esimden nefret ediyorum nefretttttt

ben bu erkekleri anlamam annesinin dizinin dibinden ayrılmak istemeyip neden evlenirler ki.
bazıları da evlenince anakuzusu oluverirler birden..
işin zor canım ya

Evet konusmuyruz evin eksikliklerini getiriyor ama bizde sogukluk var ve daha dort ay burnundan fitil fitil getirecem diyot

Size kıymet vermiyor, çocuğu bahane edip yatağı ayırıyor, anasının evinden çıkmıyor belli ki değer vermiyor , kaybetme korkusu yok.
Nasıl burnunu sürteceksiniz bilemedim doğrusu

Kocaniz daha çocuğun aglamasina bile katlanamiyorken bu çocuk nasıl babasına düşkün oluyor ben anlayamadım
Bencilliginize Çocuklarınızı bahane etmeyin
Boşanmak istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
Evden kovmanın şakası olmaz
İkinizi de saygısı kalmamış daha da düzelmez

Bazı kişiler yanlışta olsa öfkelerini çok uçlarda yaşarlar.. Sizinki de bu sanırım.
Nefret duyduğunuz bir insandan kaçarsınız ama siz onu yola getirmeye çalışıyorsunuz.
2 yaşında bir çocuğunuz var , akraba evliliği olduğu içinde zorlanırım boşanmak için diyorsanız, şimdiye kadar yapmadıklarınızı yapın eşinize..
Nasıl davranıyorsanız biraz tersi davranın.
Belkide bu öfkenizi ona yansıtıyorsunuzdur, ya da yatak odasında problemleriniz vardır ?

Yani işte herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünün, tartın. Ve eşinizle güzelce net bir şekilde son kez konuşun.
Şartlar koyun birbirinize. İsteklerde bulunun karşılıklı.
Buradan konuşmak çok zor. İletişim boyutlarınızı, karakterlerinizi bilmiyoruz çünkü.

Kv de akli basinda bir kadin olsaydi, git de karinla ilgilen biraz bu ne zirt pirt burdasin evin yokmu senin? Derdi oglusuna...
Anlamiyorum böylelerini yaa cok sacma, niye evlendi bu adam?

Bu kadar çabuk silmesi sizi tuhaf daha öncede sogukluk varmıydı aranızda

Allah karşınıza entrika/strateji üretmeye gerek kalmayacak olgunlukta,sağlamlıkta adam çıkarırsa;asla böyle atraksiyonlara gerek kalmayacak bir evliliğiniz olur.

Sen teşı atıp altına geçmiş durmuşsun hiç pişmanlık bekleme bence cadı kazanları çoktan kaynamaya başladı kaynana cephesinde

Git birdaha gelme demen cok ayıp olmuş.önce özür dile bence.hatanı farket.oda kes sesini demiş sinirlenip.
Şaka demişsiniz ama böyle şaka olmaz.
valla bence hak etmiş. iyi yapmış. evli olduğunu kendisinin bir ailesi olduğunun farkında değil annecim annecim diyenlerden.. evlenmeseymişş anasına çok meraklıysa. hiç gçrüşmesin demiyorum da bu ne yaa zırt bırt.

Bence sadece kırgın ve kızgınsınız... Hatta daha çok kızgınsınız. Zaten ipleri koparmak istemediğiniz hala burnunu sürtüp akıllanıp sizinle birlikte olmasını istemenizden belli. Aksi halde şuan burnu sürtsün diye akıl istemiyor bir boşanma avukatı ile görüşüyordunuz o yüzden siz barışabileceğiniz bir ortamın kurulması için çaba gösterin derim ben

merak etme her evlilik böyl
e değil akıllı kadın eşini yönetir eğer akıllıysan evlilikten korkma canım sen sadece Allah korkusu olan ve annesiyle eşini karıştırmayacak bir eş bul okadar yoksa bu erkekler evlenince cidden anacı kesiliyor

Ay yok yorumsuzum ya
Yazip yazip siliyorum. Cok sinirimi bozuyor bu bdv evlilik diyologlari.

Sen nefret ediyosun..
Esin senden kacip surekli annesinde..
Hakaretler ,defol gitler..

Neden illede ayni evde hayatimizi birbirimize zindan edecegiz diye ugrasirsinizki .

Once kendinizi muhasebeye alin.
Nekadar eşsiniz?hatalariniz eksikleriniz neler..
Ilimli olup cozumlemek adina naptiniz(konusmak gibi )

Sonra esinizi muhasebeye alin ve sonuca artilarla eksilerle karar verin bence. Yazik o evdeki cocuga anne babasindan nefret ediyor,baba evde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…