eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem boşanmak istemiyorsunuz o zaman eşinizi karşınıza alın ve konuşun.
Bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin.
Bir anda her şey değişmez tabi ki ama zamanla aşabilirsiniz
Öncelikle kızınızla değil eşinizle uyuyun, beraber programlar yapın ailecek bazen baş başa
Gün içinde mesaj atın, konuşun
Eğer eşiniz ayrılmak istese karı koca ilişkisinin olmadığı bir evliliği çoktan bitirmişti diye düşünüyorum
Karşılıklı çabayla umarım çözersiniz.

lütfen yapıcı bi yol gösterin herkes mı böyle yoksa bir-tek biz mı böyle olduk ne yapacağımı bilmiyorum danışacak fikir soracak bi büyüğüm yakınım da yok. fikrinize ihtiyacım var

Herkes böyle diyemem.
Ama araya bebiş girince bir müddet yorgum düşüyor vucut ve duygusal açlığada giriyor.
Bunu eşiniz sanırsam gösterememiş sizde küçük bir adım bile atmamışsınız.
Neden ayrı yatıyorsunuz ?
Bakın bilincindesiniz uzaklaşıyorum gittikçe diyorsunuz.
E ozaman siz canlandırın eğer evliliğin devam etmesini istiyorsanız.
Genel anlamda size iyimidir !Artılarını toplayın mesela ona göre zaten bir çıkış yolu görünecektir.
Olumsuzluktan çok olumlu olarak bakın derim.

Kizlar su..abi baba ..konusu kapayin bence

Konu sahibi ne demek istedigini defalarca aciklamis..

Niye buna takildiniz bu kadar?

Hee bazilarinizin kulagina hos gelmemis olabilir ama aciklamasini yapmis defalarca.
Uzatmamak gerek benceEn Büyük KK

teşekkür ederim ;))) nihayet anlayışına teşekkür edebileceğim birileri olması sevindirici.

ABİ ifadesi artık eş gibi değil aynı evde yaşayan birbirinden o anlamda artık uzaklaşmış giyinerken bile yanlışkla odaya girilince afedersin denilip çıkılan bi konumdayız bunu anlatmaya çalışıyorum ..

inşallah öyle olmaz. başlarda ben 20 lerde o 30 larda iken bir sorun yoktu ama şimdi sanki sıkıntı olmaya başladı gibi
inşallah öyle olmaz. başlarda ben 20 lerde o 30 larda iken bir sorun yoktu ama şimdi sanki sıkıntı olmaya başladı gibi
Sanki biraz fazla kurcalıyorsunuz bu ilişkiyi vesvese yapıyorsnuz gibi geldi bana

baba gibi görüyorsanız o derece kocalıktan uzaksa durum bu evlilik devam eder mi? bence cevap sizde.

Abi kardeş gibi olduk ifadesine neden takıldı ahali anlamadım. Abi kardeş gibi olduk yani ayrı yatakta yatıyoruz, cinsel münasebetimiz yok, eşimin yaşı da büyük böyle olmasının sebebi o olabilir mi demek istemiş. Dünden beridir okuyorum cevapları, hakikaten insanlar neye tepki vereceğini şaşırdı artık. Pek gergin bir ülke olduk çıktık.
Başka forumlarda, sözlüklerde takıldım şu sitenin kadınları kadar tenkitçi bir kitle görmedim. Biri kuyuya taş attı “abi ne demek, lütfen böyle yazmayın” diye diğerleri de arkasından koşa koşa gidiyor. Çiftlikbank’ a birbirine güvenerek para yatıran güruhun kafasına benzettim bu sitedeki kitle psikolojisini. Doğru mu yanlış mı diye sorgulamadan önce kitle nereye gidiyorsa, oraya yönelen bir güruh var burada. La havle.

