• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden yeni bosandim hamileyim..

Uzatmadan... daha önce kimyasal gebelik tecrübeleri olduğu için, tekrarlanacağını düşünmüş. Hatta önce hamileyim diyip sonra bebeği kaybettim demiş olmanın, eşi tarafından barışmak için yalan söylüyor tarzında kullanılacağını tahmin ediyor. Ben de gebelik sağlıklı devam etse de etmese de beklemeye gerek yok paylaşın dedim. Zaten bebek boşanma da olsa baba üzerine görüleceğinden, kürtaj gibi bir ihtimalde eş rızası da gerekebilir. Bu konuda bilgili değilim. Yazılanları okuduysanız bekleyin denilmiş.

Benim kanaatimce kesinlestigi anda hemen ese haber verilmeli. Esi ister inanir ister inanmaz, kendi bilir.

Hanımefendi 26.sayfaya geldik hala sizin yazdıklarınızı okuyoruz siz 26 sayfada ise yarayan tek bir mesaj yazmış mısınız ki kalkıp benim yazdığım 1 mesajı sorguluyorsunuz. Kusura bakmayin ama bu beylik laflarla ancak siz kendiniz kendinizi haklı görürsünüz.
Okumayin.

Tek bir paragraf polemiğimde 2 gün ban yedim , atara atar gidere gider yapıyorlar iki gözüm nerelerdesin @Mune
Vallahi ben polemik yapmamak için konu takibinden çıktım . Ama alıntıyorlar ve çok zorluyorlar ben napayım. En son rica ettim artık birşey yazma diye .

kizlar esimden carsmba gunu bosandm. suan doktrdn geliyrm hamile oldugimu ogrendm beta hcg 286 cikti ama kese gozukmedi smdi ne yapcgimi bilmiyorum..gerci dis yada kimyasal gebelikde olabilir daha oncede yasadim cnku bu durumlari
Eşiniz neden boşanmak istemişti çocuk olmuyor diye mi ?
Aklıma ilk bu geldi

Ben olsam aldırmazdım. Belki bir daha çocuk sahibi olamayacaksınız. O size bir yoldaş olur. Tabi babasız büyütmek zor olsa da

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben olsam aldırmazdım.
Bebeğin varlığı kesinleşirse,babayı haberdar ederdim.
Bebeğimi yalnız büyütürdüm.
Eğer aramızda aşılamayacak sorunlar yoksa yeniden evlenmek de mümkün olabilirdi.
Ama niye boşanmışız tabi o da önemli.
Beni "soğudum" diye boşayan adama geri döner miydim bilmem. Büyük konuşmak istemem.

http http tebrik ederim oncelikle. Kimin ne dedigini bosver. Bir zahmet merak edenler eski konularina acip baksinlar. Herkse tek tek yazma bosver.

gercekden yoruldum ya hayatimdan yorudlm kadin olamkdan yoruldum..tukendim ya gercekden tukendim ben boyle bi insan degilim ama yasamak istemiyorum ya allah icin yasamak istemiyorum..isyan ediyorum artik sizlere asla degil su yasadklrima sevdgm adama ailesine yani herseye

Bence kadını eleştirmeyi bırakalım arkadaşlar
Valla ben cok sevindim.
Insallah sağlıklı bir gebeliktir ve keseyi görebilirsin konu sahibi
Eski esine de netlesince haber verirsin sonucta babası
Super bi haber bu ya herkese nasip olmuyor

cocukla alakali degil smdi suclu ben oldum ayrilamyi kabul edip mahkemeye gttgm icin.
Ne alaka kuzum neden suclu olasin ki sen sevinsene ya cocugun olcak bak nice insanlar var 25 26 30 yasinda boşanıyor bir daha evlenmiyor ve cocugu olmuyor dogal olarak yaşım gecti diyor sen cok sanslisin sacmalama lütfen ve boyle isyan etme

gercekden yoruldum ya hayatimdan yorudlm kadin olamkdan yoruldum..tukendim ya gercekden tukendim ben boyle bi insan degilim ama yasamak istemiyorum ya allah icin yasamak istemiyorum..isyan ediyorum artik sizlere asla degil su yasadklrima sevdgm adama ailesine yani herseye
Hayatta herseyin bir sebebi var. Belki bu bebek de Bi mucizedir. Olumsuz düşünmek yerine böle baksanız? Evlat sahibi olmayı istiyordunuz sanırım (eskiden) cok negatif değilseniz zamana bırakın bazı seyleri. Tek basına büyütecek maddi imkanınız var mı bilmiyorum ama hayat boyu Bi can yoldas, candan öte bir can istemez misiniz? Şimdi olaylar cok taze üzüntünüzü anlamaya calısıyorum.

Bu kadar çalkantılı bir evlilikte korunmadan sevişmek gibi bir cesareti nasıl buldunuz anlamıyorum yazık değil mi o küçücük yavruya 😕
Calkantili bir evlilik diye birsey nerede okudunuz? Bir anda esi sogudum bosanmak istiyorum demis.

Back
X