Eşimden tokat yedim

Alfadelta

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
23
4
1
29
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim yani 8 ay oldu ve severek evlendik. Büyük sıkıntılar atlattık evlenebilmek için. Eşimle hep sıkıntılarımız oldu ama bana olan ilgisi sevgisi davranışları beni bile ben bu kadar seviyo muyum? Diye düşündürüyodu. Çok sinirli bi insanım hele ki evlendikten sonra eşimim her hareketi bile bana batmaya başlamıştı. Bazen çekilmez hallere giriyorum. Eşimle inanılmaz kavgalar ediyoruz ve hafif değil ben saldırmaya başlıyorum oda beni tutuyo derken olaylar inanılmaz büyüyo ve onun beni tutması artık iteklemelere falan bile gidiyo çıldırınca malum olaylar yaşanıyo. Ağzımızdan çıkanları duymuyoruz. Beni sinirlendirmek için bi ton laf ediyo sinirlenince suçlu oluyorum. Neyse ki çok güzel günler geöiyoruz güzel bi sabaha uyandık derken saçma sapan şeylerden konu açıldı ve onun arkadaşı aradı derken benm arkadaşlarımdan daha kötü sürekli arıyo dedim falan savnmaya başladı bende içeri gittim oturdum sinirlendi. Kahvaltı hazırlarken gittin işte hep böyle yaparsın falan. İçeri geldi bağırdı baş çavuşun eşeğiyim takmıyosun sinirlendiryosun diye hiç cevap vermedim ve inanlmaz sinirlendi küfürler etti bende defol dedim ve içeri gidip niye bu kadar sinirlendin dedim abartıyosun alt tarafı içeri gittim konşmadm yani. Sonra bi baktım ki adam üstünü giymiş çıkıyo. Zaten tek hafta sonunuz ve derse gitmedim tüm gün evde olucaktık. Gidiyo musun dedim evet dedi kolundan tutup defol dedim derken yine bi arbade yaşandı beni kapıdan itekledi bende vurdum ve bana tokat attı kapıyı çekti gitti. Bana önceden vurduğunda çok üzülmüştü ama şuan bakıyorum ki pişman bile değil. Çok zoruma gitti. Benim hatalı olduğum yerler var ama ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo. Tamam yapmamam lazımda bazen durduk yere kolumu tutması inanılmaz tahrik ediyo beni. Pişman etmek istiyorum ama ben konşmadığımda oda konşmuyo .. Fikirlerinzi alabilir miyim?

Arkadaşlar iyi yada kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. Hatalı olan ben olduğum için tabiki aldım karşıma konuştum birbirimizden özür diledik barıştık depresyondan çıkabilirim artık:halay:

Son düzenleme:
Allah akil fikir versin
güzel güzel yaşamak varken
niye hayatı zehir ediyorsunuz birbirinize
nasıl ders verilir ki
zaten ikinizde karşılıklı bayagi alcalmissiniz iliskiniz lacka olmuş
korkunç
inşallah çocuk yoktur

ya ben eşine de hak verdim
empati yaptım. karşındaki konuşmak yerine saldırıyor.
nabıcak ki güzel güzel konuşsa nolcak.
öfkesini kontrol edemeyen birine nababilirsin ki.
iteklemek kakalamak köteklemek yerine öpüşseniz s.vişseniz olmaz mı ?

ee sen vururken adamın eli armut mu toplasın.. bir sabretmiş iki sabretmiş sizde maşallah elini alıştırmak için herşeyi yapmışsınız.
ben bu savunma dayaklarına hak veriyorum kusura bakmayın.. biri bana vurup vurup dursa bende yapıştırırım tokadı..
şiddetiniz şiddeti doğurmuş siz sanki pişman olup bir daha yapmama kendini kontrol etme yoluna gitmişsiniz de adama pişman bile olmadı diyorsunuz..

konuşmak süküt ise susmak altındır diye bir laf var
bu yöntem herşeyi çözer. yapabilirsen.

Damarıma basınca film kopuyo işte ne kadar kötü bişey aslnda yaptığım ama inşallah başarırım

Sen de adama saldırmışsın şimdi , eşim bana tokat attı değil konu başlığı ben eşime saldırdım eşim de bana tokat attı olmalı. Adamın yapması gereken doğru hareket evden çıkıp gidip boşanma davası açmak olmalıymış, güçleriniz eşit değil sonuçta box maçı da değil sen ona vurdun o da sana vursun olay bitsin denemez. Şiddete evet tabiki karşıyım ama 4 yaşındaki yeğenimi bile birisi sana zarar vermeye çalışırsa önce öğretmenine söyle sonra tekrar yaparsa sen de ona vur ki canının acıdığını anlasın diye tembih ederken bu olayda tek suçlu eşin diyemem.

