- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
İnşallah düzelir zamanla, teşekkür ederim..Ya zaman zaman soğuyoruz ısınıyoruz falan filan. Mükemmel yürümüyor malesef. Arada git sende madem evliliğin icin. Pes ettim kaybettim falan diye düşünme bence savaşta değiliz. Yoluna girer herşey
Yıllarca anlattım iyi anlattım hakaretle anlattım anlamadı. Zamanla beni tanıdı ailesini zaten tanıyordu şimdi duruldu. Olan yillarimiza oldu anladı. Oğut vermek değil amacım ama zaman gerçekten. Çünkü onlar icin onları büyüten yetiştiren onları düşünen tek şey anneleri kardeşleri. Zamanla anlıyorlar ama bekle.Kelin ilacı olsa başına sürer canım bende aynı durumdayım. Evlendiğim gündem beri kocama gerçekleri anlatamadım. Hep savunmaya geçti. Şikayet ettim olmadı güzel güzel konuştum olmadı. İftiralar attılar ispatladım ben kötü oldum. Ailesini ilk günümüzden beri savundu. Öyle bir aile düşün ki asla suçlu olmazlar. Lügatlarında özür kelimesi yok. Kendileri kraliyetten herkes onlara el pençe divan durmalı. Kısacası ailesinden zaten tiksindim de bu süreçte kocama olan sevgimin de bittiğini gördüm. Ki çok uzun seneler sevgili kaldık biz deli divane aşıktım. Suan bir yere gitsem kalsam kocam olduğu aklıma gelmiyor bile özlemiyorum ve sevgimin bittigini düşünüyorum. Böyle olmasını ben istemedim kocam bu hale getirdi. Bende bilmiyorum ne yapılır ne olmalı.
Öyle, biz de iyi de söylesek kötü de söylesek hemen savunma.. Bir örnek vereyim. Eşimin kendisinden küçük kardeşi çok saygısız davrandı bir keresinde ve gerçekten benim zoruma gitti. Eşime kardeşin böyle deyince ağırıma gitti dedim, o da cevaben 'seni ilgilendirmez, o benim kardeşim ' dedi...Yıllarca anlattım iyi anlattım hakaretle anlattım anlamadı. Zamanla beni tanıdı ailesini zaten tanıyordu şimdi duruldu. Olan yillarimiza oldu anladı. Oğut vermek değil amacım ama zaman gerçekten. Çünkü onlar icin onları büyüten yetiştiren onları düşünen tek şey anneleri kardeşleri. Zamanla anlıyorlar ama bekle.
Yıllarca anlattım iyi anlattım hakaretle anlattım anlamadı. Zamanla beni tanıdı ailesini zaten tanıyordu şimdi duruldu. Olan yillarimiza oldu anladı. Oğut vermek değil amacım ama zaman gerçekten. Çünkü onlar icin onları büyüten yetiştiren onları düşünen tek şey anneleri kardeşleri. Zamanla anlıyorlar ama bekle.
Öyle yapacağım. Aslında ben keskin çizgileri olan sert biri değilim. Fakat onlar beni öyle soğuttular ki. Şimdi gitsem nasıl davranacağımı hiç bilmiyorumHerkes bayıldıgından gitmiyor ki. Mecbur görmezden geliyoruz çogu şeyi. Eşinize onun hatrı için çok seyrekte olsa görüşeceğinizi söyleyin. Öyle de yapın. Ben ayda 2 veya 3 defa görüşürüm. Tavrım nettir mesela. Kimsede neden böyle yapıyosun diyemez çünkü herkes biliyor neyin ne oldugunu. Ama görüşmemezlik yapamam. Eşimin arada kalmasını istemem. Sizde biraz yumuşayın bence. Böyle olmaz.
Aranızda ne geçti bilmiyorum tabi ama yüz göz olmayın. Ne sert ne yumuşak. Hep bi çizgi oldugunu hissettirmek lazım.Öyle yapacağım. Aslında ben keskin çizgileri olan sert biri değilim. Fakat onlar beni öyle soğuttular ki. Şimdi gitsem nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim. Aslında bana hak verip vermemesini de önemsemiyorum. Evin içinde öyle bir suratsızlaşıyor ki bazen camı açıp çığlık atasım geliyor, öyle sıkılıyor içim. O hissi bana yaşatmaması için gideceğim.Eşinize zaten ailesi ile kendi huzurunuruzu düşündüğünüz için görüşeceğinizi söylemişsiniz.Bundan sonrasını bırakın o düşünsün.Size ne yaptılar bilemem ama,tekrarı olursa o da belki size hak verir umarım.
Zamanla o çizgiyi oturtacağım inşallah haklısınız. Çok teşekkür ederim.Aranızda ne geçti bilmiyorum tabi ama yüz göz olmayın. Ne sert ne yumuşak. Hep bi çizgi oldugunu hissettirmek lazım.
Yanlış yapmışsın tolerans gosterdigin sürece kendine saygını kaybedeceksin ve onlara nefretin artacak eşin konuşmazsa konuşmasın senin ailen benim.psikolojimden önemli değil de.Ayni kavgaları vermiş ve en sonunda hepsinden nefret eden boşanmak isteyen ama bir türlü kurtulamayan bir insan olarak söylüyorum eşim anladı sonunda tamm görüşme dedi ama ne fayda hepsinden soğudum evliligim bitti resmen bu evde gecirdigim her dakika işkenceEşimin ailesiyle yaklaşık 2 aydır görüşmüyorum. Çok kırgınlıklarım oldu, detaya inmeyeceğim. Fakat tolerans gösteremedim, idare edemedim. Eşime ilk zamanlardan itibaren güzel bir dille anlatmaya çalıştım. Şikayet olarak değil. Sen bana bir akıl ver, böyle bir durum var nasıl davranayım şeklinde. Ama ağzımı açtığım an bana düşman kesildi ve onları savunmaya geçti. Asla empati yapmaz eşim. Hep onlar haklıdır. Ben alıngan ve kırılganımdır ona göre. 2 aydır da konuşmuyorum ama eşim bana her an ı zehir ediyor. Konuşmuyor, konuşursa iğneliyor, soğuk davranıyor. Bugün ona, tamam ailene gideceğim, kendi aile huzurum için sık olmamak kaydıyla giderim dedim. Çok yoruldum zira kızlar. Pes etmek huyum değil ama eşimle bu yönde bir savaş içinde olmak beni yoruyor ve ondan soğutuyor. Ailesi kötü niyetli insanlar. Bir sözle gönlümü alabilirlerdi. Fakat tenezzül dahi etmediler. Eşime giderim dedim. Eşim cevap vermedi. Eşime ve ailesine karşı şuanda çok hissiz hissediyorum. Onlara karşı öyle soğuğum ki.. Nefret değil fakat sanırım eşime olan sevgim git gide azalıyor. Sizden ne istediğimi de bilmiyorum. Lütfen bana objektif birşeyler söyleyin. Daha pozitif hissetmeye ihtiyacım var.. Teşekkür ediyorum şimdiden hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?