ESiMDEN ZiNDANA GEl

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
Yaşadıkların zor ve ağır şeyler.Şiddet göstermesi yenilir yutulur şey değil.Ancak emim ol zaman la her şey unutuluyor ziraa yeni bir hayata başlamak istiyorsan ,önce şu erkek bozuntusu ağabey ine haddini bildir .ne demek ya git ya öl ağır olacak ama kendisi ölsün dengesiz beyinsiz şeyyyyy.Tatlım hayat senin hayatın boşanmaya karar verirsen hiç,de öyle çevre dedikodu yapar eder diye kulak asma nitekim bende dahil ortalık boşanmış hanımlar ile dolu herkes dönsün kendine baksın .Benim anladığım kadarı ile sen mülayim fazlaca uyumlu sessiz bir kızcağızsın kıyamam...Eğer geri dönme kararı alırsan şunları sırala.kendileri şart koşuyor ya cumaya kadar yoksa gelin gelecekmiş yeni .... 1.kayınvalide bin temizliğini her zaman yapma bel fıtığı olacam her gün ağır temizlikten de. 2. Her zaman gidemem evimde vakit geçirmek istiyorum de.3.ailen benim hakkımda sana olumsuz konuşmayacak konuşturmayacaksın de 4.Gerekirse ailenden uzağa taşınacağız de 5.ve en önemlisi bana bir daha vurursan polise giderim de bak bakalım bunları kabul ediyor mu .Ediyorsa ne ala ama karakteri sanki etmeye müsait değil gibi.Kendini
ezdirme kuzum biraz eli maşalı ol . Offff yine ağabey in geldi aklıma en çok da ona kızdım çok da tınnn de .dikkate alma inşallah em doğru kararı verirsin Allah ım yardımcın olsun kuzummm
meraba canim guzel yorumun icin basta tesekkur ederim evet yasadiklarim cok agir bu soyledigin sartlarin hepsini ona soyledim ama kiviriyor hala ayni mal adam ben hala babamlardayim zor.durmadım abim ailem arkamda değil onlarda gitmemi istiyor abim ve babamın zihniyeti çok gerici bosanmak bizde ayıp diyorlar sanki be çok isterdim boşanmayı adam gibi gelse özür dilese tamam belki bir şans veririm ama yok gelmiş kaybı mi yolluyor gitmem için nede gitmedim tabiki sonra diyor ki o zaman kendin gel ben salkmiyim sein aaginangeleyim dedim bak gelmez en eşyalarını atarım copenyakarim diyor bei onla tehdit ediyor esyalarimla bende defol git at dedim sonra dedim ki esme sen beni çok sevseydin bir çıkıp alırdım özür dilerdim yok hala gurur meselesi yapmisnbede çok zorndurmdayim bosanmak genç yaşta cindoruk gidiyor çok korkuyorum hayattan:(((
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
Yaşadıkların zor ve ağır şeyler.Şiddet göstermesi yenilir yutulur şey değil.Ancak emim ol zaman la her şey unutuluyor ziraa yeni bir hayata başlamak istiyorsan ,önce şu erkek bozuntusu ağabey ine haddini bildir .ne demek ya git ya öl ağır olacak ama kendisi ölsün dengesiz beyinsiz şeyyyyy.Tatlım hayat senin hayatın boşanmaya karar verirsen hiç,de öyle çevre dedikodu yapar eder diye kulak asma nitekim bende dahil ortalık boşanmış hanımlar ile dolu herkes dönsün kendine baksın .Benim anladığım kadarı ile sen mülayim fazlaca uyumlu sessiz bir kızcağızsın kıyamam...Eğer geri dönme kararı alırsan şunları sırala.kendileri şart koşuyor ya cumaya kadar yoksa gelin gelecekmiş yeni .... 1.kayınvalide bin temizliğini her zaman yapma bel fıtığı olacam her gün ağır temizlikten de. 2. Her zaman gidemem evimde vakit geçirmek istiyorum de.3.ailen benim hakkımda sana olumsuz konuşmayacak konuşturmayacaksın de 4.Gerekirse ailenden uzağa taşınacağız de 5.ve en önemlisi bana bir daha vurursan polise giderim de bak bakalım bunları kabul ediyor mu .Ediyorsa ne ala ama karakteri sanki etmeye müsait değil gibi.Kendini ezdirme kuzum biraz eli maşalı ol . Offff yine ağabey in geldi aklıma en çok da ona kızdım çok da tınnn de .dikkate alma inşallah em doğru kararı verirsin Allah ım yardımcın olsun kuzummm

yanlış anlaşılmak istemem ama yeni gelin geliyor sana git demicem ne demek eziyet edecek annesine baktıracak başka bir kızcağız bulduk artık gel de sende ona eziyet etmi diyor yeni gelin bakalım sizin gibi olacak mı? Ya o hiç gitmezse Kvdenlere hey allahım ya daha neler göreceğiz bakalım, git gitme diyemem ama aklını başına topla, hadi gittin diyelim bari bebek için acele etme de önünü gör bari, kendi ayaklarının üzerinde durabilecek gücü hissediyorsan kendinede bunu eşine de hissettir. eğer dönersen evine sende ona mühlet ver bakalım ne değişecek ama hemen eskisi gibi yağlı ballı olma bence, ağırdan sat kendini derim ben

b
Canım nasılsın baristin mi esinle
mrb kardessim evet baristim kizmayin geldi ozur diledi bit daha anneme git demiscem dedi simdi geldim esimin yanindayim ama halaa mutsuzum cok pismanim dondugum icin:(((simdinbana donme diceksin ama en buyuk darbeyi babamla abimden geldi oyuzden dondum ama esimin bir hatasini gorsem bu sefer tamamen bitcek

Back
X