Evet konusmuyruz evin eksikliklerini getiriyor ama bizde sogukluk var ve daha dort ay burnundan fitil fitil getirecem diyot
Iki ay?Kizlar bende esimle ayni evde iki aydir küsüs bilmiyorun ne olacak
Sen konu ac bacim,burdaki konu dagilmasin...Ne yapacagimi bilmiyorum
Allah karşınıza entrika/strateji üretmeye gerek kalmayacak olgunlukta,sağlamlıkta adam çıkarırsa;asla böyle atraksiyonlara gerek kalmayacak bir evliliğiniz olur.Al bir tane daha.
Hanımlar sayenizde olmayan hevesim iyice kaçtı, buz gibi soğudum evlilikten.
Baştan mı veriyorsunuz bu tavizleri acaba. O yüzden mi böyle uzatıyorlar ayaklarını.
Peki siz "git bir daha da gelme" derken ne düşündünüz. Bunu karşı taraf açıaından şaka olarak kabul edilmeyeceği çok açık.
Evlilik ortaklık mıdır yoksa savaş mı?
Herkes birilerinin burnunu sürtme derdinde.
Kafam oldu karmakarışık
Sen teşı atıp altına geçmiş durmuşsun hiç pişmanlık bekleme bence cadı kazanları çoktan kaynamaya başladı kaynana cephesindekizlar bana bi akil neolurr.. esimle yine kavga ettik kaynanam gile altli üstlü oturuyoruz esim sürekli annesinde bende sakadan git birdaha gelme dedim güldüm bana kes sesini dedi gitti aksam eve geldi ve konuşmadim çünkü sürekli hakaret ediyor iki gündür hic konusmuyoruz. simdi yine annesinde bey efendi bana msj atmiyor kardesine ona msj at benim sarj aletimi getirsin pislik herif icimde ona karşı sevgim bitmişti bi tek saygi vardi oda iki gün evvel bitti simdi size sorum bunun burnunu iyice sürtmek bana yaptiklari icin pisman olsun bunu nasil yapacam hanimlar bi akil verin bana ne olur Allah rizasi icin şimdi den sağolun kizlar....
valla bence hak etmiş. iyi yapmış. evli olduğunu kendisinin bir ailesi olduğunun farkında değil annecim annecim diyenlerden.. evlenmeseymişş anasına çok meraklıysa. hiç gçrüşmesin demiyorum da bu ne yaa zırt bırt.Git birdaha gelme demen cok ayıp olmuş.önce özür dile bence.hatanı farket.oda kes sesini demiş sinirlenip.
Şaka demişsiniz ama böyle şaka olmaz.
Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın.Allah karşınıza entrika/strateji üretmeye gerek kalmayacak olgunlukta,sağlamlıkta adam çıkarırsa;asla böyle atraksiyonlara gerek kalmayacak bir evliliğiniz olur.
e değil akıllı kadın eşini yönetir eğer akıllıysan evlilikten korkma canım sen sadece Allah korkusu olan ve annesiyle eşini karıştırmayacak bir eş bul okadar yoksa bu erkekler evlenince cidden anacı kesiliyorAl bir tane daha.
Hanımlar sayenizde olmayan hevesim iyice kaçtı, buz gibi soğudum evlilikten.
Baştan mı veriyorsunuz bu tavizleri acaba. O yüzden mi böyle uzatıyorlar ayaklarını.
Peki siz "git bir daha da gelme" derken ne düşündünüz. Bunu karşı taraf açıaından şaka olarak kabul edilmeyeceği çok açık.
Evlilik ortaklık mıdır yoksa savaş mı?
Herkes birilerinin burnunu sürtme derdinde.
Kafam oldu karmakarışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?