• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin ayrımcılığı

özet geçeyim bizim akrabalar ile gelinler grubumuz vardı.eltim ve başka bir gelin benim evimde kavga edince o kız bana eltimin benim arkamdan ne konuştuğu her şeyi döktü.
Yanlış anlamayın ama sizin hep bir grubunuz var, kız grubu gün grubu, gelinler grubu ve farkındaysanız her grupta bir sıkıntı, bir tartışma, arada dönen gıybetler, arkadan iş çevirmeler var.
Yani ne bileyim ben olsam bir gruptan ağzım yanmış, başka gruplara dahil olmam herkesle mesafeli olurum.

Birileri bana laf taşımışsa bunu annem dahil kimseye anlatmam, söylenenleri de dikkate bile almam, siz niye hep bir grup içerisinde olma gereği duyuyorsunuz ?
Elti öyle demiş, falanca böyle demiş, ne dinlemeye ne de söylenenlere kafa yormaya değer mi?

Ayrıca eltinizle kavga edene kadar sizin hakkınızda her türlü dedikoduyu döndüren insan iyi insan değildir, karakteri kişiliği olsa gaza geldik demek yerine baştan dedikodu yapmazdı, siz de evinizde dedikodu yaptırmayın sonra dönüp sizi zararlı çıkarıyor anlayın artık.

Ben de her gün dedikodu dinleyip duruyorum valla hepsine cevap vermeye ömrüm yetmez. He he deyip geçiyorum 😊 siz kalkıp yüzleşmeye mi çalıştınız? Arkanızdan amma teneke çalıp gülmüşlerdir

Back