Eşime 2 günde bir karabasan geliyor :(

Eğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.
cok bel alti vuruyorsun ne demek uslubun dogru olsaydi evliligin bitmezdi cok ayip cok nerden biliyorsun belki kocasi bir serefs.zlik yapti belki cok ozel bir sebep yapmayin insanlari yarasindan vurmayin ayip oluyor

Bazı arkadaşlar yoktur yazmış ben bilemedim çünkü bende uyku apnesi var uyku felci çok geçiriyorum ama benim eşime de yılda birkaç kez burada yazan olay oluyor. Çünkü uykusunda sayıklıyor, inanılmaz terliyor ve uyanmakta zorluk yasiyor. Ben uyanip onu uyandiriyorum Allahtan uykum hafif. Ben hep yanındayım deyip sarılıyorum ona ve güzelce uyutuyorum. Sen uyu ben seni izleyeceğim diyorum bir iki saat cidden uyumuyorum rahat etsin diye. Normalde eşimi tanısanız korktuğuna inanmazsınız öyle bir durum. Erkeklere böyle garip birşey oluyor ben hiç kızlara olanına denk gelmedim bize ancak uyku felci
Evet. Şuan aynı durumdayız diyebilirim. Benimde uykum hafif ve en ufak bir ses çıkarmasına hemen sesleniyorum buradayım diyerek uyandırıyorum. Gerekirse doktora da giderim hocaya da giderim. İki kapıda şifa kapısı çok şükür. Teşekkür ederim yorumunuz için

Gotrdm tabi ben ne cektigmi Allah biliyor once tabi bnde sizin gibi dusundm para alip milleti kandryr.hocalr inanmam ddm tuttum her turlu doktra gotrdm pskljk ilaclr aldirttm kullandi ama sadece hafifletti ruh gibi.oldu korkusu tamamen gecemdi bn hamile halimle tuvalet kapilarnda esimi bekledim .korkryr die snra iyice arastrdk parasz allah rızası için bize yardm etti bi hoca eşimi namaza da baslattm artk tamamen kendi .ihtyclrni tek başına yapyrdu ..bnmde zoruma gden bu oldu hamile halimle bn nelr cektm oda ilk iyilestgnde nankorlgnu yapti.
Hanimefendi Allahaskina harf kullanin burada insanlar bunlari okumaya calisiyor ,aman okuyan okur okumayan okumaz tavriyla yazim cok cirkin bir davranis cok saygisizca geliyor

Simdi siz kendinizden ornek vermissiniz ama siz once dr gitmissiniz belliki norologda gormus psikologda testler yapilmis ilaclar verilmis derdinize derman bulamayinca da alternatif destek almissiniz sifamizi boyle bulduk diyorsunuz
Simdi sizin izlediginiz yol buyken neden gozu kapali hoca tavsiye ediyorsunuz belki kadinin kocasinin damarlarinda sikinti var belki iletisi iyi degil uyku felci geciriyor belki psikolojik bir sorunu var konuya direk muska hoca diye girmeniz yanlis once dr sonra isteyen istedigi alternatif yontemi dener

Oyle oldgnu Evlenince anladik kendide evlenince rahtszlandi ve o hasta die ilk aydan cekp gelsydm nerde kaldi evlilign anlami ...iyi ozmn bnada araba carpsn ayagm ttmasn oda bni terktsn bole bsymi evlilik
yapmayın Allah aşkına ya... Dini afyon gibi kullanan insanlardan korkun derdi bı hocamız fakültede... Çok haklıymis sizde bir kez daha anladım... Adam korkudan tuvaletin kapısında karısını bekletiyor,karısıyla evde yalnız kalamiyor saygi sifir ama aldatacak cesareti var... Sizde aman aman sabrediyorum... verdiğiniz kaza örneğiyle bir değil yaşadığınız... Hani hep din üzerinden gidiyorsunuz ya kaza örneği kaderin irade dışı yanıdır ama eşinizle ilgili anlattığınız her şey kaderde var olan irade ile tayin edilmiş,duzeltilebilir şeyler... Duzeltmeyenin kendi tercihi...

Ya ne kadar çirkinsiniz şu anda gerçekten de.
Cirkin olan konu sahibi degil yorumu yapan arkadasin tarzi yeaaa ne yiyip iciyorsunuz siz yeaa diye bir tarzla yazarsa cirkinlesirse isitir insanlar sikintida olmasa derdine derman aramasa burada beden konu acsin assagilamaya calismak yerine fikir beyan etne gec sonra bise diyince ya bana bunu dedi saygisizca haraket edip saygi beklemek olurmu

cok bel alti vuruyorsun ne demek uslubun dogru olsaydi evliligin bitmezdi cok ayip cok nerden biliyorsun belki kocasi bir serefs.zlik yapti belki cok ozel bir sebep yapmayin insanlari yarasindan vurmayin ayip oluyor
Niyetim kimseyi yarasından vurmak değil adı üstünde buranın adı BDV değil mi ? Benimde derdim bu. Okuduysanız hocaya gittim vs yazmadım. Hiç bir yere gitmedim ve buradan fikir edinmek için bu konuyu açtım. Gece dua okumam benim hurafelere inandığımı değil yaradana inandığımı gösterir. Hepimiz okuyarak bir yerlere geldik çok şükür eğitimli insanlarız ama eğitimimizle okumamızla körelmedik. Buraya açmış olduğum konu itibari ile kimse kimseyi aşağılama hakkına sahip değil. Efendi gibi yapmam gerekeni söyler ve olur biter. Kendini geliştir ne demek oluyor. Benim gelişime değil mantıklı bir fikire ihtiyacım var, zaten bunun için buradayım ve bu konuyu açtım. Yapılan yorumu okursanız neden böyle bir cevapla karşısına çıktığımı anlarsınız. Teşekkürler.

