esimden nefret ediyorum nefretttttt

Kizlar bende esimle ayni evde iki aydir küsüs bilmiyorun ne olacak

ben hiç birşeyin peşinde değilim hanimefendi saygım sevgim bitmiş olabilir ama bu ayrilacagimin anlamina gelmez sadece degerimi anlamasi icin neler yapa bilirim hakinda fikir istedim sizden

O da fikrini söylemiş işte. Ömrünü sevmediğin daha önemlisi saygı bile duymadığın bir adamla geçireceksen böyle şeyleri görmezden geleceksin. Sen şaka diyorsun ama daha önce böyle gidip gelme ile ilgili bir muhabbet olmuşsa o ciddiye almıştır. Adam sana hakaret ediyormuş, burnunun sürteceğini mi sanıyorsun. Onunda sana saygısı yok belli ki.

ben hiç birşeyin peşinde değilim hanimefendi saygım sevgim bitmiş olabilir ama bu ayrilacagimin anlamina gelmez sadece degerimi anlamasi icin neler yapa bilirim hakinda fikir istedim sizden
Demek daha bitmemiş ki ayrılığı düşünmüyorsun
Yoksa bu evlilik yani yatıp kalkcaksın sevmediğin ve saygı duymadığın bi adamla öyle mi
Yada kardeş mi olcaksınız artık denişik denişik işler ya

Şimdi herşeyin tam bitmediğini düşünürsek eğer yardım istediğin meseleye gelelim
Eşini sadece annesine düşkün olmasından başka hakkında bir bilgimiz yokki
Hangi Ceza yöntemi uygulaman gerekli bilemedim

Annesiyle altlı üstlü oturmayı kabul ettiyse zaten o psikolojik olarak evli değil.

Sevgi ve saygi bitmisse o evlilik bitmistir.

Sen kocana git gelme birdaha dersen adamda sana cevap verir. Burda sanki sen hatalisin gibi sanada birisi git gelme dese cevap verirsin yani. Kocanda onu dedigin icin burnun surtsun diye annesinin yanina gitmis.

Nefret ettiğiniz biriyle nasıl aynı yatağı paylasabiliyorsunuz? Burnunu surtmek yerine neden problemlerinizi konuşarak halletmiyorsunuz? Eğer düzeleceği yoksa (ki belli yani saygı sevgi kalmamış. Eşinize sakadan(!) git bir daha gelme dediginize göre siz de zaten bitmiş) ayrılin gitsin.Bu arada çocuğunuz var mi ?

Sevgi, saygı bitmişse aynı yatağa nasıl girebiliyorsunuz?
Mesela hangi noktalarda çok değerlisiniz, sizin değerli olduğunuz ve eşinizin değerinizi bilmesini gerektirecek özellikleriniz neler?

zuzuzuu .!.:
Sevgi, saygı bitmişse aynı yatağa nasıl girebiliyorsunuz?
Mesela hangi noktalarda çok değerlisiniz, sizin değerli olduğunuz ve eşinizin değerinizi bilmesini gerektirecek özellikleriniz neler?
beyefendi kizim geceleri agladigi icin salonda uyuyor kac aydir

k
[Qyaşındakiourgeon, post: 43586315, member: 598440"]Nefret ettiğiniz biriyle nasıl aynı yatağı paylasabiliyorsunuz? Burnunu surtmek yerine neden problemlerinizi konuşarak halletmiyorsunuz? Eğer düzeleceği yoksa (ki belli yani saygı sevgi kalmamış. Eşinize sakadan(!) git bir daha gelme dediginize göre siz de zaten bitmiş) ayrılin gitsin.Bu arada çocuğunuz var mi ?[/QUOTE]
iki yasinda bi kizim var babasina cok düşkün ayrilsam ona yazik olmuyacak mi hem arkaba oldugu icin ayrilmamizi istemiyorlar. biz esimle kac aydir ayri yatiyoruz geceleri kizimdan rahatsiz oluyormuş buda bahanesi

Bence siz esinizden nefret etmiyorsunuz. Ona karsi buyuk bir ofke duyuyorsunuz. Ondan nefret ediyorum cigliginin altinda esim beni sevsin benimle ilgilensin bana saygi duysun arzusu var. Intikam hissinizde bu yuzden diye dusunuyorum. Saglikli bir iliski istiyorsaniz burnunu nasil surter pismanlik duymasini saglarim yerine nasil daha iyi iletisim kurabilirim diye dusunebilirsiniz. Intikam ve ofkeyle onu kendinize cekemezsiniz.

2 gundur dememis mi konu sahibi. 2 aydir mi konusmuyorlarmis. Ben mi yanlis okudum.
2 gündür hiç konuşmuyorlarmış
2 aydan beri de eşi ayrı yatıyomuş ama konuşuyorlardır sadece kızından rahatsız olduğu için ayrı yatıyomuş

beni yanlis anlamayin ama annesinin yanina gitmesi neden bu kadar sinirlendiriyor sizi?
sizin kullandiginiz kelime yanlis olmus bende bazen sakasina diyorum ama esim saka oldugunu biliyor siz esinisi benden iyi taniyorsunuzdur sevmedigi kelimeleri kullanmayin bence olay ufacik birseyden cikmis.
kardesine mesaj attirmasi yanlis olmus ama bence siz bi adim atmalisiniz ilk basta kuslukle yasanmazki

Sevgim bitti ,
Saygım ise 2 gün evvel bitti demişsiniz,
Bu durumda zaten birlikte yaşamak olmaz,
Sizin yaptığınız hiç olmamış ,''Git birdaha gelme'' şakası olmaz,
Eşiniz etkiye tepki vermiş doğal olarak şaka resmen başka bir şey olmuş dillendiremiyeceğim.
Bu yüzden öncelikle karşılıklı birbirinize özür borçlusunuz,daha yapıcı davaranabilirsiniz ilişkinin devamı için,

iki yasinda bi kizim var babasina cok düşkün ayrilsam ona yazik olmuyacak mi hem arkaba oldugu icin ayrilmamizi istemiyorlar. biz esimle kac aydir ayri yatiyoruz geceleri kizimdan rahatsiz oluyormuş buda bahanesi[/QUOTE]

sevgi yok Saygı yok adam binbir bahane senden ayrı yatıyor, iletişim sıfır.. sen burnunun neresini sürtmek istiyorsun bi de bakiim.. ne sanıyorsun biz sana bir sihirli değnek vercez ve kocan sana saygı duymaya senin peşinde koşmaya mı başlayacak??
öyle bir dünya varsa haber ver.. biz sana öyle bir değnek versek senin nefretlik kocan o değneği alır kırar..

nickini bile nefret die alıosn.. senin kendine saygın yok elin adamı niye saygı duysun?????

onun burnunu sürtsen ne çıkar sürtülünce yontuluyomu sanıyosun o senin burnunu sürtmeden kurtul

Valla bayagı bir nefret etmissin ki
nickin bile mefret
sakinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…