Merhaba hanimlar. Benim gercekten buyuk bi derdim var bunca zaman evliligimi bitirmemek icin cok direndim cok kirildim ama sanirim artik esimden sogudum icimde bi baglilik var sadece ne oldugunu bilmiyorum onu istemiyorum iki haftadir gormuyorum isi dolayisiyla bende ailemdeyim ama ne onu ne evimi hic ozlemedim kendime zaman tanidim hislerimi daha iyi anlayabilmek icin ama bu sure zarfinda esim cocuk diye tutturuyo bi anlik kararla bosanmak istemiyorum biraz daha dusunmek istiyorum kendim icin ayrildigimda uzulmemek icin sizce ne yapmaliyim nasil davranmaliyim?
Soranlar icin soguma sebebim esimin ailesi beni istemedi esim en ufak olumsuzlukta onlari yanina aldi benden vazgecti sonra ozurler diledi bi digeri cok kaba her kavgada hakaretler eder kalbimi kirar ben bunlari unutamiyorum sanirim bu yuzden sogudum
Soranlar icin soguma sebebim esimin ailesi beni istemedi esim en ufak olumsuzlukta onlari yanina aldi benden vazgecti sonra ozurler diledi bi digeri cok kaba her kavgada hakaretler eder kalbimi kirar ben bunlari unutamiyorum sanirim bu yuzden sogudum