• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden yeni bosandim hamileyim..

mahkemesine gore olabilir belki. arkadasim dilekçe verdigi gun bosanmisti. hatta cok sasirmisti. uzun zamandir boşanmayı istemesine ragmen bu kadar hizli bosanmak zoruna gitmişti ama geri adim da atamadi. eve donup esyalarini toplayıp memleketine dondu. o dilekce verdikten sonra biraz daha zamani olur zannediyordu. 1-2 hafta surecegini zannediyordu. anlasmali oldugu icin hemen bosanmisti
Anlaşmalı da boşanmak kolaymış onu duymuştum.
Ama ben istanbulda yasıyorum belki küçük şehlrlerde aynı gün dilekçe verilir verilmez boşanmada olabiliyor demek ki
Hayırlısı olsun herkes için ne diyelim

inat degilde esim benden sogudugunu ve artik evli kalmak istemedigini soyledigi icin bnde kabul.ettim ite kaka bir evlilihn yurumeyecegini dusjndm kavga yada tartsma olmadi.. aramzda hicbirsey gecmedi ama 3 kere daha ayni duruma geldk bnde artik istemedm
Anladım bir neden yoktu diyince o yüzden öyle söyledim.
Bebek için de durumu netlesince babasına bildirin Ege aldırmayı vs düşünüyorsanız bu tek başınıza verebileceginiz bir karar değil
Allah yardımcınız olsun

ben olsam gebeliğim netleşince eşimle bi görüşürdüm sonuçta ikinizin bebeği belki bi süre ayrı kalmak iyi gelir duygulara bilemedim.

Hayretler icerisindeyim! sürekli neden madem boşanacaktınız niye seviştiniz diyenler,siz de tartışıp eslerinizle ayni yataga girmiyormusunuz?Kadin diyorki bir anda oldu bosanma isi.Yani günlük yaşantılarına devam ederken tartışma esnasında eşi boşanmak istemiş ve hanfendide kabul etmiş ve boşanmışlar. yalvarıp kocacığım beni bırakma ne olur falan mi demesi gerekiyordu? Yarın hayatin bize neler getirecegini bilemeyiz degilmi? Yani bir kaç gün içinde olmuş herşey.

Dip not:Aynı gün içerisinde de anlaşmalı boşanılabiliyor.Durum tamamen adliyenin ve hakimin müsaitlik oranına bağlı.
Hanifendi sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.

Tup bebek surecleri cocuk olmaması baya yipratici zamanlar kendimde yaşadim biliyorum..herkes kaldiramaz acaba eşinizdebu durumlardan yipranmis sizden sogudugunu sanıyor olabilir mi ...hemen gidip ona durumu anlatin belki bu cocuk sizi bagliyacak tekrar..umarim saglikli bi gebeliktir...bu arada bende 6 tup den sonra kendiliginden hamile kaldim adetim 4 gun gectiginde degerim 240 dı

ya lutfen artik su sacmalkdan vazgecn bi zahmet msjlri okuyun ya gonderdm herseyi sizler cok biliyorsnz isim gucum yok buraya keyfmden kocmdan bosandm yazicam BAKIN TEKRAR DIYORUM AYNI GUNDE BILE BOSANILIYOR ANLADINIZMI EGER DURUSMA SALONU MUSAITSE AYNU GUNDE OLUYOR ANLASMALI BOSANMA YOGUNLUGA BAGLI

Ben avukatim. Izmir adliyesindeki yogunlugu az cok biliyorum. Davayi acmis olabilirsiniz ama hemen karara cikmasi imkansiz. Dilekceyi verdiginiz gibi durusma mi yapti hakim?

Anlaşmalı da boşanmak kolaymış onu duymuştum.
Ama ben istanbulda yasıyorum belki küçük şehlrlerde aynı gün dilekçe verilir verilmez boşanmada olabiliyor demek ki
Hayırlısı olsun herkes için ne diyelim

istanbulda bosandi. mahkemenin musait oldugu zamana denk gelmis olabilir. olmaz diye birsey yok yani onu demek istemistim. anlasmali bosanmalarda taraflar her konuda anlasmis oldugu icin sadece onaylamis oluyor mahkeme. dosya birikmesin diye hizlica hallediyor olabilirler. ben sasirmadim iki gunde bosanmasina.

Hayretler icerisindeyim! sürekli neden madem boşanacaktınız niye seviştiniz diyenler,siz de tartışıp eslerinizle ayni yataga girmiyormusunuz?Kadin diyorki bir anda oldu bosanma isi.Yani günlük yaşantılarına devam ederken tartışma esnasında eşi boşanmak istemiş ve hanfendide kabul etmiş ve boşanmışlar. yalvarıp kocacığım beni bırakma ne olur falan mi demesi gerekiyordu? Yarın hayatin bize neler getirecegini bilemeyiz degilmi? Yani bir kaç gün içinde olmuş herşey.