Abi kardeş gibi olduk ifadesine neden takıldı ahali anlamadım. Abi kardeş gibi olduk yani ayrı yatakta yatıyoruz, cinsel münasebetimiz yok, eşimin yaşı da büyük böyle olmasının sebebi o olabilir mi demek istemiş. Dünden beridir okuyorum cevapları, hakikaten insanlar neye tepki vereceğini şaşırdı artık. Pek gergin bir ülke olduk çıktık.
Başka forumlarda, sözlüklerde takıldım şu sitenin kadınları kadar tenkitçi bir kitle görmedim. Biri kuyuya taş attı “abi ne demek, lütfen böyle yazmayın” diye diğerleri de arkasından koşa koşa gidiyor. Çiftlikbank’ a birbirine güvenerek para yatıran güruhun kafasına benzettim bu sitedeki kitle psikolojisini. Doğru mu yanlış mı diye sorgulamadan önce kitle nereye gidiyorsa, oraya yönelen bir güruh var burada. La havle.

çok güzel yazmışsınız koca 9 sayfalık konuda bir kelime çekildi uzatıldı anlamadan dinlemeden konu buna döndü. defalarca söyledim artık açıklama yapmayacağım bu konuda anlayan insan bir kerede anlar zaten anlamayan ya da anlamak istemeyen de istediği yere çeksin napalim

Bu acilan konuda en cok beni ceken nokta bu cirkin benzetme oldu. Arkadas gibi olduk seklinde ifade edilebilirdi cok basit olarak. Senelerce cinsel munasebetiniz olan birinin abiye ve babaya evrildiginin soylenmesini hic hos bulmadim. Bulmak zorunda da degilim.

Ayrica koca bir forum burasi. Binlerce insan ve binlerce farkli bakis acisi elbette ki olacak. Herkes ayni dogrultuda dusunecek diye bir sey yok. Bu nedenle garip benzetmenizle sosyal mesaj vermeyi bir kenara birakin bence.

düşünmedim değil ama bir çocuğu büyütmek tek kalmak sonrasında ki süreçler çok zorlayıcı benim için ruhen kaldıramam diye düşünüyorum. en önemlisi çocuğum mutlu bir ailede güvenle ve sevgiyle yetişsin istiyorum
çocuğunuzun mutlu olduğuna emin misiniz?
çocuğunuzun cinsiyeti nedir kaç yaşında siz birlikte yatıyorsunuz hala bunlarlar olumsuz şeyler..

Bu acilan konuda en cok beni ceken nokta bu cirkin benzetme oldu. Arkadas gibi olduk seklinde ifade edilebilirdi cok basit olarak. Senelerce cinsel munasebetiniz olan birinin abiye ve babaya evrildiginin soylenmesini hic hos bulmadim. Bulmak zorunda da degilim.

Ayrica koca bir forum burasi. Binlerce insan ve binlerce farkli bakis acisi elbette ki olacak. Herkes ayni dogrultuda dusunecek diye bir sey yok. Bu nedenle garip benzetmenizle sosyal mesaj vermeyi bir kenara birakin bence.
Siz de emir kipiyle ne yapıp ne yapmayacağımı söylemeyi bir kenara bırakın bence. Siz konu sahibini eleştirdiniz, ben de konu sahibini eleştirenleri. İsteyen istediği şeyi hicveder ya da eleştirir. Ama siz bana “onu öyle yazma, böyle yazma, şunu bir kenarı bırak” deme hakkına sahip misiniz? Hayır.

Siz de emir kipiyle ne yapıp ne yapmayacağımı söylemeyi bir kenara bırakın bence. Siz konu sahibini eleştirdiniz, ben de konu sahibini eleştirenleri. İsteyen istediği şeyi hicveder ya da eleştirir. Ama siz bana “onu öyle yazma, böyle yazma, şunu bir kenarı bırak” deme hakkına sahip misiniz? Hayır.

