• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime artık güzenmiyorum

Ne diyim bilemedim. Allah yardimciniz olsun. Ama cafede oturup cay da icse, gidip arkadasinin evine bilmem ne de yapsa kiz sizi arayip da bunları soyleyebiliyorsa iliskileri baya ciddi boyutta demektir

allah böyle kadınların cezasını dilerim bu dünyada da öbür dünyada da versin... beter olsunlar... çok sinir oldum kusura bakmayın...

eşim demeye dilim varmıyo o kişi cafede buluştuklarında lavaboya kalkıyo telefonunu falan masada bırakmış oradan almış o gerzek

Allah yardimcin olsun zor bi durum.Umarim en kisa zamanda atlatirsin bu zor gunleri.

Alsin o kadin senin kocayi tepe tepe kullansin hayrini gorebiliyorsa gorsun sadakatsiz kocanin kime ne faydasi olacaksa

Biz kimselere güvenemeyeceğiz mi yaa .Hanımlar kocalarınızı seksten mahrum etmeyin sonra soluğu başka kollarda ,alıyorlar .Hep o aykırı filmlerden eşleriyle yapamadıkları bi başkasıyla daha cazip geliyor ve eski seksilikleriinin kalamdıkları düşüncesi ,bakımsız ilgisiz kendimizden vazgeçişler sebep buna diri tutalım kendimizi vs vs .Çok üzüldüm sizin adınıza kocanıza bi yağlı kazık gerek böle üzdüğü için..

canım benim ya. bu durumu Allah kimseye yaşatmasın.
Eşiniz çok salakmış mesajları unutacak kadar, ya da Allah yüzünüze güldü farketmenizi sağladı.
Evliliğe devam kararı mı aldınız? aldıysanız geçmiş olsun o adam aynısını tekrarlayabilir. İlk aldatma onun karaktersizliği ikincisi olursa sizin aptallığınız kusura bakmayın.
ayrıca eşiniz onu sevmiyor olabilir yani sadece o iş olabilir tabi farketmez ama sadece cafe oturma işine inanmadınız umaarım

Biz kimselere güvenemeyeceğiz mi yaa .Hanımlar kocalarınızı seksten mahrum etmeyin sonra soluğu başka kollarda ,alıyorlar .Hep o aykırı filmlerden eşleriyle yapamadıkları bi başkasıyla daha cazip geliyor ve eski seksilikleriinin kalamdıkları düşüncesi ,bakımsız ilgisiz kendimizden vazgeçişler sebep buna diri tutalım kendimizi vs vs .Çok üzüldüm sizin adınıza kocanıza bi yağlı kazık gerek böle üzdüğü için..
işim geregi ve kendimi iyi hissetmem için bakımlı olduğumu düşünüyorum ama insan şerefsiz olunca isterse hadise gibi karısı olsun adatan aldatıyo

işim geregi ve kendimi iyi hissetmem için bakımlı olduğumu düşünüyorum ama insan şerefsiz olunca isterse hadise gibi karısı olsun adatan aldatıyo
Yok diyemiyorlar .Dünya güzeli de olsak bu erkeklerdeki karşı koyamama olan bize oluyor irade sıfır.. :(

Oha ya pes kadındaki arsızlığa terbiyesizlige bak. Ya sen kimsin ki çocuğa senden iyi bakarım bile diyebiliyorsun. Ellerinize sağlık gerçekten. Böylelerine varya hiç acimiyorum ya boşuna dememişler bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadındır diye.. Tabi hayır demeyi bilmeyen iradesiz erkekleri söylemiyorum bile.. Geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza ;-(

Pessss zor bir durum .Ama helal size nasıl yapıştınız kadının saçına başına büyük cesaret

gecmis olsun. bu iliskinin tek gecelik olmadiginin farkindasindir umarim. kimse tek seferlik iliski yasadigi kisinin telefonunu karistirip karisinin numarasini bulmaya ugrasmaz.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X