eşimden tiksiniyorum :(

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
herkes ne büyük derdi var zanneder.ama bazen hayatta öyle dertler varki nefes bile alamaz hale geliyorsun. pişmanlıklar yılgınlıklar hayat zehir olur ölmek bu acıların yanında masum kalır :'( bu benim ikinci evliliğim kızlar.29 yaşındayım. kader kısmet derler ya ilk evliliğimden 7 yaşında bir oğlum var ilk evliliğimi isteyerek yapmamıştım. psikolojik sıkıntılarım nedeniyle ilk evliliğimi bitirdim.sorun bendeydi yani. her zaman kendimi suçlayıp vijdan azabı çektim. sonuç olarak eski eşim bana cocugumu birdaha göstermedi :(((( boşanmayı insan laylaylom zanneder ya oğlumu kaybedeceğim aklımın ucuna gelmemişti.bi kamu kurumunda memurum. tayinimi isteyip başka bir yerde acılarımla başbaşa ayakta durmaya çalışırken bir kısmetim çıktı tekrar evlendim.iki yıllık evliyim. en başta bir maske takmıştı sanki dünyanın en duygusal en şirin insanı gelmişti bana devlerin aşkı gibiydi aşkımız.evlendikten sonra ben oğlumun acıları yaşamaye çalışırken beni mezara gömmeye çalışan eşim hayatımı zehir etmeye devam ediyordu ...aşırı kıskançlıklar, yakıştırmalar,küfür , hakaret dayak ne ararsan vardı.beni iş yerimde arkadaşlarımdan kıskanır sokağa bile tek başıma çıkamaz hale getirdi beni.bin kere ayrılmanın eşine geldik masamın yanında daireden bir arkadaşımın oturdugunu görse dışarıdan pencereden bakıp kıyametin kopmasına sebep olacak halde düşünün bi :((((allahın bir kuluna selam atmaz oldum.erkek arkadaşlarımla konuşmam bile işim dışında ama bunlar ona hiç yetmedi hep fazlası hep fazlası.dışarı tek hiç çıkmam bana değil dünyaya güvenmeyen bir insan.bin defa ayrılmanın eşiğine geldik denilebilir.bana dayak atması gerekçesiyle karakola dahi sığınmışımdır.tam herşeyi kafamda bitirmiş ayrılıp kendime yeni bir hayat kurmayı kafama koymuştum ama oğlumun acısı buna hep engel oluyordusanki dünya başıma yıkılmış gibi toparlanamam diye ayrılıp yeni bir hayat kuramamak düşüncesi allahım bu nasıl acı yaşayan bilir.yeni çocukta göze alamıyordum hayatım böyle devam ederken çocukta düşünemezdim korunuyordum ama bir anlık ihmallikle hamile olduğumu öğrendim.bu kadar cok evlat acısıyla yanarken böyle bir insandan yeni bir çocuk :(eşim aşırı sinirli kıskanç ve merhametsizdi böyle bir insandan çocuk nasıl dogurudum.aldırmak bile geçti defalarca düşüncemden yastıktan başımı kaldıramaz hale gelmiştim bu acılar ve düşüncelerle aldırmak.ama masum bir bebege nasıl kıyardım ben annelik iç güdüleriyle dogmustum.bu düşünceler içindeyken bebeklerin ikiz olduğunu öğrendim ve tabi aldırmadım şimdi 10 haftalığım ama kızlar benim hayatım bitti inanki yaşayan ceset benden daha diridir.ben artık bu adamın kölesi oldum .ondanda tiksiniyrum mecburiyetten duruyorum artık.bu düşünceler beni mahvediyor. bu adamla yaşanmıyor ayrılsam çocuklarımı tekrar kayıp edermiyim.eşimi düzeltmek için hep sabrettim ama artık bittimmm.ben ne yapıcam ne olur bana yardım edin .aşırı kıskanç.sinirli merhametsiz bir insanla nasıl olacak:(((

çatlıycam ölücem sıkıntıdan

Ah be kardesim memursun adamdan gordgun bi siddet hakaret kiskanclik vs ile neden terkedip gitmedinki:(kendi ayaklarin ustunde bayaki dururdun:(ne denir ki.allah yardimcin olsun..

