Eşimden Soğudum:(

erkek karısından ilgi bekliyorsa biraz da kendi ilgi şefkat gösterecek o sana çirkinsin kilolusun dedikten sonra tabiki sende ona güzel söz söyleyemezsin:19:eşine saygının ilginin karşılıklı olduğunu tek tarafla olmayacağını söyle.birde kaynana ile yaşıyorsun sorunlar sıkıntılar bitmiyordur eşinden soğuman şu şartlarda çok normal.evini ayırmaya çalış birde öyle dene baktın eşin düzelmiyor çocıuk yokken yol ver gitsin canım:31:

bu dediklerin evet doğru ama bazı durumlar için

huzurlu mutlu bi evliliğin vardır bi ara kötü dönemden geçersin evet çabalarsın evliliğini kurtarmak için ama bunlarında sınırları vardır tabi (aldatma,şiddet gibi)

ama konu sahibi 4 yıllık ilişkilerinde de mutsuzmuş o zaman da eşi kırıcı umursamazmış

sence bi evlilik tek taraflı çabayla yürür mü

bi insan karısına çirkinsin kilolusun der mi bi tek güzel laf söylemez mi

evlilik bi odaya sıkışık kalıp kocam düzelir inşallah demek değil ki

ne için çabalayacak kayınvalide sorunu var eş sorunu var ev sorunu var

nickinden bile belli mutluaşkyoktur evet vardır ama sen yanlış kişide çabalarsan o mutlu aşkı da yaşayamazsın

Bir ilişki yürümüyorsa yürümüyordur.

Kimine göre aldatma, kimine göre ilgisizlik/sorumsuzluk, kimine göre de şiddet boşanma sebebidir.

Bir insan bu kararı çok zor veriri zaten, özellikle de seven insan.

Ancak ben de şunu anlayamıyorum, kadındır ezilsin, sineye çeksin, eşi tarafından ötelensin her gün hakaret yesin ve bu evlilik sürdürülsün.

Eger bunlara ragmen devam eden insan sadece boşanmayı ertelemiş olur.
Er ya da geç gerçekleşir.

Bunlar iki eş arasında olan şeylerdir...

Siz çok büyük zorlukları aşmış olabilirsiniz ve evliliğinize devam etmiş olabilirsiniz
ancak herkesten de bunu bekleyemezsiniz.

Tabikide olmuyorsa olmuyordur bazen ayrilik karari her iki taraf icin en hayirlisi oluyor.

Elbetteki belki birgun duzelir umuduyla bir omur tuketilmez!!!

Benim tepkim ne konu sahibeneydi nede ayrilmak istiyen kisiler sadece yorumlari okurken o kadar cok insan su cumleyi kurmus ki "cocugun yoksa ayril gitsin".

Ne oluyor dedim kendi kendime "ayril gitsin" yazmak o kadar kolay ki birazcik moral verseler birazcik olumlu tarafini gosterseler zaten konu sahibi kendini kotu hissediyor atese korukle gitmenin manasi var mi?

Ayril gitsin demeyi herkez becerir iki cumle yazacaksin madem dua et hic degilse!!! ALLAH hakkinda hayirlisini versin dese olecekler mi bilmiyorum ki!

Olmayinca olmuyor tabiki yipranmanin manasi yok elbette.

hayatım eğer bu soğumalar tartışmalar yoksa kork evliliğinden,şimdi senin yapacağın ne biliyor musun,evde eşinle yalnız kaldığınız anları ona şölenmiş gibi yaşat,kaynanan 10 dk komşuya mı gitti,git cilve yap,masaj yap,dizine yatır okşa vs,bir ses duyunca çok çok tedirgin olmuş gibi yap ve o korkuyu ona fazlaca yaşat,yani kocanı ayrı eve özendir,söylersen inat edebilir,sen yaşat,içinden gelmeyecek biliyorum ama içinden gelmeden de olsa yap,böyle böyle sen de ısınırsın,kabullenme soğumayı,özellikle çok büyük sevgilerde yaşanır bu,azcık soğusan o büyük sevgiye yakıştıramazsın,gözünde büyür de büyür...kaynanan tuvalete mi gitti aceleyle koş kocanı öp gıdıkla şaka yap vs,onu o iki dk da eğlendir ve geldiğini görünce uzaklaş,zamanla o hep annesinin uzaklaşmasını bekleyecek bu mutlu anlar için,sonra yetmeyecek ve ayrı eevvvv:))

