ESiMDEN ZiNDANA GEl

Bosver ozaman hayatina yon ver yarin donersin yasadiklarini yasarsan pisman olursun siddet uygulayan yarin canina kast eder
evet yapar camiada kıta be ondan beklerim bir daha aynı şeyler yaşadığına eminim benim için tek çıkış yolu bosanmak olucak

Bi de mühlet vermis ya şaka gibi :KK57: dönme oraya derim. Akillanan adam mühlet vermez ve kardesini yollamaz. Kendi gelir seninle ve ailenle konusur, sözler vererek kendini affettirmeye çalışır ve mühlet vermek yerine kafani toparlayana kadar seni bekleyecegini söyler

Bi de mühlet vermis ya şaka gibi :KK57: dönme oraya derim. Akillanan adam mühlet vermez ve kardesini yollamaz. Kendi gelir seninle ve ailenle konusur, sözler vererek kendini affettirmeye çalışır ve mühlet vermek yerine kafani toparlayana kadar seni bekleyecegini söyler
yorumun için tesekur ederim canim 1 aydır babamlardayim hiçbir söz vermedi sadece gel diyor bu kadar yeni gelin gelince bana bir daha baskı yapmicakmista ta serefsiz hayatimi mahvetti hala mız mız konusuyor

Adam hem sanık hem hakim :D
mübaşir de kardeşi
bu durumda sen ne oluyorsun bil bakalım
MAĞDUR

mühlet veriyorum mu dedi cidden ya

Size mühlet vermesi baskıcı bir tutum ne yazık ki..
Hatalı olan eşiniz özür dileyip sen istemedikçe ne ben ne de ailem yapman istemeyeceğiz demeli ve samimi olmalı
Bu tür konuşma yapmadan ve büyükleriniz de dahil kendi aileniz yani onlara da bu konuda söz vermeden gitmeyin.
Kendisi gelip alsın hatasını kabul etmeli/etmeliler

yorumun için tesekur ederim canim 1 aydır babamlardayim hiçbir söz vermedi sadece gel diyor bu kadar yeni gelin gelince bana bir daha baskı yapmicakmista ta serefsiz hayatimi mahvetti hala mız mız konusuyor

Barışman bir seyi degistirmeyecek gibi geldi bana canim. Insan hatami anladim der bu adam yeni gelin geliyor annemin senle ugrasmaya vakti olmayacak diyor resmen. Ya o yeni gelin fena cikarsa yani dişli, kendine söz geçirtmeyen biri olursa, oklar yine sana çevrilecek. Herkes senin benim gibi sessiz değil.

Adam hem sanık hem hakim :KK70:
mübaşir de kardeşi
bu durumda sen ne oluyorsun bil bakalım
MAĞDUR

mühlet veriyorum mu dedi cidden ya
evet canim gerçekten muhlet verdi böyle sesiz kalma dedi 1 ay oldu evine gel artık dedi cumaya kadar kararını ver sana muhlet dedi dediğin gibi arkadaşım mağdur olduğum halde hala beyfendi totosu havalarda

evet canim gerçekten muhlet verdi böyle sesiz kalma dedi 1 ay oldu evine gel artık dedi cumaya kadar kararını ver sana muhlet dedi dediğin gibi arkadaşım mağdur olduğum halde hala beyfendi totosu havalarda

yok o adamdan olmaz
olacaksa bile şu an olmaz
yani karın terk etmiş gitmiş
hala mühlet falan böyle bi kendini beğenmişlikler

Size mühlet vermesi baskıcı bir tutum ne yazık ki..
Hatalı olan eşiniz özür dileyip sen istemedikçe ne ben ne de ailem yapman istemeyeceğiz demeli ve samimi olmalı
Bu tür konuşma yapmadan ve büyükleriniz de dahil kendi aileniz yani onlara da bu konuda söz vermeden gitmeyin.
Kendisi gelip alsın hatasını kabul etmeli/etmeliler
tesekkurler evliligim boyuncada hep baskici oldu halada devam ediyor hic soz vercek havasinda degil kv artik gelmesin bize mecbur degil diyormus ama esim olmaz diyormus annesine gelmeye mecbur diyormus aptal kocam hala kendini ailesinin gozunde degrli yapmaya calisiyornbenide hizmetci

sana tek bi soru..
sence 1 ayda böyle bi adam pişman olmuş olabilir mi..
karakteri mi değişti, huyu mu değişti..
bu soruların cevabını sen de kendinde buluyosun bence aslında.
geleceğinle ilgili güzel planlar kurabiliyoken,daha tükenmemişken bırak bu pisliği.
böyle bi adam değişse ne kadar değişebilir sence?
biraz argo olucak ama mal belli yani canım
kapasite belli adamın
kararını bunları bi daha düşünerek ver

Barışman bir seyi degistirmeyecek gibi geldi bana canim. Insan hatami anladim der bu adam yeni gelin geliyor annemin senle ugrasmaya vakti olmayacak diyor resmen. Ya o yeni gelin fena cikarsa yani dişli, kendine söz geçirtmeyen biri olursa, oklar yine sana çevrilecek. Herkes senin benim gibi sessiz değil.
malesef oyle kimse benim gibi sesiz degil ben kendimi cok ezdim ve sesiz kaldim kalmamamin sebebide esimdi ses cikarsam hemen gozlerini dikip tavir aliyordu bana karsi bunun farkinda olan kendi ailesi dahada ustume geliyorlardi zindan iste Allahindan bulsunlar

Back
X