çaresizlik yaşamadığım kalmadı hayatta :(

göstermiyor adres telefon herşey değişmiş ;(

yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm ama... öncelikle devlet dairesinde çalışıyorum demişsiniz yani bir geliriniz işiniz var.2.eşiniz madem bu kadar vicdansız bu kadar kötü binlerce kez ayrılmanın eşine gelmek önemli değil.önemli olan ayrılabilmekti heleki hamile kalmadan.isteyerek hamile kalmamışsınız ama ortada 2 tane çocuk var.ben çocuğun için katlan düşüncesini savunan biri değilim.
tabiki bir anne önce evlatlarını düşünür ama babası başında olsun yuvamı yıkmayım gibi bir düşünce eşiniz düzelmezse eğer bu sefer devamlı bağırış kavga olan bir ortamda büyümeleri ne derece sağlıklı olur.neticede çocuklar önce evde anne babalarından eğitim alırlar.
2.evliliği bitirmek hiç kolay değil ama sizin önceki evliliğinizdende bir çocuğunuz var.önce o sonra karnınızdaki bebekler için ayakta sağlam kalın.çalışan parasını kazanan bir bayansınız.
o yüzden olmuyorsa olmuyordur..

İçimden çok şey yazmak geçti
hatta yazıp yazıp sildim
Rabbim senden önce doğmuş ve doğacak bebeklerine yardımcı olsun inşallah...

oğlunu görmek en büyük hakkın. mahkeme velayeti sana vermese bile haftada bir görme şansın var.bunu kullanmamışsın çok yazık. hamileyim diyorsun ayrıl git. dayaktan karakolada sığınmışsın bunların hepsini delil olarak göster. karnındaki çocuğun velayetinide adama vercek değiller ya.

kardeşlerim ben çocuğumun velayetini yaşadığım pskolojik bunalım neticesinde babasının bana böyle yapacağını bilmeden verdim ama alamıyorum şimdide milyon tane dertle uğraşıyorum onu hiç içimden atamadım evladımı yaşama sevincimi kaybettim hayattan nasibini almamış eşim beni hiç anlamadı :(

Çok zor bi durum ya tam konunun yarısını okurkn aklımdan sakın çocuk ypma bu adamdan yorumunu yazma duşuncesi geçiyrdu ama artık çok geç ikiz gebelik ve on haftalık olmş bile Allah yardmcın olsun ...

kardeşlerim ben çocuğumun velayetini yaşadığım pskolojik bunalım neticesinde babasının bana böyle yapacağını bilmeden verdim ama alamıyorum şimdide milyon tane dertle uğraşıyorum onu hiç içimden atamadım evladımı yaşama sevincimi kaybettim hayattan nasibini almamış eşim beni hiç anlamadı :KK43:
Yapacağınız şey çok basit.
Şuanki eşinizden boşanıp tekrar velayet davası açacaksınız.
Eşinizin size çocuğunuzu göstermediğini ıspatlayacaksınız.
Maddi olarak bir sıkıntınız yokken nasıl çocuğunuz için savaşmıyorsunuz anlamam mümkün değil...

diyecek bir şey bulamıyorum...
ilk olarak ilk evladınızı bulun görüşün kim bilir size karşı nasıl doldurdular yavrunuzu ...
ikincisi bu adamdan size koca çocuklarınızada baba olmaz...
benim eşimde çok kıskançtır...ama yavaş yavaş aşıyoruz her şeyi nereye kadar böyle gider..
ailenizden destek yokmu ? hiç anne babanızdn bahsetmemişsiniz?

Back
X