Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işim geregi ve kendimi iyi hissetmem için bakımlı olduğumu düşünüyorum ama insan şerefsiz olunca isterse hadise gibi karısı olsun adatan aldatıyoBiz kimselere güvenemeyeceğiz mi yaa .Hanımlar kocalarınızı seksten mahrum etmeyin sonra soluğu başka kollarda ,alıyorlar .Hep o aykırı filmlerden eşleriyle yapamadıkları bi başkasıyla daha cazip geliyor ve eski seksilikleriinin kalamdıkları düşüncesi ,bakımsız ilgisiz kendimizden vazgeçişler sebep buna diri tutalım kendimizi vs vs .Çok üzüldüm sizin adınıza kocanıza bi yağlı kazık gerek böle üzdüğü için..
öyle bi niyetim yok sadece sıkıntımı açmak istedimeşine dönmezsin inş.
Yok diyemiyorlar .Dünya güzeli de olsak bu erkeklerdeki karşı koyamama olan bize oluyor irade sıfır..işim geregi ve kendimi iyi hissetmem için bakımlı olduğumu düşünüyorum ama insan şerefsiz olunca isterse hadise gibi karısı olsun adatan aldatıyo
bence de...O gün bunlar hiç bişi yapmamışlar cafede oturup çay içmişler X beni çok sevdiigini anlayınca vaz geçmiş eve gitmekten..
buna inanmadınız inşallah