Isteyen istedigini elestirir diye dusunuyorsaniz, bizim bu benzetmeye takilmis olmamiz sizi niye rahatsiz etti ve bu rahatsizliginizi Ciftlik Bank benzetmesi ile dile getirdiniz? Bu, farkli dusuncelere saygisizlik degilse ne? Dusuncelerinizdeki tutarsizliga girmiyorum bile.

çok garip bir durum kocanıza bu durumu açmadıysanız kocanız anlayışlı bir adamsa bir terapiste gidin.depresyona girdim filan diyin. bakalım terapist ayrı ayrı konuşunca sorunun kökünde ne bulacak?belki siz belki adam değişti huyu suyu bu hale geldi.zamanla olabilen şeyler bunlar. belki sizin dediğiniz sebepten evlenme isteğiniz geçici bir psikolojiydi sonra düzelince neden kendimden bu kadar yaş büyük biri ile evlendim diye pişman oldunuz.çünkü 10 yaş olsa bile kimi erkekler hep çocuk gibi karılarına böyle hissettirmiyor.

ya gereksiz polemik yaratmayın cımbızla laf çekip evriltmeyin hoşunuza gitmediyse yazmayın olsun bitsin amacınız nedir yani bence gereksizlik yapıyorsunuz şuan. kendi sığ bakış açınız ve tuhaf yorumlarını alıp başka konuya dadanın bence

gerçekten konumu gereksiz bir yere çekilip polemik yaratılıyor. teşbihte hata olmaz lafını da mı duymadınız edebi bir terim gelebilir anlamı benzetme yapılırken altında başka manalar aranmaz demektir.
lütfen cahilliğinizi bu kadar belli etmeyin. artık komik oluyor

şimdi biri teşbihte hata olmaz lafina da sizin edebiyatınızdan bize ne derse cidden kahkahayı basıcam artık :))

Ben istediğim şeyi, istediğim doneleri kullanarak eleştirebilirim. Bunun için size hesap vermek zorunda değilim. Yaptığım şey suç değil. Ancak siz bana “şunu yap, bunu yapma” diyemezsiniz. Siz de istediğiniz şeyi eleştirin, ben de karşıt donelerle tekrar eleştireyim. Fikirler böyle büyür ve yürür.
Ben bir durumu, sosyolojik olarak değerlendirdim. Kitle kültüründen bahsettim. Lütfen uzatmayalım, münakaşa etmeyelim. Belli ki fikirlerimiz ayrı, mutabık olamayız. İyi forumlar dilerim.
Isteyen istedigini elestirir diye dusunuyorsaniz, bizim bu benzetmeye takilmis olmamiz sizi niye rahatsiz etti ve bu rahatsizliginizi Ciftlik Bank benzetmesi ile dile getirdiniz? Bu, farkli dusuncelere saygisizlik degilse ne? Dusuncelerinizdeki tutarsizliga girmiyorum bile.

Ben istediğim şeyi, istediğim doneleri kullanarak eleştirebilirim. Bunun için size hesap vermek zorunda değilim. Yaptığım şey suç değil. Ancak siz bana “şunu yap, bunu yapma” diyemezsiniz. Siz de istediğiniz şeyi eleştirin, ben de karşıt donelerle tekrar eleştireyim. Fikirler böyle büyür ve yürür.
Ben bir durumu, sosyolojik olarak değerlendirdim. Kitle kültüründen bahsettim. Lütfen uzatmayalım, münakaşa etmeyelim. Belli ki fikirlerimiz ayrı, mutabık olamayız. İyi forumlar dilerim.
malesef sizin fikir üretmek yerine gereksiz polemik peşinde olduğunuz aşikar

kocalar abi yabancılar koca olmaya başladı.size değil lafım açılan konular boyle.bence zaman ayrın bırbırınıze.çok kotu bırı de dğilse anlayışlı bır ınsansa bu duşunceler yerıne bırseylerı yoluna koyma yoluna gıdın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X