eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gereksiz polemiklerden yazılan diğer cevapları okuyamadım. Eğer yazıldıysa kusura bakmayın ancak eşiniz iyi biri ise onunla bu evliliği sürdürmek istiyorsanız aile terapistinden destek alabilirsiniz. Sonuçta sevgi bitebilir ama daha önce nasıl sevdiyseniz yeniden sevebilirsiniz

gereksiz polemiklerden yazılan diğer cevapları okuyamadım. Eğer yazıldıysa kusura bakmayın ancak eşiniz iyi biri ise onunla bu evliliği sürdürmek istiyorsanız aile terapistinden destek alabilirsiniz. Sonuçta sevgi bitebilir ama daha önce nasıl sevdiyseniz yeniden sevebilirsiniz
açıkçası hiç çevremde böyle terapiye giden biri yok eşim nasıl karşılar onu da bilmiyorum ama sanırım o artık son aşama bundan önce yapılacak aşamaları deneyeceğim

ay inşallah o sevgi aşk yeniden oluşur

Yani aslında demek istediği "aradaki yılların ve yaşanmışlıkların verdiği bağdan ötürü arkadaşlıktan da öte akrabalık sevgisi gibi bir sevgi var sadece aramızda" abi ve baba tabirini bu yüzden kullanmış.

Bu durum nasıl asılır bilemiyorum başta aşkla tutkuyla evlendiysen küllerinden doğması mümkündür tabii ama en başında dahi sadece mantık ilişkisi olarak gördüysen sanırım bu saatten sonra zor. Özel olacak ama başlarda birlikte olurken de hissettiğin şey bu muydu? Yani bu adama karşı tutku var mıydı hiç yoksa görev gibi miydi?

açıkçası hiç çevremde böyle terapiye giden biri yok eşim nasıl karşılar onu da bilmiyorum ama sanırım o artık son aşama bundan önce yapılacak aşamaları deneyeceğim

Bana çözülebilir geldi durum
Cinsellik her şeyden önce ihtiyaçtır, öncelikle bu sorunu çözün
Bir adım atın, bana dokunmanı istiyorum diyebilirsiniz eşinize
Birbirinize yeniden ısının, kendinize özen gösterin
Diğer arkadaşların dediği gibi çocuğunuzu ayrı yatırın artık
Evin içinde dolaşırken eşinize temas edin, dokunun, sarılın bir yerlerden başlayın
43 yaş erkeklerin çok da pasif olduğu bir yaş değil, ben 40, eşim 43 yaşında, en güzel zamanlar diye düşünüyorum, harcamayın bu günleri. Bu akşamdan başlayın, çocuğunuzu erkenden uyutun, eşinizle konuşun biraz, yaklaşın ona, size karşılık verecektir eminim, yapabileceğinize inanıyorum

iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
sizin heyecanınız bitti diye eşinizi böyle duygusuz hayata mahkum etmeye hakkınız var mı ? Bence siz bunu düşünün yaptığınız şey sizin sorumluluğunuzda pişmn olmuş olabilirsiniz insansınız o zaman boşanın belki eşiniz de gerçekten onu seven birini bulur da mutlu olur

Yani aslında demek istediği "aradaki yılların ve yaşanmışlıkların verdiği bağdan ötürü arkadaşlıktan da öte akrabalık sevgisi gibi bir sevgi var sadece aramızda" abi ve baba tabirini bu yüzden kullanmış.

Bu durum nasıl asılır bilemiyorum başta aşkla tutkuyla evlendiysen küllerinden doğması mümkündür tabii ama en başında dahi sadece mantık ilişkisi olarak gördüysen sanırım bu saatten sonra zor. Özel olacak ama başlarda birlikte olurken de hissettiğin şey bu muydu? Yani bu adama karşı tutku var mıydı hiç yoksa görev gibi miydi?

tam da ifade etmişsiniz aynen bunu demek istedim. Açıkçası benim için sığınacak bir liman sevgi dolu bir eş güven duyacağım biriydi böy le başladı zamanla aşk ya da sevgi de oluştu lakin kızımın doğumuyla birlikte ama farklı olmaya başladı herşey

sizin heyecanınız bitti diye eşinizi böyle duygusuz hayata mahkum etmeye hakkınız var mı ? Bence siz bunu düşünün yaptığınız şey sizin sorumluluğunuzda pişmn olmuş olabilirsiniz insansınız o zaman boşanın belki eşiniz de gerçekten onu seven birini bulur da mutlu olur

Ben duyguların karşılıklı olduğunu düşünürüm yani eminim o da benim gibidir bu durumda boşanma mevzusu mu gündeme gelmeli boşanmak nu kadar kolay bir şey mı
açıkçası boşanmak bence aldatma şiddet vs gibi kötü alışkanlık yoksa düş0nülmeai gerekn en son şey önce çaba çözüm ondan sonra bakılmalı hiç umut yoksa

Abi baba dediğiniz bir insanla evli kalamazsınız çünkü dinde de böyle bir şey yok. Direk nikah düşüyor. İnsanlar bu yüzden size bu benzetmelerin çirkin olduğunu söylüyor. Direk Kuranda böyle bir hadise olduğu için diyorum.
Tutturmuşsunuz abartmayın diye ama abartan biz değil sizsiniz. Size abi baba olan biriyle evli kalmanız en büyük abartı bence!
Bırakın anadoluyu falanı filanı. Doğru mu? değil! E o zaman?

Abi baba dediğiniz bir insanla evli kalamazsınız çünkü dinde de böyle bir şey yok. Direk nikah düşüyor. İnsanlar bu yüzden size bu benzetmelerin çirkin olduğunu söylüyor. Direk Kuranda böyle bir hadise olduğu için diyorum.
Tutturmuşsunuz abartmayın diye ama abartan biz değil sizsiniz. Size abi baba olan biriyle evli kalmanız en büyük abartı bence!
Evet şu başlıktaki cümle öyle tehlikeli ki..
Ne yazıkki farkında değil konu sahibi.

Çocuğunuzla yatmaniz onun sağlıklı gelişim süreci adına yanlış. Kilo aldiysaniz zayiflamaya calisirsiniz. Bunu belirtmesi kötü niyetli oldugu anlamina gelmez ki.Daha fazla şişmenizi istemiyordur.Ayrica yaş farki abarttiginiz kadar öyle çok değil.

Bence sen eşine kimsesiz olduğun için çok farklı sıfatlar yüklemişsin .. Anne ,baba ,abla ,abi ,vs.. Kime ihtiyacın olduysa onu o kişi yerine koymuşsun .. Çocuk oluncada kendini sadce anne olarak görüp kadınlığını unutmuşsun ..! Malasef :( şiödi silkelen ve kendine gel onun sadece kocan olduğunu ve seninde onun karısı olduğunu düşünerek başla ve biraz çabala ilişkiyi toplamaya ..

Evet şu başlıktaki cümle öyle tehlikeli ki..
Ne yazıkki farkında değil konu sahibi.
ayy inanın gözümde asansör halvet yeridir diyen hocadan farkınız yok bi gider misin lütfen örümcek beyinlerinizle güzelim dinî ne hale getirdiniz

ya ben babam ile mı evliyim dedim e yuh artık pess bi gidin yaa biraz edebiyat biraz benzetme biraz teşbih okuyun burda harcanmayın

artık cidden tiksinmeye başladım şu başlığı bambaşka tarafa çeken kesimden ne iğrenç beyinlisiniz neyi nereye çekiyorsunuz kendi iğrençliğinizde boğulun ne diyim tövbe yarabbim yaa cuma akşamı kötü de konulturdunuz insanı yeter yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X