Eşimden sogudum ne yapmalıyım

ece ulusoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
667
392
73
34
Eşimden çok soğudum hiç bir şey oturup konusamıyoruz sürekli oyun oynuyor bebegimizi bile el gibi seviyor. Biraz bebekle ilgilen diyince beni yönetme diyor hiç sohbet edemiyoruz başkalarına gelince saatlerce sohbet ediyor beni sürekli birilerine kötülüyor dedikodumu yapıyor hiç bir sırrımi anlatamıyorum herkese herseyi söylüyor en özelimizi bile bebek olmasa boşanacağım ama kızım üvey baba yüzü görsün istemiyorum ne yapsam nasıl bi çözüm yolu bulsam bilemedim

Allah size sabır ,bebeğinize uzun ve sağlıklı bir ömür , eşinize de akıl fikir biraz da merhamet versin ne diyeyim .

Zaten babalık yapmıyormuş okuduğum kadarı ile, üveyden pek farkı yok...
İnsan özelini hele de bir erkek, nasıl bir başkasına anlatabilir

Katılıyorum, babalık yaptığı zaten yok. Çocuk dibinde olup sevmeyen bir baba ile büyüyeceğine uzakta olup sevmeyen bir baba durumuyla büyüsün.
Ömür kısa, hayat 1 kere; mutsuzlukla geçirilmeyecek kadar kıymetli.

Allah size sabır ,bebeğinize uzun ve sağlıklı bir ömür , eşinize de akıl fikir biraz da merhamet versin ne diyeyim .
A
Hiç sorma insanı delirtecek düzeye getiriyor insan eşine de güvenemecekse kime güvenecek

Orası öyle ama bi kızı olunca insanın üvey babayla büyütmek istemiyorsun sorun orda bir de beterin beteri vardır derlerya ya daha kötü biri çıkarsa karşıma bu devirde kadın olmak zor

Yakın bir arkadasımın eşide sizinki gibiydi. Onlar sonunda ayrılmayı seçti, çünkü eşi yatak odası sırlarını erkek arkadas grubunda anlatıyormuş. Böyle biriyle yasamak yada yasamaya calısmak zor olmalı ama kendisini düzeltmesi için ona bir zaman verin. Sonrası sizin kararınız.

Orası öyle ama bi kızı olunca insanın üvey babayla büyütmek istemiyorsun sorun orda bir de beterin beteri vardır derlerya ya daha kötü biri çıkarsa karşıma bu devirde kadın olmak zor

Mecburmusun yeniden evlenmeye???

Ne bilim lafinin 2 de 1ri üvey baba

Yeni kanun cikdida benimmi haberim yok??

Hanimmmm 21. Yüzyila girdik. Millet aya cikdi...hatta Marsa gitdiler. Sen hala üvey Baba derdindesin.

Bu devirde kadin olmak zor demişsin.

Aslinda bu devirden rahat hicbir devir olmadi.... kadinlar artik atomu parcaliyor uluslararasi şirketin CEO'su oluyor...

Sen hala bu devirde kadin olmak zor diyorsun.

Sirtinda bebekle su akmayan yol olmayan elektirik gelmemiş yerde oturup kömürmü taşiyorsun???????????

Yanlış düşünüyorsunuz, mutsuz bir evde büyüyen çocuklar zaten mutsuz oluyor, aynı zamanda psikolojik rahatsızlıkları da oluyor. Bundan daha beter günler yaşayacaksınız.

Sizde ne çok yüklenmişsiniz kadına sayısız ünlem ve soru işaretleri eşliğinde. Evet bu dönemde de önceki dönemlerde de kadın olmak zor. Zor olan sırtında kömür su taşımak değildir. Bu dönemin neresi rahat Allah aşkına? Kadın cinayetleri, sırf şort mini giydi diye yol ortasında uğradığı şiddet taciz mi rahatlık?

eşinizden ayrılırsanız hemen evlenecek misiniz? biri size baksın diye mi evleniyor sunuz? bence başınızda erkek olmadan ayakta kalmanın yollarını arayın ve boşanın..hadi sizi geçtim bebeğini sevmeyen adamdan baba mı olur? oturup ciddi ciddi bunun böyle yürümeyeceğini anlatın dinlemiyor mu bir aile meclisinde anlatın (etrafınızda insanlar olunca dinlemek zorunda kalacaktır) nasıl olsa eşiniz sırlarınızı başkalarını anlatıyormuş gizliniz saklınız kalmıyor

bir erkek sevmese bile hayatındaki kadının özelini başkasına nasıl anlatır, aklım almıyor. ne kanlı bıçaklı eşler gördüm silah dayayan eş gördüm, yine de özelini anlatmaz erkek. işin içinden çıkamıyorsanız terapiste gitmelisiniz veya konuşmak gerekir acilen.

Mecburmusun yeniden evlenmeye???

Ne bilim lafinin 2 de 1ri üvey baba

Yeni kanun cikdida benimmi haberim yok??

Hanimmmm 21. Yüzyila girdik. Millet aya cikdi...hatta Marsa gitdiler. Sen hala üvey Baba derdindesin.

kız çocuğu olduğu için üvey baba potansiyelini düşünüyor ilerisi için, neden bu kadar yüklendin?

Benim kuzenim ayrıldı. 2 kızı var üstelik. Minnak bi ev buldu. Kızlarını okutuyor. Devlet de yardım ediyor. Ama hiç ikinci koca diyip durmadı. Önce çocuklarım dedi. Yapan yapıyor kardeş.

zaten evde babanın varlığı yokluğu belli değil çocuğunuzun çok da etkileneceğini sanmıyorum.kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecekmisiniz ?

Kadıncağız belliki zor bir dönem geçiriyor belki işi yok belki sahip çıkacak bir ailesi yok ve bilmediğimiz bir sürü şey vardır günde bilmem kaç tane kadın cinayeti işleniyor bu ülkede Allah aşkına biraz daha ılımlı ve yardımcı olacak yorumlar yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…