Eşimden şiddet gördüm şu an ailemin yanındayım

O kadarını ben de biliyorum elbet..
Arkadaşın ailesi destek oluyormuş ya..

bir yuva kolay kurulmuyor..Tabiki şiddete boyun eğmeyecek ama bir söz alır,bir daha yapmayacağına dair ve bir şans verir.Hemen mahkeme koridorlarına mı koşsun kız?

bir yuva kolay kurulmuyor..Tabiki şiddete boyun eğmeyecek ama bir söz alır,bir daha yapmayacağına dair ve bir şans verir.Hemen mahkeme koridorlarına mı koşsun kız?

Yok canım neden koşsun?
Adam zaten hemen sözünü tutar di mi?
Ne kolay güveniyorsunuz insanlara bravo!
Yarın kafası kırılır o zaman da söz alır kolu kırılmasın diye belki..

eğer eşinin deişebileceğine inanıyorsan yuvanı bozma derim yuva kolay kurulmuyor acele karar verme

Ah,ah kızım adamın tiniyeti bozuk bakarmısın bebek yerine araba istiyor adam seni çoktan gözden çıkarmış seninle bir gelecek düşünmüyer keyfini düşünüyor,aklını başına al ,egoist ayrıca ,bu tipleri nerden bulup başınıza bela ediyorsunuz?baban birde ev almış değmez böyle bencile!

Nasıl yorum bunlar böyle.."Değmez böyle bencile". Ne yapsın? boşasın gitsin mi?
Biraz aklı başında yorumlar yapalım lütfen. Öyle yuva kurmak, dağıtmak kolay değil.
Gaz vermeyin insanlara bir olaydan yola çıkıp.

Babası bir konuşsun. Belki aklını başına alır. Evliliklerin bir günü bir gününe uymaz.
Kendini koru. Ailenin sahip çıkması güzel. İşler kötüye giderse, mutsuzluk derinleşir ve
sürekli hale gelirse o zaman sen dersin kendine "değmez böyle bencile".

Mükemmel insan yok.

Biraz aklı başında yorumlar yapalım lütfen. Öyle yuva kurmak, dağıtmak kolay değil.

Babası bir konuşsun. Belki aklını başına alır. Evliliklerin bir günü bir gününe uymaz.
Kendini koru. Ailenin sahip çıkması güzel. İşler kötüye giderse, mutsuzluk derinleşir ve

Mükemmel insan yok.

evet çok haklısın yuva kolay kurulmuyo bence emek sabır gerek

Mükemmel insan yok.

Neden insanların yorumlarına karışma gereği duyuyorsunuz acaba?
Siz dayak yerseniz boşanmazsınız ona göre akıl verirsiniz tamam.
Belki ben adamın elini havada görünce açarım davamı.
Herkesin düşüncesi kendine.
Şiddet yanlısı olmayanlar yorum yapamayacak mı Allah aşkına!

yok bir çözüm daha var adam seni dövdüğünde dayak yeme sende döv ,elindeki eşyaları kafasına geçer ki bilsin senin elin sadece armut toplamadığını

Ne yapalım yani?
Yedin dayağı sabret,bak ailen de ev almış nankör adam idare et!
İnanmadıklarımızı mı yazalım,siz mutlu olun diye!

arkadaşım sen en doğru kararı verip ailenin yanına gitmişsin.eşin şımarmış.ailen evi bile vermiş.bizler kaç senedir ev borcu ediyoruz.kolay kazanınca kıymeti olmamış.eşin utanmasa babandan kahvaltılıkta bekleyecek..çocuğunda yok niye çekeceksin böyle bir kocayı.eşin babama ne demiş.ne derse desin inanma.sana kötülük etmiş.devamı gelir.ailenin yanında kal.inanma şimdi sana neler anlatacak.sevdiğim için diyecek.o seni değil babnın parasını seviyor.seni değil para kaybetmek istemiyor.

Kendisi kahvaltıyı beğenmiyor , ama size kalan yemekleri yemenizi söyluyor ve bu konudan sonuç dayağa gıdıyor
siz hala tutup ne yapmalıyım mı dıyorsunuz ?

Şaka gb..
Boşanın hanfendı boşanın ..
Bırde cocuk ıstıyormussunuz ..
Allahın sevdıgı kuluymussunuz ki daha en başında göstermiş size olacağı ..
Gözlerinizi gerçeğe kapamayın ve kendınıze yenı bır yol çizin ustelık aılenızde yanınızdayken..

evet çok haklısın yuva kolay kurulmuyo bence emek sabır gerek

Yuvayı tek başına kurmadı eminim konu sahibi ya da eşi. Beraber yaptılar. Tabi ki sabır göstermek gerek, ama bu adam yuvasını düşünmüyor ki karısına şiddet uyguluyor. Adamın düşünmediği yuvayı neden kadın düşünsün? Yuvayı dişi kuş yapar başka şey, kadın dayağı yer oturur başka şey.
Ne güzel iş ya, ben adamım diye ortada gezicem, karımın babasının aldığı evde oturucam, çocuk istemeyeceğim(bu kısım olağan, herkes isteyecek diye bir kaide yok.) ama üzerine araba alalım diye karımı sık boğaz edicem, yemeği beğenmicem, karımı dövücem. Cidden güzel iş.

Konu sahibi arkadaşım, kızma bana ama zaten sadece iki seçeneğin var. Ya boşanacaksın, ya dayağı yiyip oturacaksın.

bu adamlar bi kere şiddetten sonra acayip bağımlı oluyorlar
evide terk etmişsin iyice öfkelidir.sen onu affetsen de o seni affetmeyecek.
çünkü onlar dayağı yiyip evde otursun isterler
ama yine de sen bilirsin biraz kafanı dinle ,acele etme
1.dayaktan sonra 2.si gelmedi diyen varsa bilmem
ben de o yorulana kadar devam etti

Konusahibi evlenmeden önce dayak konusunu ne yapması gerektiğini annesiyle konuşmamış mı? Şiddet sandığımızdan yaygın!

ailen oturmanız için ev veriyor,adam ise sofradaki kahvaltılığı beğenmiyor!acaba sofralarınızı da aileniz mi donatmalıymış???!!!!kendisi eve ne alıyorsa siz de onu sunarsınız.bir de bunlar yetmiyormuş gibi şiddete maruz kalıyorsunuz.çalışmanızı istiyor,çocuk olayını erteleyip araba almak istiyor.
eşinizin ilk şiddet olduğunu sanmıyorum!belli ki maddi konularda da size sırtını dayamış.
...
ben kendi adıma konuşayımböyle bi adama asla geri dönmezdim.
....
ben kadın erkek eşitliğine karşıyım.kadına pozitif ayrımcılık yapılmalı.tabi ki kadınlarımız çalışmalı,kendi ayakları üüstünde durabilmeli,kimseye muhtaç olmamalı; ama isterse de hamilelik,sağlık problemleri,çocuk vs.nedenlerle işine rahatlıkla ara verebilmeli.bu nasıl bi adam yaaa...:47:

diyelim ki boşandın dödün baba evine aradan zaman geçecek ve evlenmek isteyeceksin çünkü anne olmak istiyorsun peki ya evleneceğin adamın da şuan ki eşin gibi çıkmayacağının garantisi var mı yok insanoğlu çiğ süt emmiş nerden nasıl vuracakları belli olmaz ki amacın üzüm mü yemek bağcıyı mı dövmek önce buna karar ver eğer bağcıyı dövmekse bağcılar bitmez bu hayatta ama üzüm yemekse eşinle otur konuş sorunu çöz ve lütfen ailenin eteğinin altından çık kendi ayaklarının üstünde dur yokluğu da varlığı da kendin yaşa eşinle az ye az otur az gez ama kendi hayatını yaşa ailene bu kadar güvenme gün olur yapayalnız kalırsın eşini asla ama asla onaylamıyorum şiddete tamamen karşıyım ama aileye bu kadar sırt dayamaya da çok karşıyım .

Evli değilim.Ancak eşinden şiddet gören birini tanıyorum.
Bu adam özür diledi vs.vs.Bir daha şiddet uygulamayacağının garantisi var mı:Yok!
Nitekim kadın affetti adam devam etti.Ailesi de destek çıkmadı.Sonuç olarak kadın erken yaşta resmen çöktü.Yaşadıklarının acısı sonraları çıktı.
Kimsenin böyle bir durum yaşamasını istemem.Madem aileniz yanınız,çocuk yok o zaman benim bu konudaki tavrım nettir.

Pardon ama babanın aldıgı evden sen nıye gıdıyorsun o gelmesın kocan bıraz gurursuz bence kötü bi şey bu

Bir çözüm daha var evlilik devam etsim damat kızı dövdüğünde kızın babasıda damadı dövsün,kız öyle dövülmez böyle dövülür desin nasıl iyi mi kutsal evlilik yeter ki bozulmasın

Bir çözüm daha var evlilik devam etsim damat kızı dövdüğünde kızın babasıda damadı dövsün,kız öyle dövülmez böyle dövülür desin nasıl iyi mi kutsal evlilik yeter ki bozulmasın

+1:34:..........

Yuvayı tek başına kurmadı eminim konu sahibi ya da eşi. Beraber yaptılar. Tabi ki sabır göstermek gerek, ama bu adam yuvasını düşünmüyor ki karısına şiddet uyguluyor. Adamın düşünmediği yuvayı neden kadın düşünsün? Yuvayı dişi kuş yapar başka şey, kadın dayağı yer oturur başka şey.
Ne güzel iş ya, ben adamım diye ortada gezicem, karımın babasının aldığı evde oturucam, çocuk istemeyeceğim(bu kısım olağan, herkes isteyecek diye bir kaide yok.) ama üzerine araba alalım diye karımı sık boğaz edicem, yemeği beğenmicem, karımı dövücem. Cidden güzel iş.

Konu sahibi arkadaşım, kızma bana ama zaten sadece iki seçeneğin var. Ya boşanacaksın, ya dayağı yiyip oturacaksın.

Arkadaşım öyle deme. Ne var 2 tanecik vurduysa yaa? Önemli olan kutsal yuvacık bozulmasın. Valla ne dar görüşlüsünüz :) Şaka bir yana çok güzel bir yorumdu. Ama ben ne yapayım diye sormak çok greksiz olmuş. Aileniz arkanızda eviniz var adam bebek yerine araba diyor neyi bekliyorsunuz gelip sizi öldürmesini mi?

Back
X