Konu sahibesi ne yaptın****?
Var mı bir gelişme olayda...?
Konu büyük bir tartışmaya dönüşmüş, böyle bişeye sebep olduğum için üzüldüm şimdi..
Şu an boşanmayı düşünmek için elimde somut bişey yok..aslında eşimin düzgün ahlaklı biri olduğundan eminim ve böyle şeyler yapmayacağını düşünüyorum.. Bazen suçu biraz kendimde de arıyorum, fazla şüphelenerek sürekli kurcalayarak bunaltıyorum gibi geliyor.. Ama bazı arkadaşların dediği gibi asla yapmaz da diyemiyorum.. Malesef bir karar vermemi sağlayacak bir delil yok elimde..
Ama gün gelir gerçekten fiilen bişeyler karıştırdığını anlarsam susup oturacağımı da sanmıyorum.
Casus program demişsiniz, becerebilirsem bunu yapmayı düşünüyorum..bilgisayardan da çok detaylı anlamam, progrm yüklemekten falan ama, yapabilirsem deniycem..Ama o bunu yapığımı da anlarsa iyice deliye döner, gizli bir program mı bu?
Bu nedir ya kaçıncı konu bilinmez ,kesin bişey saklıyor belli bu erkekler adam olmuyor maalesef ya yasaları caydırıcı yapacaksın bak bakalım bir daha aldatıyorlar mı ,kadın uyku uyumuyor bebek bakıcam diye ömrünü veriyor adamda töbe yarabbim valla yok böyle bir dünya ne islamda ne başka yerde biz kadınlar bişeyleri yanlış yapıyoruz ...
Yok arkadaşım, konuyu kapattım..eşim de ben de şimdilik bu olayı unuttuk..ben daha çok unutmuş gibi yaparak yine de takip ediyorum.. Ama eşimin herhangi bi açığını yakalamış değilim, genelde evle iş arasında adam, çok da yoruluyor yeni iş kurduğu için..
Galiba ben de biraz fazla paranoyaklık yapıyorum bazen, bunaltıyorum..o yüzden üstüne gitmiyorum ama takibi de elden bırakmıyorum...
konu zaten eski yaa
hortlamış
Bu konu eski bir konu kedine isterse yeni konu aç orda yorum yapalimmerhaba arkadaslar yaklaşık 3 yıldır evlıyım. çocugumuz yok. eşimden şu sekılde şuphelenıyorum. 3-4 kez oldu bu durum. vücudunda çizikler görüyorum göğüs etrafında boynunda sırtında vs. sordugumda bi seyler soyleyıp gecıstırıyor. nasıl rahatlatabılırım kendımı. ne yapmalıyım. çalısırken olacak sey degıl o ama calısınca olmustur dıyor. tırnak ızlerı gıbı çizikler. kendısının yapabılecegı yerlerde degıl
ödüllendırır gıbı cocuk yapmayacaksın kural bu ben oyle yapıyorum..Bu nedir ya kaçıncı konu bilinmez ,kesin bişey saklıyor belli bu erkekler adam olmuyor maalesef ya yasaları caydırıcı yapacaksın bak bakalım bir daha aldatıyorlar mı ,kadın uyku uyumuyor bebek bakıcam diye ömrünü veriyor adamda töbe yarabbim valla yok böyle bir dünya ne islamda ne başka yerde biz kadınlar bişeyleri yanlış yapıyoruz ...
nereden acacgım bılmıyorum pek burayıBu konu eski bir konu kedine isterse yeni konu aç orda yorum yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?