli benle konuşma telaşında yaklaşık 1 ay oldu düşündüğüm tek şey iş bulup kendi ayaklarımın üzerinde durmak boşanma işlerine de koşturmuyorum. O dava açsın açmassa ben bi ara açarım nasıl olsa

Tekrar boşanmayı soyleyin bunu yaparken ses kaydına alin tehditleri falan hepsi kayıt altına alınır ve sonra polise ordan ailene git ve ses kaydını silme

Niye insanlar ömür boyu tek başlarına yaşamak zorunda mı?
Diyelim 2 birey anlaşamadı ayrıldı. Daha sonra kadın/erkek aşık oldu sevgi kendine uygun birini buldu. Evlenemeyecek mi? İnsanlar özgür olmak için değil mutsuz oldukları hayattan kurtulup mutlu olmak için boşanıyor.

Tabiki değil en azından ne istediğini bilene kadar bir süre tek başına geçirebilir. Sonra sonuç tekrar boşanma,hayat sizce bu şekilde geçer mi ? Herkesin en doğal hakkı sevmek,evlenmek ama bu durumda boşanmanın hemen ardından gelen evliliğe olumlu bakmıyorum.

Hemen ardından gelen evliliğe bende sıcak bakmam açıkçası. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…