Eşimden soğudum artık.

Eşin değişmez. Sen kendi işini kolaylaştırmaya çalış. Yapabildiğin kadarını yap. Yardımcı olacak birilerini bul. Eşinden bekleme. Bebek küçükken hemen annesinin yanına gönderen pek çok erkek var çevremde. Uykusuzluk falan işlerine gelmiyor. Veya anneannenin evinde kalıyorlar ailecek bir süreliğine. Herşeye eyvallah diyor damat beyler. Yeterki bir işin ucundan tutmasınlar.
her erkek böyle degil. benim eşim cok yardım eder cocuklarına düşkündür

Hayırlı aksamlar arkadaş. 3 senelik evliyim 10 aylik bir kızım var, eşimin sorumsuz hallerinden fena halde sıkılmış durumdayim tuvalete girer 1 saat çıkmaz telefonu elinde olur sonra tableti alır eline çocugu beş dakika tut diye versem durmuyo bende der birbirimize gireriz. Birde çok daginik ev işleri çocuğun huysuz halleri derken iyice sinirlerim yipraniyor ve eşimden soğuduğumu hissediyorum iyi davranmak gelmiyor içimden sizce bu durumu nasıl degistirebilirim.:KK43:

Kimi insan konuşmaktan anlamaz, yaşatacaksın ..
Çocuğuna hijyenik bir alan oluştur ve daha fazlasını yapma, sen de eşine ilgisiz kal söylenme bakalım tepkisini ne olacak ..

Hem çocuk isteyecek yaptıracak, hem de ilgilenmeyecek, o çocuğun yüzüne hasret bırakırım onu.

Hayırlı aksamlar arkadaş. 3 senelik evliyim 10 aylik bir kızım var, eşimin sorumsuz hallerinden fena halde sıkılmış durumdayim tuvalete girer 1 saat çıkmaz telefonu elinde olur sonra tableti alır eline çocugu beş dakika tut diye versem durmuyo bende der birbirimize gireriz. Birde çok daginik ev işleri çocuğun huysuz halleri derken iyice sinirlerim yipraniyor ve eşimden soğuduğumu hissediyorum iyi davranmak gelmiyor içimden sizce bu durumu nasıl degistirebilirim.:KK43:
değiştiremezsin boşarsan sırtındaki kamburdan kurtulursun

vala erkek milleti hemen hemen çoğu aynı. ben iş veriyorum (çamaşır asmak, yemeğe yardım, bulaşık makinesini boşaltmak, evi silmek veya süpürmek gibi) yapana kadar konuşuyorum, çocuğu bırakıyorum durmuyor derse işim bitene kadar bakacaksın mecbur diyorum oğlan bana gelmek istese bile bi oyunla babasına gönderiyorum.
tuvalet mevzusu bizde de aynı. kapıya vurup vurup taciz ediyorum hadi işim var ben de gircem elimi yıkicam vs vs..
ev işleri için de 2 haftada bir kadın alıyorum.
böyle böyle o da ev işlerine katkı sağlamaya alışıyor. 4 sene içinde baya eğittim :D
genel olarak iyi baba iyi koca ise bunlar için boşanılmaz.
boşan diyerek konu sahibine yardımcı fikirler sunmak yerine fiştekleyenleri ayrıca kınıyorum.

Mutlaka vardır böyle olmayanlarda. Ama anlatılanlarda bana çok tanıdık geldi.
herkes farklı işte ama benim eşim mesela en büyük yardımcım hakkını yıyemem:) allah herkese böyle eş nasip etsin. zor yoksa hayat müşterek herşeyi kadına yıkıp tabletı ele almakla cocuklarımız büyümüyor. allah konu sahıbının yardımcsısı olsun

Karşına alıp ciddi ciddi konuşarak gerekirse tehdit ederek

vala erkek milleti hemen hemen çoğu aynı. ben iş veriyorum (çamaşır asmak, yemeğe yardım, bulaşık makinesini boşaltmak, evi silmek veya süpürmek gibi) yapana kadar konuşuyorum, çocuğu bırakıyorum durmuyor derse işim bitene kadar bakacaksın mecbur diyorum oğlan bana gelmek istese bile bi oyunla babasına gönderiyorum.
tuvalet mevzusu bizde de aynı. kapıya vurup vurup taciz ediyorum hadi işim var ben de gircem elimi yıkicam vs vs..
ev işleri için de 2 haftada bir kadın alıyorum.
böyle böyle o da ev işlerine katkı sağlamaya alışıyor. 4 sene içinde baya eğittim :KK70:
genel olarak iyi baba iyi koca ise bunlar için boşanılmaz.
boşan diyerek konu sahibine yardımcı fikirler sunmak yerine fiştekleyenleri ayrıca kınıyorum.

Canim güzel yorumun için tesekkur ederim bende yardimci bir kadin düşünmeye başladım en azindan biraz sakinleşirim

Çocuğuna hijyenik bir alan oluştur ve daha fazlasını yapma, sen de eşine ilgisiz kal söylenme bakalım tepkisini ne olacak ..
Bende öyle yapamiyorum işte tam temizlik hastasiyim. Esimle konuştum her yolu denedim anlamasi icin tartistimda sesimide yükselttim sana da hak veriyorum demeye basladi bu seferde icraat yok

Ne kadar terbiyesizsiniz siz ya.
Hem fikir istiyorsunuz. Fikri beğenmeyip cirkinleşiyosunuzda.
Önce gidin bi kafanızı değiştirin. Belki sizde o tavrı davranışı hak ediyorsunuzdur kim bilir :KK14:

Şuan terbiyesizleşicem ve size hakaret edicem beyinsiz oldugunuza kanaat getirdim çünkü yapilan yorumlarin başından beri okuduysanız karşı taraf benim yaptigim yorumlari sonuna kadar haketti anlama özürlü olmayin

Şuan terbiyesizleşicem ve size hakaret edicem beyinsiz oldugunuza kanaat getirdim çünkü yapilan yorumlarin başından beri okuduysanız karşı taraf benim yaptigim yorumlari sonuna kadar haketti anlama özürlü olmayin
Bu cevabı yazmak için çok düşündünüz sanırım. Yazık size.
Neyse muhatab olupda seviyenizi yoklamamak gerek.
Beyin ve özürlülük konusu sizinle tartışılmaz :süslü:

Back
X