eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hallettik hallettik sorun yok. Zaten halletmesem de sanırım artık buraya gerçek problemlerimi yazıp akıl danışacak kadar saf bir düşünceye sahip olma yaşımı da çoktan geçtim. Gerçi çok düzgün yorumlar yapıp konuya gerçekten yardımcı olmak için yazanlar da yok değil ama konuyu şöyle bir okuyunca çoğu yorum saçma amacını aşan nereye gittiği belli olmayan yorumlar. Hoş gerçi onlara da buraya ciddi sorunlarını yazarak da bu hakkı biz veriyoruz gerçi ama yine de az biraz vicdan sahibi olan biri biraz düşünür acaba konu sahibi nasıl bir çaresizlik içindeki gelmiş buralardan medet umuyor der de biraz insani yorumlar yapar ama nerdeeeee.

iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :(
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
Neredeyse aynı durumdayız bende beklemedeyim ne olacak ne yapacam bilmiyorum Ikı yasında kızım var ve ayrılsam arkamda duracak bir ailem yok. Kızım olmasa hemen ayrılırdım gider calısırdım tek yasadım alıskınım ama cocuk olunca olmuyor ben isteyen bırakabılecek bir ailen olsa yok cocugu babaya bıraksam bırakamam onsuz kalamam. Kac cocuk var sizde calısıyor msunuz

Neredeyse aynı durumdayız bende beklemedeyim ne olacak ne yapacam bilmiyorum Ikı yasında kızım var ve ayrılsam arkamda duracak bir ailem yok. Kızım olmasa hemen ayrılırdım gider calısırdım tek yasadım alıskınım ama cocuk olunca olmuyor ben isteyen bırakabılecek bir ailen olsa yok cocugu babaya bıraksam bırakamam onsuz kalamam. Kac cocuk var sizde calısıyor msunuz
Güzel kardeşim bakma sen sakın burda klavye de rahat rahat üfleyenlere burdan gelecek yorumların çoğu resmen goy goy. Arada iki üç mantıklı düzgün kaliteli yaklaşımda bu goygoycular yüüzndenn kaynar gider boş yere canın sıkılır. Bir şekilde eşinle aranı düzeltmeye bak boşanmak bir çocukla dul kalmak maalesef bizim ülkemizde arkası sağlam olmayan bir bayan için çok zor kim ne derse desin.

Güzel kardeşim bakma sen sakın burda klavye de rahat rahat üfleyenlere burdan gelecek yorumların çoğu resmen goy goy. Arada iki üç mantıklı düzgün kaliteli yaklaşımda bu goygoycular yüüzndenn kaynar gider boş yere canın sıkılır. Bir şekilde eşinle aranı düzeltmeye bak boşanmak bir çocukla dul kalmak maalesef bizim ülkemizde arkası sağlam olmayan bir bayan için çok zor kim ne derse desin.
COk haklısınız ben buradaki yorumların bellı bir kısmını ciddiye alıyorum sadece. Evet cok zor bende istemem boyle bir evlilik surdurmedyı ama Ikı yasında bir bebekle nereye gıdıcem cekıyoruz ıste. Allah yardımcımız olsun

Esinle didişip baş edemeyincede eski konumdan kk'ya yürüyeyim dedin sanırım.
Anlıyorum seni de.
Allah kurtarsın.
Size mi soracak actıgı kıyıya ne zaman cevap vereceğini ne kadar boşsunuz işiniz gücünüz burda ınsanlara laf sokmak hayır tatmin mı oluyorsunuz anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X