- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
Hiç sorma . Sinir oldum . Hadi bilmeyenleri geçtim avukat olduğunu söyleyenler bile imkansız yazmışlar . Anlayışla karşılarım . Bilmeyebilirler karşılaşmamış olabilirler , yeni avukattır vs. Ama bu kesin konuşmak neden . Bir sürü şey söylücem de banlanmak istemiyorum. Kadına yardımcı olmak yerine niye seviştin , boşanmış olman imkansız . Kadının işi gücü yok çizelge hazırlayıp burya atacak .
Bilmediğimiz konuya bilmiyorum demeyi öğrenemedik maalesef, yaftalamak, insanların kalbini kırmak daha kolay geliyor. Benim de burada fake olarak düşündüğüm insanlar oluyor bazen, aleni trollük yapanları dışında kimsenin konusuna gidip de "Sen fakesin" yazdığım olmamıştır, gider konunun incelenmesini rica ederim. Ona göre yöneticiler işlem yapıyorlar ya da yapmıyorlar. Şimdi benim için bu konu bilmediğim bir konu, başta bana da tuhaf geldi. Ne yaptım, gittim araları okudum. Konu sahibinin e-devletten attığı görüntülere baktım, davanın açılma tarihi, sonuçlanması hepsi gözüküyor. Sizin mesajınızı gördüm sonra olabileceğini yazmışsınız. E demek ki olabiliyormuş, öğrenmiş oldum. Niye kocanla seviştin hııı yazanlara hiçbir şey demiyorum, yatak odası bu konuda en son sorgulanacak konu. Kimsenin haddine de düşmez sorgulamak, konu sahibinin ilişki dinamiği buradaki kimseyi ilgilendirmez.
Hakkınızda en hayırlısı olsun.