Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası hiç çevremde böyle terapiye giden biri yok eşim nasıl karşılar onu da bilmiyorum ama sanırım o artık son aşama bundan önce yapılacak aşamaları deneyeceğimgereksiz polemiklerden yazılan diğer cevapları okuyamadım. Eğer yazıldıysa kusura bakmayın ancak eşiniz iyi biri ise onunla bu evliliği sürdürmek istiyorsanız aile terapistinden destek alabilirsiniz. Sonuçta sevgi bitebilir ama daha önce nasıl sevdiyseniz yeniden sevebilirsiniz
ay inşallah o sevgi aşk yeniden oluşurgereksiz polemiklerden yazılan diğer cevapları okuyamadım. Eğer yazıldıysa kusura bakmayın ancak eşiniz iyi biri ise onunla bu evliliği sürdürmek istiyorsanız aile terapistinden destek alabilirsiniz. Sonuçta sevgi bitebilir ama daha önce nasıl sevdiyseniz yeniden sevebilirsiniz
bende aynı şeyi düşünüyorum ama tek uyumak istemiyor korktuğunu söylüyor7 yaşında çocuk annesiyle uyumamalı.
Ben sizin eşinize onu abi gibi görüyorum demeniZi eleştirenleri eleştirdim, yanlış alıntı yaptınız sanırım.malesef sizin fikir üretmek yerine gereksiz polemik peşinde olduğunuz aşikar
açıkçası hiç çevremde böyle terapiye giden biri yok eşim nasıl karşılar onu da bilmiyorum ama sanırım o artık son aşama bundan önce yapılacak aşamaları deneyeceğim
sanırım öyle olmuş pardon :)Ben sizin eşinize onu abi gibi görüyorum demeniZi eleştirenleri eleştirdim, yanlış alıntı yaptınız sanırım.
ayyy yanlış olmuşBen sizin eşinize onu abi gibi görüyorum demeniZi eleştirenleri eleştirdim, yanlış alıntı yaptınız sanırım.
sizin heyecanınız bitti diye eşinizi böyle duygusuz hayata mahkum etmeye hakkınız var mı ? Bence siz bunu düşünün yaptığınız şey sizin sorumluluğunuzda pişmn olmuş olabilirsiniz insansınız o zaman boşanın belki eşiniz de gerçekten onu seven birini bulur da mutlu oluriyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
Yani aslında demek istediği "aradaki yılların ve yaşanmışlıkların verdiği bağdan ötürü arkadaşlıktan da öte akrabalık sevgisi gibi bir sevgi var sadece aramızda" abi ve baba tabirini bu yüzden kullanmış.
Bu durum nasıl asılır bilemiyorum başta aşkla tutkuyla evlendiysen küllerinden doğması mümkündür tabii ama en başında dahi sadece mantık ilişkisi olarak gördüysen sanırım bu saatten sonra zor. Özel olacak ama başlarda birlikte olurken de hissettiğin şey bu muydu? Yani bu adama karşı tutku var mıydı hiç yoksa görev gibi miydi?
sizin heyecanınız bitti diye eşinizi böyle duygusuz hayata mahkum etmeye hakkınız var mı ? Bence siz bunu düşünün yaptığınız şey sizin sorumluluğunuzda pişmn olmuş olabilirsiniz insansınız o zaman boşanın belki eşiniz de gerçekten onu seven birini bulur da mutlu olur
Evet şu başlıktaki cümle öyle tehlikeli ki..Abi baba dediğiniz bir insanla evli kalamazsınız çünkü dinde de böyle bir şey yok. Direk nikah düşüyor. İnsanlar bu yüzden size bu benzetmelerin çirkin olduğunu söylüyor. Direk Kuranda böyle bir hadise olduğu için diyorum.
Tutturmuşsunuz abartmayın diye ama abartan biz değil sizsiniz. Size abi baba olan biriyle evli kalmanız en büyük abartı bence!
Bırakın anadoluyu falanı filanı. Doğru mu? değil! E o zaman?
ayy inanın gözümde asansör halvet yeridir diyen hocadan farkınız yok bi gider misin lütfen örümcek beyinlerinizle güzelim dinî ne hale getirdinizEvet şu başlıktaki cümle öyle tehlikeli ki..
Ne yazıkki farkında değil konu sahibi.
Abi baba dediğiniz bir insanla evli kalamazsınız çünkü dinde de böyle bir şey yok. Direk nikah düşüyor. İnsanlar bu yüzden size bu benzetmelerin çirkin olduğunu söylüyor. Direk Kuranda böyle bir hadise olduğu için diyorum.
Tutturmuşsunuz abartmayın diye ama abartan biz değil sizsiniz. Size abi baba olan biriyle evli kalmanız en büyük abartı bence!
Bırakın anadoluyu falanı filanı. Doğru mu? değil! E o zaman?