Dip not:Aynı gün içerisinde de anlaşmalı boşanılabiliyor.Durum tamamen adliyenin ve hakimin müsaitlik oranına bağlı.
Hanifendi sizinde hakkınızda hayırlısı olsun.

+455646566565
işte ben de buna şaşırıyorum..

kizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
Nası ya? Ayrılmadan bir gün önce aynı yatakta yatıyomuydunız? Eşiniz istedi ve ertesi gün alışverişe gider gibi gidip boşandınız mı? Bi de hamileyim yeni boşandım diye konu açmışsınız.niye? Biz ne yapalım? Bence eşinize sorun belki ister ve yarın evlenirsiniz! Çocuk oyuncağımı bu ayol!!

Ben avukatim. Izmir adliyesindeki yogunlugu az cok biliyorum. Davayi acmis olabilirsiniz ama hemen karara cikmasi imkansiz. Dilekceyi verdiginiz gibi durusma mi yapti hakim?
20190415_142945.webp

ben kendi arkadasimdan ornek verdim. istanbulda hatta yanılmıyorsam bakirkoy olmasi lazim. sabah verdigi dilekceyle iki saat sonra bosandi.

hukuk cok genis bir alan. avukat olmak illa her konuyu bilmek anlamina gelmiyor. kendim bir kinuda arastirmalarim neticesinde avukati yonlendirip bir konumu cozmustum. avukat kendi de sasirmisti bu isi nasil hallettik diye. tum interneti ve benzer sorunu yasayip cozenleri vs arastirip bulmustum. hukuksal kisimlari avukatim halletmisti.

Tüp bebek süreci sizi yıpratmış olabilir aranıza soğukluk girmiş ya da stresten tartışmalar çıkmış olabilir. Sevişmeniz rutinleşmiştir neden seviştiniz diyemem. Zaten aldatma kumar va olmamış sanırım monotonluktan anlaşmalı boşandınız. Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz nedenlerinizi tekrar gözden geçirirsiniz. Bir hafta takip edin kan değerlerinizi ve eşinizle paylaşın. Hayırlısı olsun:) Kardeşim de Ege’de bir büyükşehirde Pazartesi dilekçe verip Perşembe boşanmıştı.

Hangi adliye oldugunu ogrenebilir miyim? Caglayan veya kartal olmadigi kesin. Ben daha kucuk bir ilde avukatlik yapiyorum ve bu kadar kisa bir surede anlasmali bosanma karari almiyoruz.
Aslinda alinnamasi lazim. Dava tarihiyle ilk durusma tarihi arasinda 2-3 ay olmali cunku taraflar vazgecebiliyor, barisabiliyorkar o surecte ve asil olan taraflari bosamak degil evlilik birligin devamini saglamaktir.

Neden bu kadar şaşırmışlar bir türlü anlayamadım.

Yani eşim gelse bana durduk yere “soğudum, boşanmak istiyorum, dilekçe verelim” dese gider dilekçemi aynı gün veririm. Kadın kocasının böyle söyleyeceğini nasıl öngörebilirdi?

Tamamen adamın dengesizliği. Hamile kalmasına da gayet olağan çünkü ani bir kararla boşanmışlar.

istanbulda bosandi. mahkemenin musait oldugu zamana denk gelmis olabilir. olmaz diye birsey yok yani onu demek istemistim. anlasmali bosanmalarda taraflar her konuda anlasmis oldugu icin sadece onaylamis oluyor mahkeme. dosya birikmesin diye hizlica hallediyor olabilirler. ben sasirmadim iki gunde bosanmasina.
Hmm anladım. Ben ilk kez böyle bşy duyduğum için şaşırdım sadece.
Demek ki mahkeme müsaitmiş istanbul çok kalabalık oluyor ya genelde.

Nası ya? Ayrılmadan bir gün önce aynı yatakta yatıyomuydunız? Eşiniz istedi ve ertesi gün alışverişe gider gibi gidip boşandınız mı? Bi de hamileyim yeni boşandım diye konu açmışsınız.niye? Biz ne yapalım? Bence eşinize sorun belki ister ve yarın evlenirsiniz! Çocuk oyuncağımı bu ayol!!
size neyse neden cevap yaziyosunz okuyun gevin neyin ne oldugini bilmeden etmeden msj atmayin biraz mantkli dusunun sizler gbi kadnlrn olmasi ne kadr uzucu ilk once insani yargilamdan okuyun iyice

kizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Hakim boşanma için mühlet süresi vermedi mi
Bildiğim kadarıyla kadının hamile olup olmaması için 3 ay süre veriliyor

Back
X