- Emoji Skoru
- 63.650
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi melek93masal
Cok genişsiniz o zaman bu dedikleriniz inandirici bile gelmiyo .. Böyle yapmazsiniz anlaminda demiyorum cok farkli düsünüyoruz anlaminda diyorum. Ben yeni evli sayilirim benim zaten yok aldatilma fobim:) olmadi yani bu tutmadi:) yahu anlaşamıyoruz bari yorumuma muhalefet etmeyin işte bu benim düsüncem fikrimi mi değiştireceksiniz noluyoruz yani?
Konuşup fikir paylaşıyoruz, forumun kurulma amacı bu zaten. Rahatsız oluyorsanız bu durumdan hiç yorum yapmamanız gerekir.
Bence ciddi anlamda aldatılma fobiniz var. Başka türlü bir insan kafa patlatmayı ya da saç yolmayı falan düşünmez. Yeni evlisiniz diye aldatılmayacağınızı sanıyorsunuz sadece. Ben ya da benim gibi düşünenler ise hayatta her şey mümkün diyoruz. Aldatılabilirim de, ama eşimin aldatma potansiyeli kadar benim de var, erkeğe özgü bir mevzu değil yani. Onun peşinde dolaşıp kime kur yaptı, kime göz kırptı diye araştırmıyorum mesela. Umurumda değil çünkü. Hayat o yöne götürür de aldatılırsam boşarım olur biter. Eşime de söylerim her zaman bunu, affetmeyeceğim ender şeylerden biridir sadakatsizlik. Ama bunu kıskançlıkla göstermiyorum ya da takıntı haline getirmiyorum. Böyle yapıp da hayatı kendime de eşime de zehir edemem.