Siz ciddi misiniz?hocaya gidin okutun. muska takmasi lazim eşiniz musallat olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ciddi misiniz?hocaya gidin okutun. muska takmasi lazim eşiniz musallat olmuş
Benim eşime sizin kadar sık olmadığı için hiç doktor veya hoca düşünmedik çünkü yılda bikac kez sadece. Ama insallah siz sifa bulursunuzEvet. Şuan aynı durumdayız diyebilirim. Benimde uykum hafif ve en ufak bir ses çıkarmasına hemen sesleniyorum buradayım diyerek uyandırıyorum. Gerekirse doktora da giderim hocaya da giderim. İki kapıda şifa kapısı çok şükür. Teşekkür ederim yorumunuz için
Başına gelmeyen doktor der Allah kimseye yaşatmasın gerçekten kalp gözü açık bir hocaya gidin hoca sizi kurtarır ayetel kürsü duasını ve nas ve felak süresini ağzından düşürmesin + saf gül suyu kolanya gibi yüzüne gözüne sürsün.
Demekki ben sabırla destek olma kısmında başarısızım sabırsız fevri biriyim belki buda benim eksimdir teşekkürler yorumunuz içinAslında sana katılıyorum.Ama güçlü kadın biliçli kadın derseniz bunları konulacağı platform değil burası.Ben sizi gayet iyi anladım.Maksadınız çabanız..Uslupta da sıkıntı yok..Fakat her türlü her konuda bilgi sahibi olamayabilen kadınlarımız olabilir.Ve kadın kadına destek olcak sabırla.Yazdığınız uslupta art niyet yok fakat kaile alınmama gibi ince bir çizgi var.Herkes kadınların iyi yerlerde olmasını ister.
Sevgiler.
Ben kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum siz hala kaba buluyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şeyim yok sadece seviyeli tartışma şeklinize teşekkür ederimYazdıklarınızda haklı olabilirsiniz
Mevzu bu da değil zaten herkesi kendiniz gibi göremezsiniz ya da görmek istediğiniz gibi eleştiremezsiniz keşke herkes her konuda bilinçli olsa ama hepimizin bazen eksik yönleri vardır
Eksiklikleri güzel eleştirilerle tamamlayabilmektir önemli olan
Şuan ki tavrınızla bunu konu sahibine yazmanız sizden birşey eksiltmezdi yapıcı eleştirilerin geri dönüşü olur
Yazdıklarınız doğru bile olsa, doğruluğundan ziyade yazım tarzınızdaki kabalık konunun önüne geçiyor
Değişmiyor gerçekten anlıyorum insan bir derdi olunca aklına burası geliyor direk benim de öyle inan ki anlıyorum büyük küçük her şeyi yazasım geliyor bazen sırf farklı görüş almak için bildiğimi bile sorasım geliyor benim tek ifade etmeye çalıştığım telefonu al tarayıcıyı aç bir derdim var a girip konu aç a tıklayana kadar google a yaz bir ön bilgi al gel yine konu aç ben kimsenin konu bekçisi değilim belki yarın bende saçma sapan bir konu açarım ama biri gelip saçma git araştır derse ya haklısın ben bir ön bilgi de alayım sizden de tavsiye alayım derim biri bana oku kendini geliştir derse ben bunu hakaret almam eksiğim var demek ki diye üzülürüm hırslanırım gider en iyisini öğrenmeye çalışırımkendini boşuna yorma beautiful,sonuç değişmez.
Değil mi imkansızı istiyoruz (!)katiliyorum size ama maalesef goruyorsunuz ki cok sey istiyoruz (!)
böle konu yasak. @Mune
hocaya gidin okutun. muska takmasi lazim eşiniz musallat olmuş
TeşekkürlerBende inançlı bir insan olarak öncelikle doktora gitmenizi tavsiye ederim. Karabasan diye bişey yoktur demiş bazıları, Kuran’da geçmiyor demiş ama Kuran’da cin suresi var, dolayısıyla onların varlığını inançlı bi insan inkar edemez. Fakat her olayı onlara bağlamak doğru değildir. Siz yine de duanızı ederek yatın ama bu işin çözümünü önce tıpta daha sonra güvenilir bi hocada ararsınız. Hiçbir ruhani varlık insan onlarla uğraşmadıgı sürece durup dururken ‘musallat’ olmaz. O yüzden sorunları önce tıpta arayın
Oku oku gül GangastacimSayfalarca hacı hoca tavsiyesi mi verildi Allah aşkına?