Eşimden Nefret Ediyorum...

sizin amaciniz evliligi kurtarmak degil,adamdan bosanmak.nasil zarar gormeden bosanirim dusuncesindesiniz heralde.cocuklar var dediniz.bence 10 yil onceki adami hatirlayip sevginizi tekrar yesertin.bunu tek yapamiyorsaniz destek almak sart
yazınızın baş tarafı tamamen doğru ama artık 10 yıl öncesindeki adama dönecek gücüm kalmadı çünkü onda 6-7 yıllıkken olaylar olduğunda döndüm gene sabrettim sustum artık oda bitti herşey bitti yani bende artık yeşerme umududa bittiiiiiii taş oldu zift oldu geri dönüşü yok artık bende

yazınızın baş tarafı tamamen doğru ama artık 10 yıl öncesindeki adama dönecek gücüm kalmadı çünkü onda 6-7 yıllıkken olaylar olduğunda döndüm gene sabrettim sustum artık oda bitti herşey bitti yani bende artık yeşerme umududa bittiiiiiii taş oldu zift oldu geri dönüşü yok artık bende
o zaman dunyayi kendine zehir etme.
aile buyukleriyle hatrini saydigi insanlarla konusturup bosanmanin cocuklar icin iyi olucsgini soylerlerse belki sorun cikmaz.

o zaman dunyayi kendine zehir etme.
aile buyukleriyle hatrini saydigi insanlarla konusturup bosanmanin cocuklar icin iyi olucsgini soylerlerse belki sorun cikmaz.
evet artık dünyam hergün zehir olmuyor bizde hiç iyi bir gün hergün herşeye tartışma ve ben çok bıktım artık boşanmak en doğrusu dediğiniz çok mantıklı teşekkür ederim

Şiddet var mı?

canım o kadar sıkkın ki ne yapacağımı şaşırdım Allah sonumuzu hayır eylesin ayrılmamızda güzellikle olsun inşallahhhhhh

O zaman şöyle yapın, hiç ilgilenmeyin eşinizle, kendi başınıza sessiz bir hayat kurun.

Tehdit edildiğiniz ve korktuğunuz için yazıyorum bunları, eşinizin sizin ilgisizliğinizden bıkmasını sağlayın, bir de bu yolu deneyin bakalım...

O zaman şöyle yapın, hiç ilgilenmeyin eşinizle, kendi başınıza sessiz bir hayat kurun.

Tehdit edildiğiniz ve korktuğunuz için yazıyorum bunları, eşinizin sizin ilgisizliğinizden bıkmasını sağlayın, bir de bu yolu deneyin bakalım...
evet aynen çok haklısınız bir de böyle devam edeceğim inşallah

Mutsuzsan katlanma bu adama
Yazık değil mi sana da
Boşan boşanma demek haddim değil ama
işte bana yazık olmasın diye bitirmek istedim ama kabul etmiyor çirkefleşiyor işi hiç çekilmicek hale getiriyor o yüzden susup katlanmaya devam ediyorum malesef

işte bana yazık olmasın diye bitirmek istedim ama kabul etmiyor çirkefleşiyor işi hiç çekilmicek hale getiriyor o yüzden susup katlanmaya devam ediyorum malesef

Bilmez miyim annemde sizinle aynı durumda babam etmediğini bırakmadı.
Oda beni bekliyor işte.

Bilmez miyim annemde sizinle aynı durumda babam etmediğini bırakmadı.
Oda beni bekliyor işte.
işte bende zamanla gene biteceğini bu adamı ömür boyu çekemeyeceğimi çok iyi biliyorum o yüüzden bir an önce çocuklarım daha fazla eziyet çekmeden bitsin istiyorum ama yok bırakmıyor

Biraz komik olacak ama benim arkadaşımın kızıda yıllarca alkolik kocasından boşanamamış ve arkadaşım bu damadına birde kredi çekip borçlanmış en sonunda konyaya gidip mavlanaya dua edip yalvarınca adam boşanmayı kabul etmiş , o da tabi kızı için sonra sevindi tabi bu senin için çözüm değil ama kadın sığınma evi belki derdine çare olur sonuçta yalnız olmamalısın
işte evet bende bunu istiyorum bana tereyağından kıl çeker gibi nasıl ayrılırım onları anlatmalı

Bu gibi durumlarda kisinin ailesinin yaninda olmasi cok onemli once annene anlat her detayi her tehditini sonra bir avukata danis yasal haklarini arastir tehdit buyuk bir suc eger dedigin gibi psikopatimsi bir tipse mahkeme daha cabuk bitebilir cocuklariniz sizde kalir hakimin karari gerci ben sadece fikrimi soyluyorum karsina alip konusmakla olmaz sizi anliyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur

Biraz komik olacak ama benim arkadaşımın kızıda yıllarca alkolik kocasından boşanamamış ve arkadaşım bu damadına birde kredi çekip borçlanmış en sonunda konyaya gidip mavlanaya dua edip yalvarınca adam boşanmayı kabul etmiş , o da tabi kızı için sonra sevindi tabi bu senin için çözüm değil ama kadın sığınma evi belki derdine çare olur sonuçta yalnız olmamalısın
yok neden komik olsun bende direk Allaha dua ediyorum artık kolay ayrılalım hatta o kendisi bıraksın diye bana işte tamda bu konuda acil çare lazımmmmmm

Bu gibi durumlarda kisinin ailesinin yaninda olmasi cok onemli once annene anlat her detayi her tehditini sonra bir avukata danis yasal haklarini arastir tehdit buyuk bir suc eger dedigin gibi psikopatimsi bir tipse mahkeme daha cabuk bitebilir cocuklariniz sizde kalir hakimin karari gerci ben sadece fikrimi soyluyorum karsina alip konusmakla olmaz sizi anliyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur
onlar yanımdalar sağolsunlar onlardan tam destek var çok şükür ama bizimki kırıp geçirince bir noktada dur diyorum kendi kendime ailemide daha fazla üzmemek adına

Back
X