Hemde ailesi yuzunden sakin donme senin hatan yokken hemde yarin yine siddet uygular2 yıldır evliyim 3 kez şiddet uyguladı 3 de kendi ailes yuzunden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ailesi yuzunden sakin donme senin hatan yokken hemde yarin yine siddet uygular2 yıldır evliyim 3 kez şiddet uyguladı 3 de kendi ailes yuzunden
donmeyi düşünmüyorum canm evet hep ailesi yüzünden hem döver hem Küfür ederdiHemde ailesi yuzunden sakin donme senin hatan yokken hemde yarin yine siddet uygular
seytan durtuyor gercekteen yoksa bana yaptiklarindan sonra katiyen hiç düşünmeme bile lazimdişeytan dürtüyor seni,inanma.
Bosver ozaman hayatina yon ver yarin donersin yasadiklarini yasarsan pisman olursun siddet uygulayan yarin canina kast ederdonmeyi düşünmüyorum canm evet hep ailesi yüzünden hem döver hem Küfür ederdi
evet yapar camiada kıta be ondan beklerim bir daha aynı şeyler yaşadığına eminim benim için tek çıkış yolu bosanmak olucakBosver ozaman hayatina yon ver yarin donersin yasadiklarini yasarsan pisman olursun siddet uygulayan yarin canina kast eder
Bosan demem ama anlattigina gore cekilecek bi tip deil sen bilirsin cnmevet yapar camiada kıta be ondan beklerim bir daha aynı şeyler yaşadığına eminim benim için tek çıkış yolu bosanmak olucak
evet canim hiç saygisi yok zaten donmeyide dusunmuyorumBence dönme dönüncede aynısı olacak çünkü sizde saygı kalmamış kocanda yani
yorumun için tesekur ederim canim 1 aydır babamlardayim hiçbir söz vermedi sadece gel diyor bu kadar yeni gelin gelince bana bir daha baskı yapmicakmista ta serefsiz hayatimi mahvetti hala mız mız konusuyorBi de mühlet vermis ya şaka gibidönme oraya derim. Akillanan adam mühlet vermez ve kardesini yollamaz. Kendi gelir seninle ve ailenle konusur, sözler vererek kendini affettirmeye çalışır ve mühlet vermek yerine kafani toparlayana kadar seni bekleyecegini söyler
yorumun için tesekur ederim canim 1 aydır babamlardayim hiçbir söz vermedi sadece gel diyor bu kadar yeni gelin gelince bana bir daha baskı yapmicakmista ta serefsiz hayatimi mahvetti hala mız mız konusuyor
evet canim gerçekten muhlet verdi böyle sesiz kalma dedi 1 ay oldu evine gel artık dedi cumaya kadar kararını ver sana muhlet dedi dediğin gibi arkadaşım mağdur olduğum halde hala beyfendi totosu havalardaAdam hem sanık hem hakim
mübaşir de kardeşi
bu durumda sen ne oluyorsun bil bakalım
MAĞDUR
mühlet veriyorum mu dedi cidden ya
evet canim gerçekten muhlet verdi böyle sesiz kalma dedi 1 ay oldu evine gel artık dedi cumaya kadar kararını ver sana muhlet dedi dediğin gibi arkadaşım mağdur olduğum halde hala beyfendi totosu havalarda
tesekkurler evliligim boyuncada hep baskici oldu halada devam ediyor hic soz vercek havasinda degil kv artik gelmesin bize mecbur degil diyormus ama esim olmaz diyormus annesine gelmeye mecbur diyormus aptal kocam hala kendini ailesinin gozunde degrli yapmaya calisiyornbenide hizmetciSize mühlet vermesi baskıcı bir tutum ne yazık ki..
Hatalı olan eşiniz özür dileyip sen istemedikçe ne ben ne de ailem yapman istemeyeceğiz demeli ve samimi olmalı
Bu tür konuşma yapmadan ve büyükleriniz de dahil kendi aileniz yani onlara da bu konuda söz vermeden gitmeyin.
Kendisi gelip alsın hatasını kabul etmeli/etmeliler
malesef oyle kimse benim gibi sesiz degil ben kendimi cok ezdim ve sesiz kaldim kalmamamin sebebide esimdi ses cikarsam hemen gozlerini dikip tavir aliyordu bana karsi bunun farkinda olan kendi ailesi dahada ustume geliyorlardi zindan iste Allahindan bulsunlarBarışman bir seyi degistirmeyecek gibi geldi bana canim. Insan hatami anladim der bu adam yeni gelin geliyor annemin senle ugrasmaya vakti olmayacak diyor resmen. Ya o yeni gelin fena cikarsa yani dişli, kendine söz geçirtmeyen biri olursa, oklar yine sana çevrilecek. Herkes senin benim gibi sessiz değil.