Eşimden sakladığım borçlarım

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Kızlar merhaba eşimden sakladığım birtakım borcum var.calsiiyorum öğretmenim. Zamanla öderim eşimin canı sıkılmasın diye düşündüm.cok değildi çünkü. Eşim herşeyini bana söyler nereye borcu var birlikte öderiz onları. Bu hafta kredi çekeceğiz araba almak için krediyi ben çekeceğim. Ama eşime henüz borcumu söyleyemedim. 4 bin civarı borcum.benim fikrim kredi üzerine borcum kadar daha çekip aylık maasimla krediyi ödemek. Hepsini eşimin canı sıkılmasın borcumuz var diye düşünüp o yüzden sakladım. Şimdi ne yapacağım ben.kafam o kadar karışık ki.......hiçbir zaman bir konuda dahi yalan söylemem. Eşime de söylemedim ama sakladım sadece...ay ay ödemeye çalıştım ama eşimin de borcu çok gelince benim maasimla geçinmeye başladık...bana lütfen yardımcı olun ben bunu nasıl açıklayacağım.....
Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor.ben nasip söyleyeceğim bunu.benden neden sakladın diyecek. Güveni kırılacak. Acaba diyorum zaten üzerime kredi çekeceğim. Al kartlarım sende kalsın diyeyim mi? Herşeyimi bilir görür ne yapıyorum nereye harcıyorum..off kafam karışık. Şu arkadaşınıza bir yardım

Son düzenleme:
Borç neyin borcu ? buraya yazdiginiz gibi anlatın. Uzadıkça kötü bir yerde ortaya çıkarsa daha kötü olabilir.
Evlendik evlenme aşamasında oldu. Kredi kartıma taksitler çoğaldı. Hep eve gitti.zaten ekstrelere bakınca görecek. Kendime özel olarak aldığım çok az şey var ki genelde onları peşin alırım. Birde maaş kartında eksiye düştüm her ay az az kapatırım dedim.sonra eşimin de kredi kartı borcu olunca onunkini odedik. Bende kirayı ödedim faturaları ödedim. E öyle olunca saklamıştim bir kere sonra ödeyemedim. Evlilik aşamasında oldu yani...zaten eşime hep maddi olarak yardım ederim.ortak herşeyimiz

Eşten borç saklamak bana çok büyük bir sorun gibi geldi. Borcun miktarı değil habersiz yapılabilmiş olması önemli.

Benim bu kadar borcum olsa habersizce ödemem imkansız olurdu..
Benim sorunum da bu yoksa ödemeyecek bişey değil. Benim bir maasimla bile deriz nerdeyse tamamını...ama sorun bu değil saklamış olmam

Günaydın.
Bunun nasılı,niçini yok.
Oturup sakladığınız borçları itiraf etmenin ve yeniden yapılandırmanın tam zamanı.
Güzellikle konuşup çözersiniz inşallah.
İnşallah insallahh..nasıl konuşmalıyım. Kesin konuşurken ağlarım ben of ya

Evlendik evlenme aşamasında oldu. Kredi kartıma taksitler çoğaldı. Hep eve gitti.zaten ekstrelere bakınca görecek. Kendime özel olarak aldığım çok az şey var ki genelde onları peşin alırım. Birde maaş kartında eksiye düştüm her ay az az kapatırım dedim.sonra eşimin de kredi kartı borcu olunca onunkini odedik. Bende kirayı ödedim faturaları ödedim. E öyle olunca saklamıştim bir kere sonra ödeyemedim. Evlilik aşamasında oldu yani...zaten eşime hep maddi olarak yardım ederim.ortak herşeyimiz

İnşallah insallahh..nasıl konuşmalıyım. Kesin konuşurken ağlarım ben of ya

İyi de bu borçlar zaten ortak harcamalarınızmış.
Oturup anlatınca sorun çıkmaz ki.
Bir daha saklamazsınız,olur biter.

benımde kartlarıma biraz borcum birikti senın kartı odeyince benım kı açıkta kaldı desen ,

kredi çekerken onuda kapatalım aşkım senı üzmemek için söylemedim ama kapatalım kafam rahatlasın de ,
Tepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak

ben çok bir sorun göremedim. düğün zamanı herkes borç harç evleniyor. çok açıklanacak bir şey değil gibi ama içim rahat etsin diyorsan, deyiver düğün zamanı masraf yaptım az az kapatırım dedim ama olmadı . öğretmensiniz, aşağı yukarı bir maaşınıza denk geliyor ki zaten kendi eviniz için olan harcama. büyütülecek bir konu değil ;)

İyi de bu borçlar zaten ortak harcamalarınızmış.
Oturup anlatınca sorun çıkmaz ki.
Bir daha saklamazsınız,olur biter.
Ya tabiki ondan sakladığım hani gizli işler çevirdiğim hiçbir borcum yok :) yani asla gizli iş çevirmem ne aldığımı ne harcadığmi her zaman bilir....

Tepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak

ınan tahmın ettim o izlenımı vermişsin zaten , benım eşimede söylesem bana tamam aşkım kapatırız der onun için sanada bu şekilde öneride bulundum.

ben çok bir sorun göremedim. düğün zamanı herkes borç harç evleniyor. çok açıklanacak bir şey değil gibi ama içim rahat etsin diyorsan, deyiver düğün zamanı masraf yaptım az az kapatırım dedim ama olmadı . öğretmensiniz, aşağı yukarı bir maaşınıza denk geliyor ki zaten kendi eviniz için olan harcama. büyütülecek bir konu değil :KK66:
İçimi çok rahatlattin. Ya dediğim go o miktar beni korkutmuyor. Onu da korkutmaz eminim.sadece sakladığım için üzülür. Ki onun üzülmesi beni mahvediyor :((((

bize ne anlattıysan eşine de aynını anlat. Yani kredi borcuna ek olarak kendi borcunu çek dicem ama bide bunu saklamak zorunda kalacaksın. yalanın büyüyüp gidecek böylece. Ben şu aşamada anlatırsan güven sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.
Hem eşini çok sevdiğin belli gerçekten, onu nasıl önemsediğin, nasıl değer verdiğin.... Senin hissettiklerinin aynını o da sana hissediyorsa problem olmaz diye düşünüyorum. çünkü sonuçta onun borcunu ödemek için ihmal etmişsin kendi borcunu.. O da bu şekilde düşünemeyecekse bence borcuna tepki göstermesini değil sana senin kadar değer verip vermemesini tartışalım..

bize ne anlattıysan eşine de aynını anlat. Yani kredi borcuna ek olarak kendi borcunu çek dicem ama bide bunu saklamak zorunda kalacaksın. yalanın büyüyüp gidecek böylece. Ben şu aşamada anlatırsan güven sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.
Hem eşini çok sevdiğin belli gerçekten, onu nasıl önemsediğin, nasıl değer verdiğin.... Senin hissettiklerinin aynını o da sana hissediyorsa problem olmaz diye düşünüyorum. çünkü sonuçta onun borcunu ödemek için ihmal etmişsin kendi borcunu.. O da bu şekilde düşünemeyecekse bence borcuna tepki göstermesini değil sana senin kadar değer verip vermemesini tartışalım..
Kesinlikle haklısın...bakalım bugün konuşacağım güzel güzel. Yarın yuklerimden arınmış uyanmak istiyorum. Benim için de kolay değildi bişey saklamak

İçimi çok rahatlattin. Ya dediğim go o miktar beni korkutmuyor. Onu da korkutmaz eminim.sadece sakladığım için üzülür. Ki onun üzülmesi beni mahvediyor :KK43:(((

yok yok üzülmez. rahat ol. benim de eşiminde az az borçları var. ama bizim için yapıyoruz. çalışıp kazanıyoruz. ona buna vermiyoruz. kumar, içki değil netice de ;) eşinin olsa böyle borcu sen bir şey der miydin?? eviniz için birşeyler alsa kapatamasa ?? bence hiç kızmazdın.

Kredide gozukecek ama. Niye fazla cektin demez mi?

Sen krediyi cekmeden acik ol kocana ve anlat. Oderim diye dusundum odeyemedim kusura bakma filan de sakladigin icin.

yok yok üzülmez. rahat ol. benim de eşiminde az az borçları var. ama bizim için yapıyoruz. çalışıp kazanıyoruz. ona buna vermiyoruz. kumar, içki değil netice de :KK66: eşinin olsa böyle borcu sen bir şey der miydin?? eviniz için birşeyler alsa kapatamasa ?? bence hiç kızmazdın.
Asla kızmazdim neden kızayım evimiz için yapmış derdim...

Back
X