Eşimden şiddet gördüm şu an ailemin yanındayım

pollyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
537
2
0
İstanbul
Merhabalar ben 2 yıllık evli bir bayanım.
Ailemden 2-3 saat uzak bir yere gelin geldim,eşimle aramda 9 yas var normalde sorunsuz bir evliligimiz var.Babam biz rahat yasayalım diye ev aldı.Onun aldıgı evde oturuyoruz.Buna ragmen eşim benm calışmamı ve araaba almamızı istiyor kendi işide o kadar iyi degil.Bense anne olmak istiyorum.Önün önceligi de araba.Cuma günü kahvaltıya oturduk kahvaltıyı begenmedi bunlar mı var dedi bende evet dedm neyse giderken ben pogaca alayım dedi(Bende su an calısmıyorum evliligimizin ilk 1 yılı calıstım.)

Ben bütün gün evde ne yiyecem peki dedim.Aksamdan kalan yemekleri ertesi öglen ye işte dedi.Bende üzüldüm tabii dedim.Oda birden sinirlendi.Ne kadar nankörsün dedi.Hiddetlendi üstüme yürüdü.Şiddet gördüm.Çok zoruma gitmişti bütün bunlar.Ona bitti artık bu iş dedim.Ben gidiyorum bunu bana yapmayacaktın dedim.O da işe gitti.O gider gitmez ben babamı aradım.Ve ailem beni almaya geldi bana cok düşkündürler.Su anda ailemin yanındayım.Kayınpederim babamı aradı ne olduguna dair.Haberi yokmus hiçbişeyden.Babamda anlattı.O da ogluna asırı derecede kızdı.Ve konusacagını söyledi.Kapattı.

Şimdi sorum su arkadaslar ben ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım?
Eşimle oturdugumuz yerde benim kimsem yok acaba ondan mı cesaret buldu bunu bana yasatmakta.

canım allah sonunuzu hayır etsin de ben yaşadıklarımdan ötürü şunu diyebilirim.SONUNUZU PEK HAYIR GÖRMÜYORUM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN....

Ah,ah kızım adamın tiniyeti bozuk bakarmısın bebek yerine araba istiyor adam seni çoktan gözden çıkarmış seninle bir gelecek düşünmüyer keyfini düşünüyor,aklını başına al ,egoist ayrıca ,bu tipleri nerden bulup başınıza bela ediyorsunuz?baban birde ev almış değmez böyle bencile!

babanin aldigi evde hemde..cok dengesizce..kavga olur kavga olur..esiniz sizi önemsemiyor gibime geldi..aileniz ne diyor..esiniz o gunden beri aranizda ne oldu konustunuzmu?

o günden sonra aramadı,yüzü olacagını sanmıyorum.Ailem bırak diyor biz seni nelerle büyüttük o sana nasıl el kaldırır diyor.Senin sacının teline kıyamam diyor annem.Çok kızgınlar ona.Bi daha evimize gelmesin diyorlar.

o günden sonra aramadı,yüzü olacagını sanmıyorum.Ailem bırak diyor biz seni nelerle büyüttük o sana nasıl el kaldırır diyor.Senin sacının teline kıyamam diyor annem.Çok kızgınlar ona.Bi daha evimize gelmesin diyorlar.

her evlilikte sorun olur ama saygi önemli.esiniz sinirini fazla asmis..ilerde daha büyük seyler yasamaktansa eger ki cok seviyorum degisecegine inaniyorum demiyorsaniz ne guzel ailenizde yaninzda kendinizi kurtarin..ama tabiki esinizi siz daha iyi taniyorsunuz bazan hic düsünmeden gitmek gerekir bazan uzun uzun düsünüp ölcüp bicmek..

ben bütün gün evde ne yiyeceiğim demişsiniz ya. evinizde yemeklik bir şey yok mu. yoksa eşinize kızdığınız için mi böyle söylediniz.

Ailemden 2-3 saat uzak bir yere gelin geldim,eşimle aramda 9 yas var normalde sorunsuz bir evliligimiz var.Babam biz rahat yasayalım diye ev aldı.Onun aldıgı evde oturuyoruz.Buna ragmen eşim benm calışmamı ve araaba almamızı istiyor kendi işide o kadar iyi degil.Bense anne olmak istiyorum.Önün önceligi de araba.Cuma günü kahvaltıya oturduk kahvaltıyı begenmedi bunlar mı var dedi bende evet dedm neyse giderken ben pogaca alayım dedi(Bende su an calısmıyorum evliligimizin ilk 1 yılı calıstım.)

Ben bütün gün evde ne yiyecem peki dedim.Aksamdan kalan yemekleri ertesi öglen ye işte dedi.Bende üzüldüm tabii dedim.Oda birden sinirlendi.Ne kadar nankörsün dedi.Hiddetlendi üstüme yürüdü.Şiddet gördüm.Çok zoruma gitmişti bütün bunlar.Ona bitti artık bu iş dedim.Ben gidiyorum bunu bana yapmayacaktın dedim.O da işe gitti.O gider gitmez ben babamı aradım.Ve ailem beni almaya geldi bana cok düşkündürler.Su anda ailemin yanındayım.Kayınpederim babamı aradı ne olduguna dair.Haberi yokmus hiçbişeyden.Babamda anlattı.O da ogluna asırı derecede kızdı.Ve konusacagını söyledi.Kapattı.

Eşimle oturdugumuz yerde benim kimsem yok acaba ondan mı cesaret buldu bunu bana yasatmakta.

