ben hiç birşeyin peşinde değilim hanimefendi saygım sevgim bitmiş olabilir ama bu ayrilacagimin anlamina gelmez sadece degerimi anlamasi icin neler yapa bilirim hakinda fikir istedim sizden
Demek daha bitmemiş ki ayrılığı düşünmüyorsunben hiç birşeyin peşinde değilim hanimefendi saygım sevgim bitmiş olabilir ama bu ayrilacagimin anlamina gelmez sadece degerimi anlamasi icin neler yapa bilirim hakinda fikir istedim sizden
Sevgi, saygı bitmişse aynı yatağa nasıl girebiliyorsunuz?ben hiç birşeyin peşinde değilim hanimefendi saygım sevgim bitmiş olabilir ama bu ayrilacagimin anlamina gelmez sadece degerimi anlamasi icin neler yapa bilirim hakinda fikir istedim sizden
beyefendi kizim geceleri agladigi icin salonda uyuyor kac aydirzuzuzuu .!.:Sevgi, saygı bitmişse aynı yatağa nasıl girebiliyorsunuz?
Mesela hangi noktalarda çok değerlisiniz, sizin değerli olduğunuz ve eşinizin değerinizi bilmesini gerektirecek özellikleriniz neler?
2 gundur dememis mi konu sahibi. 2 aydir mi konusmuyorlarmis. Ben mi yanlis okudum.hiç mi konuşmuyorsunuz 2 aydır
2 gündür hiç konuşmuyorlarmış2 gundur dememis mi konu sahibi. 2 aydir mi konusmuyorlarmis. Ben mi yanlis okudum.
iki yasinda bi kizim var babasina cok düşkün ayrilsam ona yazik olmuyacak mi hem arkaba oldugu icin ayrilmamizi istemiyorlar. biz esimle kac aydir ayri yatiyoruz geceleri kizimdan rahatsiz oluyormuş buda bahanesi[/QUOTE]k
[Qyaşındakiourgeon, post: 43586315, member: 598440"]Nefret ettiğiniz biriyle nasıl aynı yatağı paylasabiliyorsunuz? Burnunu surtmek yerine neden problemlerinizi konuşarak halletmiyorsunuz? Eğer düzeleceği yoksa (ki belli yani saygı sevgi kalmamış. Eşinize sakadan(!) git bir daha gelme dediginize göre siz de zaten bitmiş) ayrılin gitsin.Bu arada çocuğunuz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?