Öfken için yardım al, zararlı sen çıkarsın. Senin gücün 1 se adamın gücü 10. Allah göstermesin daha kötü şeyler yaşanabilir, yada boşanın zaten bu kadar saçma bir konuda işler bu noktaya geldiyse daha ciddi problemlerde ne olur bilmem

ya ben eşine de hak verdim
empati yaptım. karşındaki konuşmak yerine saldırıyor.
nabıcak ki güzel güzel konuşsa nolcak.
öfkesini kontrol edemeyen birine nababilirsin ki.
iteklemek kakalamak köteklemek yerine öpüşseniz s.vişseniz olmaz mı ?

Hakklısıın :)) ama oda benim gibi ben yine konşmaya çalışıyorum da adamda bi çaba yok anca tahrik ediyo sinirlenince ooo ben suçluyum :)

Merhaba arkadaşlar yeni evliyim yani 8 ay oldu ve severek evlendik. Büyük sıkıntılar atlattık evlenebilmek için. Eşimle hep sıkıntılarımız oldu ama bana olan ilgisi sevgisi davranışları beni bile ben bu kadar seviyo muyum? Diye düşündürüyodu. Çok sinirli bi insanım hele ki evlendikten sonra eşimim her hareketi bile bana batmaya başlamıştı. Bazen çekilmez hallere giriyorum. Eşimle inanılmaz kavgalar ediyoruz ve hafif değil ben saldırmaya başlıyorum oda beni tutuyo derken olaylar inanılmaz büyüyo ve onun beni tutması artık iteklemelere falan bile gidiyo çıldırınca malum olaylar yaşanıyo. Ağzımızdan çıkanları duymuyoruz. Beni sinirlendirmek için bi ton laf ediyo sinirlenince suçlu oluyorum. Neyse ki çok güzel günler geöiyoruz güzel bi sabaha uyandık derken saçma sapan şeylerden konu açıldı ve onun arkadaşı aradı derken benm arkadaşlarımdan daha kötü sürekli arıyo dedim falan savnmaya başladı bende içeri gittim oturdum sinirlendi. Kahvaltı hazırlarken gittin işte hep böyle yaparsın falan. İçeri geldi bağırdı baş çavuşun eşeğiyim takmıyosun sinirlendiryosun diye hiç cevap vermedim ve inanlmaz sinirlendi küfürler etti bende defol dedim ve içeri gidip niye bu kadar sinirlendin dedim abartıyosun alt tarafı içeri gittim konşmadm yani. Sonra bi baktım ki adam üstünü giymiş çıkıyo. Zaten tek hafta sonunuz ve derse gitmedim tüm gün evde olucaktık. Gidiyo musun dedim evet dedi kolundan tutup defol dedim derken yine bi arbade yaşandı beni kapıdan itekledi bende vurdum ve bana tokat attı kapıyı çekti gitti. Bana önceden vurduğunda çok üzülmüştü ama şuan bakıyorum ki pişman bile değil. Çok zoruma gitti. Benim hatalı olduğum yerler var ama ben ona saldırıyorum diye artık oda bana saldırıyo. Tamam yapmamam lazımda bazen durduk yere kolumu tutması inanılmaz tahrik ediyo beni. Pişman etmek istiyorum ama ben konşmadığımda oda konşmuyo .. Fikirlerinzi alabilir miyim?

Ne kadar da adrenalinli bir ilişki

Devam edin, evliliğinizi biraz daha laçkalaştırın. Biraz daha saygınızı yitirin. Sonra da sinir hastası olun, boşanın.

Ya da psikolojik destek alın.

Birbirinize saygınız yok ne yazık ki. Kusura bakma ama öyle kedi köpek gibi didişerek geçmez hayat. Çocuğunuz yok sanırım ya ilerde olursa böyle birbirini döven ana babanın içinde ne olur hali. İkinizde hatalısınız hem de çok

İyiymiş. ben saldırırım ama o bana hem de bana nasıl saldırır düşünceniz hiç hoş değil.Siz insansınız ve saygı sevgi istiyorsunuz ya karşınızdaki? Onun da bunları beklemeye hakkı yok mu?

Haklısın

Back
X