- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 27
Bence sen o çocuğu doğur. Yarın öbür gün ne olacağını bilemezsin.. Yani, avukat, doktor, mühendis olabilir çok güzel bir mesleği olup sizi çok rahat ettirebilir.. Çok çok iyi bir insan olabilir.. Yarın öbür gün desteğiniz, sevdanız, her şeyiniz o olur.ben istemiyorum dedi..
istemiyorsan ben istiyorum dedim
sonrada smdide istiyomus ayagi yqpuyor vicdan azabi cekmsin diye..
benim ailemde istemiyor seni istemeyen afamin cocugunu napcaksin diyor cok kotu bir hayal kirkligina ugradim anliyacagnz bana desek olurlar diye dusunmstm ama koca bir husran bugun gerckden olmek istedim ilk defa ne yapcgimi nereye gitcegimi sasrdm..saatlerce sokklrda gezdim yurudum..
2sene gebe kalamamanın ardından beklemediğim bir ay hamile olduğumu öğrendim çoook sevindim, deliye döndüm. Bi iki hafta sonra eşimle küçük bir tartışmam oldu. Ben eşimden daha fevri olduğum için çarptım kapıyı çıktım anneme gittim. Ağladım, ona gıcık oluyorum bu bebeği aldıracağım dedim. Ah ne kadar aptalmışım. Allah affetsin o düşüncemi. Annem bana aynısını dedi. Büyüdüğünde ne olacağını bilemezsin, hem aldırmanın günahı o kadar kötü ki başına bin müsibet gelir, saçmalama dedi. İyi ki dinlemişim güzel annemi. Şu anda 12+3 hamileyim. Ultrasonda onu izliyorum, elini kolunu oynatıyor hareket ediyor, yumruk atıyor bana
Sakın aldırma, çook pişman olursun çoook