Cirkin olan konu sahibi degil yorumu yapan arkadasin tarzi yeaaa ne yiyip iciyorsunuz siz yeaa diye bir tarzla yazarsa cirkinlesirse isitir insanlar sikintida olmasa derdine derman aramasa burada beden konu acsin assagilamaya calismak yerine fikir beyan etne gec sonra bise diyince ya bana bunu dedi saygisizca haraket edip saygi beklemek olurmu
Beni nasıl güzel anladınız.

Niyetim kimseyi yarasından vurmak değil adı üstünde buranın adı BDV değil mi ? Benimde derdim bu. Okuduysanız hocaya gittim vs yazmadım. Hiç bir yere gitmedim ve buradan fikir edinmek için bu konuyu açtım. Gece dua okumam benim hurafelere inandığımı değil yaradana inandığımı gösterir. Hepimiz okuyarak bir yerlere geldik çok şükür eğitimli insanlarız ama eğitimimizle okumamızla körelmedik. Buraya açmış olduğum konu itibari ile kimse kimseyi aşağılama hakkına sahip değil. Efendi gibi yapmam gerekeni söyler ve olur biter. Kendini geliştir ne demek oluyor. Benim gelişime değil mantıklı bir fikire ihtiyacım var, zaten bunun için buradayım ve bu konuyu açtım. Yapılan yorumu okursanız neden böyle bir cevapla karşısına çıktığımı anlarsınız. Teşekkürler.
yoo bu bir cevap degil biliyorum BDV olduğunu tamam belki sert bi tarzda yazmis olabilir amma nr olursa olsun bunu evliligine getirmek cok yanlis ister kabul edin ister etmeyin esiniz konusunda da herkes yazmis bir uzman gorurse belki iyi olur

Ay yok karabasan eşlerin arasını bozarmış yok bilmem neymiş neden bozsun yahu şu lafı diyen şahıs sizin aranızın bozulması karabasandan değil eşin zaten maşllah kadınları kızları ayarlayan biri olduğu için içinde var aldatma duygusu konunda da hiç doktora götürdüm ettim de demedin namaza başlattım dedin. Namaza başiladıysa önce harama bakmamayı öğrenseydi eşiniz iyi olurdu!

Konu sahibine gelecek olursam merak etmeyin geçicidir kafa çok yoğunkum yorgunken olur uykuya dalmakla dalamamak arasında olan birşey birkaç dakika sürer bende de oluyordu kulaklarım çınlıyordu hiçbir yerimi hareket ettiremiyordum dr uyku felci demişti bekliyordum ve geçiyordu yani

merhaba hanımlar,

Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:

Yav hoca moca böyle bir şey yok. Karabasan dediğiniz şey bir tür uykuda gelen panik ataktır. Zihni meşgul ettiğiniz, çalıştırdığınız zaman düzelir. İnsanlar dua okuyunca duayla geçiyor sanmışlar ama çarpım tablosunu bile içinizden saysanız geçer. Önemli olan zihni meşgul etmektir. Düzenli olarak karabasan görmeye başladıysa tabi ki bir hekime başvurmalı, belki altında yatan stresten vs kaynaklı bir mevzu vardır.

Önce nöroloji geçmezse psikiyatri doktoruna gidin lütfen.
Yıllarca karabasan diye diye insanları korkuttular karabasan değil onun adı uyku felci.
Lütfen hacılar/hocalardan önce tıbbi tedaviye doktorlarımıza inanın.
Böylece bilinçli bir toplum olmayı başarırız belki.
Şifalar diliyorum eşinize.

Benim hoş bulduğum bir üslup değil, daha önce de yaşandı bu forumda böyle örnekler. Bana göre konu sahibinin yaptığı belaltı vurmak, bunu da yorumumda konu sahibine belirttim zaten. Genel olarak çirkinliğe, kabalığa, saygısızlığa ya da bana göre ağır eleştiriye maruz kaldığım durumlarda aynı şekilde cevap vermem. Ben yanlış buluyorum.

Önce nöroloji geçmezse psikiyatri doktoruna gidin lütfen.
Yıllarca karabasan diye diye insanları korkuttular karabasan değil onun adı uyku felci.
Lütfen hacılar/hocalardan önce tıbbi tedaviye doktorlarımıza inanın.
Böylece bilinçli bir toplum olmayı başarırız belki.
Şifalar diliyorum eşinize.
Teşekkürler

Dinle alakali olmayan bir konuyu yorumlarla sanki öyleymiş gibi sunup saldiri ve savunmaya geçmek doğru bir tavir olmasa gerek. Tıbbi bir durum ve tedavisi olan bir hastalik. Akletmez misiniz? Düşünmez misiniz? diye zaten uyarılmışız. En büyük hatamız aklı kullanmamak.

Back
X