Eşimden sakladığım borçlarım

Farkindaysaniz muhim olan olay burda 4 bin degil eşinden saklamis olmasi. Dikkatli okumadiniz sanirim mesajimi

Ne kadar itici bir üslup bu..
4 bin gibi bir rakam için kimse kimseyi topa tutmaz merak etmeyin.

Benim sorunum da bu yoksa ödemeyecek bişey değil. Benim bir maasimla bile deriz nerdeyse tamamını...ama sorun bu değil saklamış olmam
Valla ben eşmden gizli babama 15bin çektim söylemedim kendimede olsa söylemem bitiyor 2ay sonra çokta vicdan yapmayın dürüst olacam diye ileride ne sorun yaşayacagınızı bilemezsiniz hatta tavsiyem kenara para bile koyun

Kızlar daha söyleyemedim..ama en kısa sürede söyleyeceğim.bugun kan testi vereceğim. Bana dua edin inşallah bebeğim icimdedir. Çok değişik duygular içindeyim şuan. İnanın ne para hiçbirsey umrumda değil ki ben yanlış bsiey yapmadım. Sadece eşimin borçlarına ağırlık verdik.o kadar.bugun söyleyeceğim inşallah. Kredi çekerken 4 bin fazla çekelim o da ödenir gider diyeceğim. Seninde borcun varsa onu da çekelim diyeceğim ki krediyle ödenir biter en azından. Zaten kendime doğru düzgün düğün zamanı aldığım hiçbirsey yoktu.siminde beni kuracağını düşünmüyorum.suan bu konuya kafa yormak istemiyorum.soyleyip bitircem o kadar. Ben kötü niyetli biri olsaydım eğer parayı car cur ederdim.esimin borçlarını (ki ortak borçlar) ödemek için kendimi mahvetmezdim. Düğün zamanı oluyor böyle şeyler. Ki siz biliyorsunuz kızların masrafı düğün zamanı daha çok. Maaşım var çok şükür kendim öderim bunda birey yok...İnşallah bebeğim vardır içimde.buna çok ihtiyacım var.cnku doğuda çalışıyorum ve burda beni hayata bağlayan biseyn olmasını çok istiyorum......

Kızlar daha söyleyemedim..ama en kısa sürede söyleyeceğim.bugun kan testi vereceğim. Bana dua edin inşallah bebeğim icimdedir. Çok değişik duygular içindeyim şuan. İnanın ne para hiçbirsey umrumda değil ki ben yanlış bsiey yapmadım. Sadece eşimin borçlarına ağırlık verdik.o kadar.bugun söyleyeceğim inşallah. Kredi çekerken 4 bin fazla çekelim o da ödenir gider diyeceğim. Seninde borcun varsa onu da çekelim diyeceğim ki krediyle ödenir biter en azından. Zaten kendime doğru düzgün düğün zamanı aldığım hiçbirsey yoktu.siminde beni kuracağını düşünmüyorum.suan bu konuya kafa yormak istemiyorum.soyleyip bitircem o kadar. Ben kötü niyetli biri olsaydım eğer parayı car cur ederdim.esimin borçlarını (ki ortak borçlar) ödemek için kendimi mahvetmezdim. Düğün zamanı oluyor böyle şeyler. Ki siz biliyorsunuz kızların masrafı düğün zamanı daha çok. Maaşım var çok şükür kendim öderim bunda birey yok...İnşallah bebeğim vardır içimde.buna çok ihtiyacım var.cnku doğuda çalışıyorum ve burda beni hayata bağlayan biseyn olmasını çok istiyorum......

Gönlünüze göre, hayırlı olan olsun inşallah.
İyi haberleri bekliyoruz.

Konu sahibi ben değilim. Pamukprenses hanim derdini paylasmis ve belirli saygi kurallari cercevesinde herkes fikrini dusuncesini bu bdv'de soyleyebilir. Benim konuya bakis açım bu ve bunun iticiligini cekiciligini size soracak degilim.

Benim esimin 1 lira borcu olsa bunu bilmek isterim. 4 bin degil daha buyuk bir rakam olabilirdi evde herkes kafasina gore borc yapip nasilsa öderim dedikten sonra bu ipin ucu kaçar ki Pamuk Hnm da belirtmis esimle ortak borclarimiz yuzunden sahsi borcumu odeyemedim diye. Saklamakla cokKotu birsey mi yapmis peki? Tabi ki hayir ucundan dönülemeyecek bir hata değil ama esinden saklamış saklamamasi gerektigini dusunuyorum bunuda moral olmasi acisindan biraz espirili bi dille ( poncik bakislar) belirttim.

Uzun lafin kisasi benim yorumlarima degil konu sahibine odaklanin lutfen. Yorumlarimda bir anormallik olsa zaten sizden once bu vazife moderatorlerimiz ait onlar mudahalede bulunurlar.

Bu arada insallah bebiş haberini aliriz Allah gonlunuze gore versin Pamukprenses Hn :)

Gayet dikkatli okudum.
Saygı, üslup ortada.

Back
X