- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Kızlar merhaba eşimden sakladığım birtakım borcum var.calsiiyorum öğretmenim. Zamanla öderim eşimin canı sıkılmasın diye düşündüm.cok değildi çünkü. Eşim herşeyini bana söyler nereye borcu var birlikte öderiz onları. Bu hafta kredi çekeceğiz araba almak için krediyi ben çekeceğim. Ama eşime henüz borcumu söyleyemedim. 4 bin civarı borcum.benim fikrim kredi üzerine borcum kadar daha çekip aylık maasimla krediyi ödemek. Hepsini eşimin canı sıkılmasın borcumuz var diye düşünüp o yüzden sakladım. Şimdi ne yapacağım ben.kafam o kadar karışık ki.......hiçbir zaman bir konuda dahi yalan söylemem. Eşime de söylemedim ama sakladım sadece...ay ay ödemeye çalıştım ama eşimin de borcu çok gelince benim maasimla geçinmeye başladık...bana lütfen yardımcı olun ben bunu nasıl açıklayacağım.....
Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor.ben nasip söyleyeceğim bunu.benden neden sakladın diyecek. Güveni kırılacak. Acaba diyorum zaten üzerime kredi çekeceğim. Al kartlarım sende kalsın diyeyim mi? Herşeyimi bilir görür ne yapıyorum nereye harcıyorum..off kafam karışık. Şu arkadaşınıza bir yardım
Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor.ben nasip söyleyeceğim bunu.benden neden sakladın diyecek. Güveni kırılacak. Acaba diyorum zaten üzerime kredi çekeceğim. Al kartlarım sende kalsın diyeyim mi? Herşeyimi bilir görür ne yapıyorum nereye harcıyorum..off kafam karışık. Şu arkadaşınıza bir yardım
Son düzenleme: