O kadarını ben de biliyorum elbet..
Arkadaşın ailesi destek oluyormuş ya..
bir yuva kolay kurulmuyor..Tabiki şiddete boyun eğmeyecek ama bir söz alır,bir daha yapmayacağına dair ve bir şans verir.Hemen mahkeme koridorlarına mı koşsun kız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarını ben de biliyorum elbet..
Arkadaşın ailesi destek oluyormuş ya..
bir yuva kolay kurulmuyor..Tabiki şiddete boyun eğmeyecek ama bir söz alır,bir daha yapmayacağına dair ve bir şans verir.Hemen mahkeme koridorlarına mı koşsun kız?
Ah,ah kızım adamın tiniyeti bozuk bakarmısın bebek yerine araba istiyor adam seni çoktan gözden çıkarmış seninle bir gelecek düşünmüyer keyfini düşünüyor,aklını başına al ,egoist ayrıca ,bu tipleri nerden bulup başınıza bela ediyorsunuz?baban birde ev almış değmez böyle bencile!
Nasıl yorum bunlar böyle.."Değmez böyle bencile". Ne yapsın? boşasın gitsin mi?
Biraz aklı başında yorumlar yapalım lütfen. Öyle yuva kurmak, dağıtmak kolay değil.
Gaz vermeyin insanlara bir olaydan yola çıkıp.
Babası bir konuşsun. Belki aklını başına alır. Evliliklerin bir günü bir gününe uymaz.
Kendini koru. Ailenin sahip çıkması güzel. İşler kötüye giderse, mutsuzluk derinleşir ve
sürekli hale gelirse o zaman sen dersin kendine "değmez böyle bencile".
Mükemmel insan yok.
Nasıl yorum bunlar böyle.."Değmez böyle bencile". Ne yapsın? boşasın gitsin mi?
Biraz aklı başında yorumlar yapalım lütfen. Öyle yuva kurmak, dağıtmak kolay değil.
Gaz vermeyin insanlara bir olaydan yola çıkıp.
Babası bir konuşsun. Belki aklını başına alır. Evliliklerin bir günü bir gününe uymaz.
Kendini koru. Ailenin sahip çıkması güzel. İşler kötüye giderse, mutsuzluk derinleşir ve
sürekli hale gelirse o zaman sen dersin kendine "değmez böyle bencile".
Mükemmel insan yok.
evet çok haklısın yuva kolay kurulmuyo bence emek sabır gerek
Bir çözüm daha var evlilik devam etsim damat kızı dövdüğünde kızın babasıda damadı dövsün,kız öyle dövülmez böyle dövülür desin nasıl iyi mi kutsal evlilik yeter ki bozulmasın
Yuvayı tek başına kurmadı eminim konu sahibi ya da eşi. Beraber yaptılar. Tabi ki sabır göstermek gerek, ama bu adam yuvasını düşünmüyor ki karısına şiddet uyguluyor. Adamın düşünmediği yuvayı neden kadın düşünsün? Yuvayı dişi kuş yapar başka şey, kadın dayağı yer oturur başka şey.
Ne güzel iş ya, ben adamım diye ortada gezicem, karımın babasının aldığı evde oturucam, çocuk istemeyeceğim(bu kısım olağan, herkes isteyecek diye bir kaide yok.) ama üzerine araba alalım diye karımı sık boğaz edicem, yemeği beğenmicem, karımı dövücem. Cidden güzel iş.
Konu sahibi arkadaşım, kızma bana ama zaten sadece iki seçeneğin var. Ya boşanacaksın, ya dayağı yiyip oturacaksın.