Herşeyi geçtim de dayak yedikten sonra kadında ne yapmalıyım diye bir soru nasıl oluşuyor acaba?

Bence eşiniz tam nankör. ayna psikolojisi işte size nankör demiş birde. evliliğiniz tamamen mekanik kalmış bence sevgi kalmamış gibi. çünkü tek derdi araba ve kendi rahatı. evlilikteki saygı paylaşım vs gibi değerleri göremedim. bence eşinizin aklı başına gelene kadar dönmeyin. sizden en güzel şekilde özürdilesin kendi hatasını telafi edeceğine inandırsın sonra dönün. birde şiddet uygulamış:53: ayrı kalıp sağlıklı düşünmek için ikinizinde zamana ihtiyacı var. hem ailenizlede aranız iyi kalıcak yer sorunu yok. bu olayı hafife almayın. :50:

kızlar babamla annem alısverişe cıkmıstı eşim onları aramıs ve görüşmek istedigini söylemiş babam az önce dısarı cıktı megersem onunla görüsecekmiş:( annem simdi söyledi bana da.

bir de şunu söylelyeyim. erkeklere babalık sorumluluğu ağır geliyor o yüzden çocuk istiemiyor olabilir. ama kahvaltıyı beğenmeyip gitmesi hoş olmamış.
bir de bu sebepten şiddet göstermesi açıkçası yadırgadım. sonuçta her aman evimizde dört dörtlük şeyler olmuyor. ayrıca kahvaltıda süper şeyler yoksa bu onun sorunu. o ne getirirse sen onu yapıyorsun. baban size evde almış. allaha şükretsin bence. millet evimiz olsun diye çalışıp duruyor.

canım bence iyi ölç biç bir yuva kolay kurulmuyor sen kocanı daha ii tanırsın ve bence acele karar verme sonuçta sen bu adamı ondan çocuk isteyecek kadars seviyormussun

açıkçası ben böyle evlilerle ilgili konulara yorum yapmam ama
siz onu bebek düşüncek kadar çok severken o arabayı düşüncek kadar bencil, hazırladığınız kahvaltıya laf edecek kadar nankör ve bir de sanki çok büyük bir problem varmış gibi size şiddet uyguluyor.
valla bekara koca boşamak kolay gelir derler belki haklısınızdır ama bu adam böyle saçma sapan bir nedenden dolayı eşine şiddet uygulayabiliyorsa yazıklar olsun. ilerde çocuğunuz olduğunda da çocuk var diye boşanmıyor insanlar

bakalım eşin en diyecek babana. merak ettim yaz lütfen

Bence kendini temize çıkarmak için bir sürü palavra atıcak, ve kaybetmek istemiycek çünkü işin ucunda bi ev söz konusu nasıl bir mahlukatsın ya çok sinirlendim birde şiddet uygula! Hem kadını yemeksiz aşsız bırak birde üstüne yürü inşallah yanına kar kalmaz!:kkk::47:

Herşeyi geçtim de dayak yedikten sonra kadında ne yapmalıyım diye bir soru nasıl oluşuyor acaba?

her kadin bir olmuyor,olamiyor malesef.Calisan,kendi ayaklari ustunde durabilen kadinlar cekip gidebiliyor kolayca.
Ama kocasina maddi yonden bagli olan,kendi basina birsey yapamayacak olan,cocugu olan kolayca bitiremiyor...

her kadin bir olmuyor,olamiyor malesef.Calisan,kendi ayaklari ustunde durabilen kadinlar cekip gidebiliyor kolayca.
Ama kocasina maddi yonden bagli olan,kendi basina birsey yapamayacak olan,cocugu olan kolayca bitiremiyor...

O kadarını ben de biliyorum elbet..
Arkadaşın ailesi destek oluyormuş ya..

püüü allahın belaları erkek millettti....canım benim bunlar böyleee...ohh baba evde vermiş kızda vermiş tabiii nankörlük yapacak.kimseye nankörlük yapacak kadar iyilikte bulunmayacaksın arkadaş.sınırını koruyacaksın.bir arkadaşın yazdığı gibi millet ev almak için deli oluyorrr beee.örneğin biz işte.kafayı yiyorum bir evimiz olsun diyee..bana hazır ev verecekler bende nankörlük edecem ha.ha demiyorum ki ev için herşeye katlanılabilir.ama gereksiz bir sürtüşme olmuş hatta ötesindede şiddet.nedir bu yaaa.vallaha kafam attı yaa..yetti bu erkeklerden çektiğimiz.severek evleniyosun mutlu olucam diye elin adamı ne hale kouyuo.ailenede helal olsun.tebrik ederşm.koruyolar seni,belliki ailen bilinçli ,ileri görüşlü...en azından buna dua et.onlar yanında.birde cahil aileler var kocasıdır o ne derse katlanacak diyen...bende aklı başına gelene kadar dönmeyin derim..bir laf var.her hata bakiredir tekrarı zevke girer diye.sizde bir kere dönün eğer tekrar ederse bitirin bence.onun kahrı çekilirmiymiş yahu,ne sanıyor kendisini.aklını başına alsın.evlenmeden önce flört yaşıyoruz fakat bazı insanlarda kişilik bopzukluğu,psikolojik problemler olabiliyor.aman derim araştırın,masum aptal aşığı oynamayın.vazgeçirin kendinizi hata görünce...

:46: :46:

İstese çalışabilecek, ailesi tarafından destek olunan, çoluğu çocuğu olmayan bir kadın üstelik. Ne yapılması gerektiği bariz ortada.

Back
X