Eşimden şiddet gördüm şu an ailemin yanındayım

ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım mı??? şiddet görmüşsünüz hâlâ ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz? ne yapacağınızı bilmem de yapmamanız gereken şeyi biliyorum: o adamla tekrar bir araya gelmeyin yeter!

Eşin hem senden 9 yaş büyük,hem sorumsuz,hem babanın aldıgı ewde oturup senden araba parası için çalısmanı ıstıyorsa hemen boşansan iyi olur..Ne güzel,aılen de desteklemıs..Ewı bosaltmasını söyle we ortada kalsın asalak eşin..

Arkadaşım öyle deme. Ne var 2 tanecik vurduysa yaa? Önemli olan kutsal yuvacık bozulmasın. Valla ne dar görüşlüsünüz :) Şaka bir yana çok güzel bir yorumdu. Ama ben ne yapayım diye sormak çok greksiz olmuş. Aileniz arkanızda eviniz var adam bebek yerine araba diyor neyi bekliyorsunuz gelip sizi öldürmesini mi?

merak etme bugun 2 tanecik vurur yarın bi yumruk indirir (arkadaş için demyorum genel olarak konuştum) adam nerdeyse hem eşinin evınde oturyo hem eşini çalıştırcak hem yaptığı işi begenmıyo hemde 2 tanecik atıyo..eeee??? buna katlanılır görüşündeysen harbiden bayağı geniş görüşlüsün:37:

çocuk yok
kocada sorumluluk yok
kocada saygı yok

ailen arkanızda
ve hala ne yapmalıyım diye mi soruyorsun?

Şunuda yazalım anası,babası olmayan ama şiddete maruz kalan 183 arasın onlarda bilgi veyardım veriyor

BOŞAAAAAAN düşünme bile ailenle eşyaları toplamaya git...onada toplamasını baban desin ve satılık tabelasını as bile ....yuh artık vöööh...ev al yedir içir sırtını sıvazla sana el kaldırsın ...afedersiniz domuz

allah yardımcın olsun ne dıyım canım ama esın bencıl gıbı sankı. maddı seylere oncelık verdıgıne gore :S

kahvaltıyı begenmedim ben bir poğaça alıyım sen dünden kalma yemekleri ye üstüne birde dayak ye doyarsın demiş resmen:53:

ben bebek yerine araba istiyorum diyen adamada yeni rastlıyorum bu arada cidden ilk defa duydum erkeklerin en zayıf noktası bebektir diye söylerler bir de...

babanla konuştuklarında bize de hbr ver canım şu an bir karar alman için biraz erken alman gereken kararı aldığını babanın evine giderek göstermişsin sen zaten ona.
bakalım onun tepkisi nedir:44:
sonrasınıda el birliği ile oturur sonra düşünürüz:ssz:

Son düzenleme:
şiddetin sonu yoktur başladıysa devamı gelir alışkanlık bu, hırgürle sindiririm,istediğimi yaptırırım fikrinde erkekler. ailen yanında; bence geri dönmek istiyorsan çok çok iyi düşünmelisin.

ay şu türk kadını kadar kutsal yuva fikri olan başka bi kadın yoktur yani????

yok yuva kolay kurulmuyormuş yok kolayda bozulmazmış... saçma...işin içine dayak girdi mi öyle bi bozulur kiii ???

yok oturup konuşulmalıymış bu adam konuşmaktan anlasa zaten eşini dövmez oturur konuşurdu ??

neden bişeyler için zorluyoruz ki neden değiştirmeye çalışıyoruz??

odun yontmaya çok meraklı milletiniz yeminle...

kadın dayak yemiş ne yuvası ne ailesi yaa adamın umru mu ? adam araba alıcak tıp das tıpdas son ses müzikle gezicek???...

o dayaktan sonra halaaa ne yapmalıyım die soruyorsun ya arkadaşım sana da pes ne diyim..

böyle adamdan çocuk olur mu çocuğunuda döver o...?

mis gibi ailen yanında... gidene güle güle gelene hoşgeldin... bu kadar basit..

Herkes kendi hayatına ve şartlarına göre davranır; bu yüzden bu açıdan birşey diyemiyorum.

...

Sizin tek sorununuz şiddet değil bunu göz önünde bulundurun..
Kadının her zaman çalışması taraftarıyım, ne olursa olsun..
Ama koca !!! bu isteği ısrarla dile getiriyorsa korkarım ben ondan..
Yuva mı devam ettirmek gücüme gider, çalışmak yine gücüme gider.

Sorumluluğu yoktur çünkü, karşısındakini hazır yiyici görür,
çalışmasını bana çalıştığını sanarak homurdanır devamlı çünkü, saygısızlığın bulunduğu hüküm onundur sanır o çalıştığı için..
İstisnasız böyledir; erkek ısrarcı ve kırıcıysa kadının çalışması için bu böyledir.

Size olan saygısınıda göz önünde bulundurun.

...

Karar sizin.
Şayet uzlaşma sağlarsanız, çocuk konusunu erteleyin lütfen.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X