bende aynı durumdayım canım bir hafta on gündür yaklaşık.bi kavgamız olsu ondan sonra daha doğrusu.gerçi daha iki yıllık evliyim ama bi çok şey yaşadım.bnde senin gibi çok çok zor şartlarda evlendim.ama bazen değmediğini düşünüyorum.gözlerimi açtığımda kendi odamda olmayı diliyorum hep.eşim de güzel bişey çok nadir söyler.güzel bi hareketimi güzelliğini övmez ama kötü bişey yapsam hemen sert bi dille söyler.akşamları hep bilgisayarda ya da muhabbet kuşuyla ilgilenir.sonra da yatar.bense bütün gün evdeyim akşam olcak diye beklerim ama akşamda böyle işte.açıkçası çok takmazdım ama şu so zamanlarda ciddiye alır oldum.evlilik böyle bişeymiş eşime göre ama gerçekten böyle bişymiydi.benim de ruhumun okşanmasına övülmeye ilgiye hakkım yokmuydu.çok zor şartlarda babamı karşıma alarak evlendim bende onun da ağırlığı var üstümde belki öyle olmasa bu kadar çekmezdim bende.ya da çekmicem bilemiyorum.

evliliğimizin ilk başlarında okadar çok tartışıyorduk ki şiddet,hakaret her türlüsünü yaşadım..Şimdi düzeldi bana karşı farklı davranıyor ama bende ona verecek duygusal anlamda hiçbişey kalmadı..
Eşim şimdi de benden sürekli sevgi ilgi bekliyor güzel sözler bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor kızlar napıcam bilmiyorum inşallah düzelir:(

Eşiniz sizden bunları beklemesin, o da sizde uzaklaşsın birden sizin soğukluğunuzda gider, ilgi isteyen taraf haline gelirsiniz..
Bu çarkın böyle dönmesini istemiyorsanız ayrılık istemiyorsanız ve ayrılmıyorsanız kendinizi toparlamanız lazım.

Belki giden aşk değildir, yorgunsunuzdur. Kendinizi tedavi etmek sizin elinizde madem eşinizde ilgili.

Eşim şuan bazı işleri nedeniyle şehir dışında..Anlıycanız zaten ayrıyız şu anda birbirimizi görmyoruz..Ama buna rağmen aramızdaki uçurum dahada artıyor.Eşime içimden en ufak birşey yapmak bile gelmiyor okadar yorgunum ki hatta aramasından bile sıkılıyorum aramasın ve gelmesin istiyorum çoğu zaman..:( Bu durum beni çok üzüyor o kadar çok severdimki onun için o kadar çok mücadele verdim ki..
Üstüne üstlük hemen her konuşmamızda diyete başladınmı ne zaman kilo verceksin falan diye soruyor kendimi acil obez vakalar gibi hissetmemi sağlıyor buyzden belkide konuşmak istemiyorum eşimle..Boyum 165 kilom 57..Bide yemezsem halsiz hissediyorum şekerim düşüyor.Bu durumda bile beni beğenmiyor ilerde çoluk çocuk olunca iyice beni beğenmez heralde..:(

Hiçbişey gelmiyo içimden ona karşı:(

Son düzenleme:
Boşanmak çare gibi görünmüyor kendimi boşanmış hayal ediyorum ve daha mutlu olamayacağımı hissediyorum..Ben elimdekini kurtarmak istiyorum..Ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum..İçi geçmiş yaşlı bir kadın gibiyim oysaki 26 yaşındayım:( İçimdeki tüm duygular öldü inanın gözümün önünde kötü bi olay yaşansa hiçbirşey hissetmeyecek durumdayım hislerim öldü neoldu bana bilmiyorum taş oldu kalbim sadece eşime değil herkese herşeye..:(

Back
X