Esimden o kadar biktim ki

buzdanhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
11
7
6
42
11 aylik oglum var eşim işten cikar gelir akşam full telefonla konuşur tamam annesi kardeşleriyle her gün konuşsun ama arkadaslariylada oyle saatlerce konusur.Bende ne kadar konuştun dedim bebek durmuyor kac gündurde oglum ishal ve hasta telefonu kapatti sonra ben senin fino köpeğin degilim sen susun sen busun kolumu tutup bebegimin yanında çekti kac kere üzerime saldırmaya çalıştı sonra bayagi tartıştık ama hep onun sesi yüksekti benim gelmisime geçmişime babama herşeyime küfür etti oglum un yanında hala bebegimin bakışları gözümun önünden gitmiyor dedim ki ne olursa olsun beni dövecek misin öldürecekmisin bicaklicmisin oglum görmesin dedim gozleri oyle degisik bakiyorduki bebegimi sen iyi Baba değilsin dedim bez mama almakla babalık olmaz dedim bebegimi ver seveyim dedim vermedi boşanalım dedim tamam dedi oglumu vermem dedi devlet kadindan yana dedim o cok kucuk dedim kim takar kanunlari dedi bu arada esimin benden beklentisi cok ailesine kardeşine o yuzden benden nefret ediyor o kadar kendimden ödün vermiştim ki yaranamadım hic.başkasının gelinini örnek verir annemi kucagina alir yatar der sen insanmısin der bu arada annesi dogum yaptım ne aradi ne sordu beni aramızda kavga dövüş tartışma birseyde yoktu bu arada iki abi size daha önce boşandı esimin ona göre hep kadınlar haksız kadinlar kotu hele kendi ailesi mükemmel babamın evine dönmek istiyorim daha oncede sorun yasamistim 7 ay kaldim geldim yine ayni orada hep kalayim diyorum kucuk sehir akrabalar laf ediyor istanbulda kimsemde yok artik dayanamiyorum oyle cikmazdayim ki cocugu krese versem calissam olur mu adam beni rahat birakir mi sinir hastasi titriyor en ufak meselede bile herseye saldiriyor kufur ediyor biraz karışık oldu ama oyle cikmazdayim ki gece gunduz uyuyamiyorum aglamaktan

Insanlar bir ay 2 ay laf eder. Ama siz bunu bir ömür çekeceksiniz. Bebeğinizin bakışını çok iyi biliyorum. Aynısını kendi kızımda görmüştüm. 7 8 aylıktı. Bir daha dönmedim.

Böyle bir adamla ömür geçmez orası kesin..
Aileniz ile görüşün...
Onların da desteğini alarak boşanın...
Iş güç bulunur...
O kadar tükendim ki o kadar mutsuzum ki her dakika her saniye ağlıyorum oyle istiyorum ki boşanmayı cunku sınır anında kolumu cektigimi bile hatirlamiyor iftira atıyon diyor bana
Neden çoçuk be kardeş? bu adamin böyle oldugu onceden belliymistir.Bosanin bu adamla ömür geçmez.
Haklisiniz hic haketmiyor cevrem dedi Çocuk olur düzelir daha kotu oldu düzelmedi ama şimdi Iyiki olmus diyorum oyle seviyorum ki onun icin güçlü olacam oglum icin yasicam artik

Bakın aynı durumu şu an görümcemin kızı yaşıyor...
Defalarca geldi baba evine her seferinde çocuğum diye geri döndü...
Öldüresiye dayak yiyor...
Çocuğun yaninda yüksek sesle gulen biri olsa çocuk dehşt içinde baka kaliyor ağlıyor şok oluyor...
Bu çocuk daha 26 aylık..
Yol yakınken dönün...

Eşiniz de eşek Sudan gelene kadar dövse ya enişteyi. Benim babam teyzeme el kaldırdı diye bir arkadaşını da alıp teyzemin eşini evire çevire dövdüler ne kaş ne kol kaldı. Teyzemi de alıp geldiler. Boşandı. Kadının yüzü güldü. Öyle olmaz böyle olur diyeceksiniz.

Boşanmaktan başka çareniz var mı? Düzelecek bir adama benzemiyor. Sizin kadar çocuğunuza da zararı var pislik herifin. Ailenize durumu anlatsanız, yakınlarına taşınsanız, çocuğunuzla ilgilenseler, siz de çalışsanız, mümkün mü böyle bir şey? Sizin durumunuzda aile desteği çok gerekli ve önemli. Çok üzüldüm gerçekten, size ayrı, yavrunuza ayrı. Çocuk evliliği düzeltir masalına kurbanlar bitse keşke, yani azıcık aklı başında düşünülse keşke ama şimdi keşkelerin de faydası yok. Kendinizi ve çocuğunuzu bu manyaktan kurtarmaya bakın, başka yolu yok.

Bir daha üstüne yürürse bı vazo falan al eline vur kafasına ben eski sevgilime öyle yapmıştım süt dökmüş kedi gibi olmuştu Kadının gücünü gösterelim artık

şiddete bir yere kadar karşıyız.
Bazen gerekiyor

Boşanın çocuklar çok etkileniyor.sinir hastası tiple büyümesin.ne yazıkki akrabamın çocuğu kekeme oldu ailede çıkan tartışmalardan 17 yaşında ve çocuk hala düzelmedi.yapmadıkları şey kalmadı ama olmuyor çocuk deyip geçemyin herşey iz bırakıyor.böyle ortamda büyümektense boşansanız huzurlu ortamda büyümesi daha iyi.eşiniz eşkiya mı kanunu kim takar diyor.devlet ona çok güzel taktırır rahat olun.

icim parcalaniyor böyle yazilari okuyunca .. Size ayri üzüldüm minik yavruya ayri .. bu cile cekilmez asla boyun egmeyin .. siz sustukca dahada üstünüze gelecektir .. birdahaki kavganizda daha beterini yapacaktir yine yavrunuzun gözleri önünde yazik günah .. Ailenizle konusun destegin alirsin insuve bir saniye bile cekmeyin bu eziyeti ..

Bir daha üstüne yürürse bı vazo falan al eline vur kafasına ben eski sevgilime öyle yapmıştım süt dökmüş kedi gibi olmuştu Kadının gücünü gösterelim artık
Adam sinir hastası ve sonradan yaptıklarını bile hatırlamıyor. Bu durumda söylediğinizi yapması daha riskli.

Ne sanıyor kendini bu insanlar dirlik düzen içinde mantıkla vicdanla yaşamak varken bunlara ne gerek var . Sen daha iyi bilirsin düzelmez hep böyle diyorsan katlanmıyorsan ki doğal olarak yapacak tek şey var . Deliller toplayarak boşanmak. Hal hareketlerinin size tavırlarının kavgalarının delillerini toplayın.

Anlatdiginiz olaylar ve hikayeler çok garip bir durum sezdim.Tek taraflı yazılmış yaşananlar.Acikcasi bana gerçekçi gelmedi bu benim düşüncem.Ifadelerinizde bir çok açıklar var bu benim düşüncemi ortaya koydu.Umarım Gönlündeki Hayatı Yaşarsın Dileklerimle Sevgi ile KAL.

Minik çocuğunun psikolojisini bozma yazık değil mi ona ya ailene dön yada konussun dursun telde boşver rahat bırak...

Ne yazıkki anlattığım gibi kardeşleriyle de konuşunca haklisin cok sınırlı zor biri diyorlar hemen parlar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…