- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.583
- 298
Kaç sayfa yorum okudum, milletin gırgırından, eleştirilerden konu sahibinin mesajlarına odaklanamadım.
Yahu sanki kadın gelmiş "eşimden 5 senedir şiddet görüyorum, boşandım, 3.'ye hamileyim" yazmış da cinsel hayatı sorgulanıyor. Üstelik rencide edilerek.
Burada eleştirilecek tek kişi kocası. Soğuduğu kadınla yatağa giren o çünkü.
Hiçbir sorun olmayan, mükemmel denilebilecek, evliliğe giden ilişkim bir günde bitti.
Adam bir gün önce gözlerime bakıp aşkını anlatırken, ertesi gün "ben çok yoruldum, hayatımı yaşamak istiyorum" mesajıyla bitirdi 3,5 yıllık ilişkiyi.
Evli olabilirdim, hamile olabilirdim. Bu benim suçum mu olurdu? Hayatını yaşamak isteyen 1 adet şerefsiz çok güzel rol yapabiliyor diye kendimi mi keseydim?
Aşkımdan ölüyordum, yine de "tamam" dedim ve bitti. Pişman olup geri döndüğünde de affetmedim.
Konu sahibi için de aynısını tavsiye ederim.
Ki adam 1 kez değil 3 kez bırakmış elini, yine de evliliklerine şans vermiş kadın.
2 gün önce birlikte oldular diye ayaklarına mı kapansaydı?
Konu sahibi, bebek varsa ve sağlıklıysa doğurur musunuz bilmiyorum ama iyi düşünüp karar verin.
Bebek için barışmak isterse de barışmayın bence. O bitirmeyi kafasına koyalı çok olmuş.
Bebek hiçbir şeye çare olmayacağı gibi, sevgisiz bir ortamda yaşamak hem size hem bebeğe haksızlık olur.
Sizi yarı yolda bırakan adam yine bırakır zaten.
Dilerim en doğru kararı verirsiniz.
Canım deminden beri ayni seyleri yazmak istiyorum bi turlu toparlayamadim da duygularıma tercuman olmussun.hayir yani televizyonlarda 1 haftada bosanan,onu birak evlenip ertesi gun boşanan evlilik dışı cocuk yapip ,hemde evli adamdan ünlüler,magazinler onunde mutlu cift olarak gözüküp sessiz sedasız boşananlar ya da ayrilanlar gayet normal,gayet mesru iken burda kadıncağızı baya eleştirdiler cok üzüldüm
Herşey zaten bir anlik degil mi
Nice delikanlılar 1 saat icinde ölmüyor mu
Nice milyon dolarlar 1 günde batıp kisiyi iflasa suruklemiyor mu
20 senelik evlilikler 20 dakikada bitmiyor mu
Hayat bu. Hayatta basimiza neler geliyor adam cıkmış sogudum demis . Kavga gurultu ihanet siddette olmamis ki. Gayet rutin guzel gidiyormus hersey zaten bu insanlar tup bebek tedavisi görmüş tabi korunmasiz cinsel ilişki olabilir. Yorumlara hayret ettim bende. Üzüldüm sanki gorende dicekki adam kendisini dovuyordu da kadin korunmadi hamile kaldı.