Eşimden nefret ediyorum lütfen bana akıl verin

Aynen insan dilinden çeker bakalım boşanırsa anlar diyorum bende yada azcik empati yapılabilir aslında boşanmasına da lüzum yok ..ben boşanan kadınlara helal olsun gözüyle bakıyorum ve güçlü kadınlar diyorum bunda kendimde dahil tabi
Bunu yazan kişi evlilik hayatında mutlu değildir özgür değildir bence ondan yazmıştır diyede ekliyorum çünkü evliliği tutsaklık olarak görüyor..halbuki evlilik doğru insanla bir cennet bahçesi olur bence ...Allah'ım dogru insanlarla karsilastirsin

Konu sahibi durumunuza çok üzüldüm ne deSem bilemedim ...tanışma nişanlılık doneminiz nasıldı hiç kavga etmediniz mi azcik dahi anlamadın mı ....ne bileyim adamın hiç güzel tarafı yok mu ...cimriligine katlansan azcik ama küfür ve hakaret ediyorsa o iş malesef çok kötü

2. Evlilik Elalem ne der diye boşanmak istemiyor ,ayrıca sizi tehdit ediyor ,zorla güzellik olur mu hiç ?annenize sizi göndermiyorsa ,sürekli evde mi bu adam ,nasıl bu kadar baskı altında duruyorsunuz ?devletin polisi var savcısı var öyle kolay değil ,tehdit etmek bir kadını korkmayın ,o yokken evden çıkın aileniz madem arkanız da ,mutsuzsunuz boşanın

O niye göndersin ki, sizin ayaginiz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…