Bir yıllık evliyiz. Ben 31 o 32 yaşında. İnşallah düzelir. Farkındayım ben de onu bunaltıyorum ama nedeni yaptıkları. Hazmedemiyorum.Ne zamandan beri evlisiniz?? Yaşınız genç galiba. Bu söyledikleriniz çok önemli şeyler mutlaka ama evlilik bir ömür sürüyor, ve maalesef daha birçok şeyi yutmak Zorunda kalabilirsiniz. Ben böyle durumlarda bakarım düzelme çabası varsa devam derim, kendim de çaba gösteririm. Yaşı ilerleyince anlayacak bazı şeyleri. Siz de anlatmak için çeşitli yollar denemek durumunda kalabilirsiniz
Genç sayılmazsınız. Ben yirmilerdesiniz sanmıştım. Ona dört duvar arasında sizinle yaşadığını, başkalarını önünüze koyuyorsa eve onları alıp getirmesini söyleyin. Bu kafa benim eşimde de vardı, zamanla düzeldi. Tabii benim göZümde küçüldü, ona güvenim aZaldı ama işte çaba gösterdiği için devam ettikBir yıllık evliyiz. Ben 31 o 32 yaşında. İnşallah düzelir. Farkındayım ben de onu bunaltıyorum ama nedeni yaptıkları. Hazmedemiyorum.
Affettiniz ve bir şans verdiyseniz bi zahmet adamın yüzüne güleceksiniz. Ha yan çizer, o zaman gülmezsiniz.Merhaba hanımlar. Yorum yaparsanız çok sevinirim. Eşimle önceden daha doğrusu son üç aydır aşırı tartıştık. Beni görmezden gelmesi, başkalarına benden daha fazla değer vermesi, bir karar alınacaksa ilk önce annesinin onay vermesi gerekliliği… Boşanalım dedim ama beni ikna etti. Şimdi üste yaptıklarını yapmamaya çalışıyor ama ben o cümleleri, ezilmişliklerimi unutup ona iyi davranamıyorum. Bir gün de güler yüzle karşıla diyor ama yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Emredersiniz.Affettiniz ve bir şans verdiyseniz bi zahmet adamın yüzüne güleceksiniz. Ha yan çizer, o zaman gülmezsiniz.
Yok efendim estağfurullah. İçinize sinmediyse affetmeseydiniz.Emredersiniz.
Bir yıllık evliyiz. Ben 31 o 32 yaşında. İnşallah düzelir. Farkındayım ben de onu bunaltıyorum ama nedeni yaptıkları. Hazmedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?